Dostlarımla Sohbet Topiği

Hadi ya gidiyor musun? Ne zaman? :26:
Evet yoklamalar alinmiyormus, benim arkadasim da gitmiyor bu hafta.

Slania ve sedulu size bi sorum olcak
İzmir'de Catherine Arley oje satan bi yer biliyor musunuz?
Hiç gördünüz mü bi yerlerde ben hiçbi yerde bulamıyorum da

Bilmiyorum ki canim hic görmedim ama bizim buradaki kücük parfümerilerde vardir kesin. Kücük parfümerilere bak, aradigimiz hersey oralarda oluyor.

Saol cecennim

Daha 1 hafta var Slania'm ama bileti aldım şimdiden

Aa nasıl yani kesin mi?
Ne oldu ki :26:

Şuan yeteneksizsinizde bi dans grubu var kızın pantolonuna bayıldım çok farklı
Kot böyle bi bacağı uzun normal kot diğer bacağı kot şort

Son düzenleme:
Slania ve sedulu size bi sorum olcak
İzmir'de Catherine Arley oje satan bi yer biliyor musunuz?
Hiç gördünüz mü bi yerlerde ben hiçbi yerde bulamıyorum da

ben bi ara watsonsdan alıyordum ama şimdi var mı bilemedim son zamanlarda pek bakmadım oraya
bide alsancakta küçük parfümerilerde oluyor haaa bide alsancakta bi büyük parfümerici var ismi aklıma gelmiyor şimdi öyle ara sokaklarda falan değil orda baya bi oje çeşidi var oraya da bakabilirsin

Watsons'da göremedim ben bi daha gidip bakayım
Holografik ojelerini almam lazım mutlaka
Alsancağa da bakayım sedulum sağol

Watsons'da göremedim ben bi daha gidip bakayım
Holografik ojelerini almam lazım mutlaka
Alsancağa da bakayım sedulum sağol

holografik ojeler büyük ihtimal alsancakta vardır diye düşünüyorum. çünkü gerçekten baya bi çeşit vardı bu çatlayan ojeler ilk çıktığı zamanda orda bi çok çeşidini bulmuştum ben

neden bitti slania'm ?

Saol cecennim

Aa nasıl yani kesin mi?

neden bitti diye sormucam çünkü bi ara yazmıştın kararsız durumlar vardı yanlış hatırlamıyorsam :26:
nasıl bitti desem daha doğru sanırım :44:

Offf üzüldüm ne kadar arada anlaşmazlıkta olsa ayrılık zordur :26: umarım iyisindir canım .

Cok sacma bir sebepten bitti. Sebep bile degil resmen bahane gibiydi. O da sIkIlmisti sanirim artik tartismalardan, anlasamamaktan. Sebebi anlatayim da görün sacmalaligi;
Benim faceim yok, dondurdum. Ikimiz sevgilimin faceini kullaniyoruz, daha dogrusu o kullaniyor ben öyle arada giriyorum, gizli duvar yazisi paylasip oradan yazisiyoruz. Son zamanlarda maddi durumumuz kötü oldugu icin sms yapamiyordum, öyle bir yol bulduk biz de. Her neyse, bu siyaset ile ilgilenir, arada ilgili sayfalara yazar. Arada mesajla devam eder tartismaya. Baktim kizin biriyle mesajlasiyor, soyisimleri ayni ben de akrabasi sandim ama mesajlarini okuyunca kizin soyisimleri ve düsünce tarzlari benzedigi icin ekledigini anladim. Takilmadim fazla, seviyeli konustuklari sürece sorun yok benim icin. Bir gün baktim kiz buna mesaj atmis, sevgilim okumadan actim. Mesaj "ben asik oldum". Rahatsiz oldum ben de söyle bir yazisma gecti aramizda;

O kiz;
Bn asik oldm

Ben;
Bunun benim sevgilim ile ne ilgisi var?

O kiz;
Birine solemek istedm sdc.afedrsn.yanls anladn sewqilisisn qaliba.

Ben;
Bu kisi niye tanimadigin, yüzünü bile görmedigin bir erkek? Dertlesebilecegin bir arkadasin yok mu senin? Yanlis anlasilacak bir sey yok oldugu gibi yanlis zaten yaptigin...

O kiz;
yanimdaki kimseye quwenmediqimdendr belki.nese iyi qunler
yanimdaki kimseye quwenmediqimdendr belki.nese iyi qunler

Ben;
Güvenemeyecegin kisilerle arkadaslik ediyorsun.. Yanindakilere güvenmiyorsun ama netten tanistigin dogru düzgün tanimadigin birine güveniyorsun...
Ilginc...
Iyi günler...

O kiz;
en azından bn guweniorm.sn bole sorguladiqina qore quwenmeyen sensin bnce.Ilqinc dimi
en azından bn guweniorm.sn bole sorguladiqina qore quwenmeyen sensin bnce.Ilqinc dimi

Ben;
Ben güvenmedigim icin degil rahatsiz oldugum icin yazdim sana. Baskalarinin iliski durumlari, asklari vs. benim sevgilimi ilgilendirmez. Bu hele ki internetten tanistigi bir kiz ise hic ilgilendirmez. Konusmalarinizi gördüm, seviyeli bir sekilde konustugunuz icin karismadim cünkü ona güvenim sonsuz, ama bu kadari da fazla geldi.

O kiz;
anladm
anladm

Sevgilime de söyledim, böyle böyle rahatsiz oldum diye. Bir sinirlendi beyefendi. Yok ben napmisim, herseyi mahvetmisim, kiz söylesinmis ne varmis. Neyi mahvettim acaba ben cok merak ettim dogrusu! Baya tartistik, tabiri caizse agzima s.cti. Sonra da bitirdik hem de onun istegiyle!
Ya bu cocugun ilk sevgilisiyim ben ve gercekten iliski nasil yürütülür, yapilmamasi gerekenler nelerdir bunlari bilmiyor. Ben dersanede birine günaydin dedim diye bütün gün surat yapmisti.

Daha önceden de biter gibi olmustu ama bu sefer o istedigi icin kesin bitti. Beni ölümüne seven adama bakin! Asla birakmiycakmis, ilk ve son askiymisim.. Simdi daha iyi anladim erkeklere güven olmayacagini..

slania üzülme canım belki böylesi senin için daha hayırlıdır erkeklere asla güvenmiyeceksin bunda haklısın canım

Saol cecennim

Aa nasıl yani kesin mi?

Canim yukarida anlattigim gibi, bu sefer kesin sanirim..

Cok iyi o zaman, havalar isindi biraz. Isin olmadigi zaman söyle Cinari götürelim.

Bu arada kac gündür dersaneye gitmiyordum bugün gitcektim ama bu olaydan sonra hic gidesim gelmedi.

Offf üzüldüm ne kadar arada anlaşmazlıkta olsa ayrılık zordur :26: umarım iyisindir canım .

Öyle cok kötü degilim canim ama icimde tarif edilemez bir bosluk var. Her ne kadar tartissak da sorunlarimiz olsa da cok alismistim ben ona...

Ayrılan ayrılana..
Ne oluyor böyle bize?

Hem de sevgililer günü öncesinde...

günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun hep mutlu olun

Günaydin...
Benim sevgilim Cinar, ben onunlayim bu sevgililer gününde (Cinar muhabbet kusum). Kimseyi istemiyorum artik.

Tuhaf olan da ben 14 subatlari hep yalniz gecirdim, bu sefer yalniz degilim, sevgilim var dedim. O da bir gün öncesinde bunu yapti bana...

sen baya bi alttan almışsın canım bu konuşmalara rağmen ama kıza da ağzının payını vermişsin süper
bi erkeğin ilki olmak biraz zor sanırım sana karşı gerçekten çok yanlışı var ki senin anlayışlı davranışlarına rağmen sana böyle tuhaf laflar edebiliyor
neyi mahvetmişsin ki ? amacı neymiş yani o kızla konuşurken ? saçmalamış resmen
aranızda zaten bi anlaşamamazlık vardı sen ayrılalım demekten biraz çekiniyordun psikolojisi bozulur diye :44: yani sen ona göre hareket ederken o birden nasıl böyle yaptı :44:

Slania üzülme bencede canım kendi kaybetmiş.
Hani demişsinya ilk ilişkisi nasıl davranacağını bilmiyor diye gerçekten o konuda haklısın.
Şuan yaşadığım ilk ilişkim benimde, çoğu zaman napıcağımı bilemedim,çok tartışmalarımız oldu.
Bu şeyler ezbere öğrenilmiyor malesef yaşayarak tecrübe ediyosun.
Ben çok şey öğrendim bu ilişkimde büyüdüm resmen,düşüncelerim tavırlarım hepsi değişti.

Ayrıldığın sevgilinde bu yüzden hatalar sergilemiş olabilir fakat şu yaptığı çok yalnış.
Tanımadığı bir kız için seni kırabiliyosa hele hele ilişkinizi bitirebiliyorsa ona söylicek söz bile yok:26:
Seni hiç haketmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…