Dostlarımla Sohbet Topiği

sen baya bi alttan almışsın canım bu konuşmalara rağmen ama kıza da ağzının payını vermişsin süper :KK9:
bi erkeğin ilki olmak biraz zor sanırım sana karşı gerçekten çok yanlışı var ki senin anlayışlı davranışlarına rağmen sana böyle tuhaf laflar edebiliyor
neyi mahvetmişsin ki ? amacı neymiş yani o kızla konuşurken ? saçmalamış resmen
aranızda zaten bi anlaşamamazlık vardı sen ayrılalım demekten biraz çekiniyordun psikolojisi bozulur diye :44: yani sen ona göre hareket ederken o birden nasıl böyle yaptı :44:

Evet kiymet bilmeyen bir tip. Bir de her yaptigi iyi seyi, bana karsi sevgisini, konusmadigimiz zamanlar cektigi acilari hep bana karsi kullaniyor. Sanki yaptiklari marifetmis gibi. Tabi ki de fedakar olacagiz, iki tarafta yeri geldiginde aci cekecek, üzülecek. Ben de en az onun kadar üzüldüm. Üzülecek, kendine zarar verecek diye aklim gidiyordu...

Ben de aynilarini dedim. Madem bu kadar üzüldün git gönlünü al kizcagizin dedim. Alcam tabi diyor bir de.. :KK53: Iyice sogudum ondan. Bir de o bana diyor "iyice sogudum senden" diye..

Cok zor hem de. Erkekler kadinlar gibi degil, cok acemiler ve hep cocuklar. Onlari büyütmek, olgunlastirmak bize düsüyor. Ben eminim bilerek böyle davrandi, o da anladi olmayacagini. Aslinda cok iyi oldu. Her tartismamizda vicdan azabi cekerdim, simdi icim rahat. Kendisi istedi, ayrildik..

:KK70: :KK54:

Slania üzülme bencede canım kendi kaybetmiş.
Hani demişsinya ilk ilişkisi nasıl davranacağını bilmiyor diye gerçekten o konuda haklısın.
Şuan yaşadığım ilk ilişkim benimde, çoğu zaman napıcağımı bilemedim,çok tartışmalarımız oldu.
Bu şeyler ezbere öğrenilmiyor malesef yaşayarak tecrübe ediyosun.
Ben çok şey öğrendim bu ilişkimde büyüdüm resmen,düşüncelerim tavırlarım hepsi değişti.

Ayrıldığın sevgilinde bu yüzden hatalar sergilemiş olabilir fakat şu yaptığı çok yalnış.
Tanımadığı bir kız için seni kırabiliyosa hele hele ilişkinizi bitirebiliyorsa ona söylicek söz bile yok:26:
Seni hiç haketmemiş.

Erkekler ilk iliskilerinde biraz daha acemi oluyorlar. Kadinlar yapilari geregi daha ince ve ayrintili düsündükleri icin ilk iliskilerinde erkekler kadar zorlanmiyorlar. O yüzden kadinin ilk iliskisi oldugunda erkegin cok gözüne batmiyor cünkü kadinlarin dogustan olgun oldugunu bir cok erkek biliyor. :KK31: Eminim sen daha olgun, anlayisli davranmissindir. Her erkek biraz odun malesef, kadinlardaki olgunluk yok.

Ben onun ufak tefek hatalarini gözümde pek büyütmedim, olabilir ilk iliskisi, hatasiz kul olmaz diye düsündüm hep. Ama bu son yaptigini kasitli yapti resmen. Tamam isine karistim diye sinirlenebilirdi ama tanimadigi bir kiz yüzünden bu kadar ileri gitmesi cok canimi sIkti. Bana sürekli kiskanc tavirlar sergiliyormusum gibi davrandi.

Bir de kizlar cok rahatsiz oldugum bir durum daha var. Ben buna bir ara bana birinin bir kac kez laf attigindan bahsetmistim. Onu bana göster, napacagimi biliyorum falan diye beni o kisiyle karsilastigim yere götürmüstü. Bulamamistik o kisiyi, iyi de olmustu. Ama son zamanlarda bunu sürekli yüzüme vurur oldu. Ben laf atana karsilik vermiyormusum, sesimi cikarmiyormusum. Ya Allahaskiniza bir düsünün; serseri ve kro tiplerin bol bulundugu bir yerde size biri laf atsa siz korkmaz misiniz? Karsilik vereceginizde neler olabilecegini düsünüp oradan hizlica uzaklasmaz misiniz? Sana laf atilmasi hosuna gidiyor, bir de bana bunu rahat rahat söylüyorsun diyip duruyordu her seferinde. :KK53: Artik nasil davranacagimi sasirmistim ona...

Sizin kafanizi sisiriyorum ama cok rahatliyorum buraya yazinca. Ve sizlerden destek görünce cok mutlu oluyorum. :KK70: Tesekkür ederim dinlediginiz icin... :KK54:

İlginç.
Çok ilginç.
Yeni tanışıtığı bir kız için adam gidip "ölümüne" sevdiği sevgilisine neler diyor?
Kesinlikle karaktersizmiş.
O kız ilk gitsin ilk konuşmasını bir öğrensin.
Çok sinirlendim.
Adama bak ya.
Senin gibi bir kıza, daha konuşmasını bilmeyen özürlünün teki için neler diyor, neler yapıyor?
Böyle mi seviyormuş?
Afedersin Slania'cım ama sevgilin gerçekten gerizekalının önde gideniymiş.
Senin gibi birini bulabiliceğini zannetmiyorum.
Ve açıkçası erkeklerin; ilk sevgili olayına ben hiç bir zaman inanmam.
Yani bana hiç inandırıcı gelmez.
İlk sevgilimsin, ilk aşkımsın, ilk seni öptüm bilmem ne.
Bana komik geliyor.
Neden bilmiyorum ama hiç inanmam böyle şeylere.
Anladığıma göre sen fazlasıyla üstüne düşeni yapmışsın..
Ama değerini anlamamış, kıymetini bilememiş.
Sen ne yapsanda anlamıcak, düzelmicek.
Bence biraz şımarık biriymiş.
Ya da senin güzel sevgin onu şımartmış..
Erkekler çok çabuk havaya girebiliyor.
Sen onun üstüne titrerken, onun üzülmesinden korkarken, ona birşey olucak diye canından can giderken onlar bunları hiç umursamıyor..
Ve havaya giriyorlar.
Gitsin alsın o konuşma özürlünün gönlünüde!
Bir gün o kız gittiğinde ne yapacak acaba?

Son düzenleme:

Erkekler ilk iliskilerinde biraz daha acemi oluyorlar. Kadinlar yapilari geregi daha ince ve ayrintili düsündükleri icin ilk iliskilerinde erkekler kadar zorlanmiyorlar. O yüzden kadinin ilk iliskisi oldugunda erkegin cok gözüne batmiyor cünkü kadinlarin dogustan olgun oldugunu bir cok erkek biliyor. :KK31: Eminim sen daha olgun, anlayisli davranmissindir. Her erkek biraz odun malesef, kadinlardaki olgunluk yok.

Ben onun ufak tefek hatalarini gözümde pek büyütmedim, olabilir ilk iliskisi, hatasiz kul olmaz diye düsündüm hep. Ama bu son yaptigini kasitli yapti resmen. Tamam isine karistim diye sinirlenebilirdi ama tanimadigi bir kiz yüzünden bu kadar ileri gitmesi cok canimi sIkti. Bana sürekli kiskanc tavirlar sergiliyormusum gibi davrandi.

Bir de kizlar cok rahatsiz oldugum bir durum daha var. Ben buna bir ara bana birinin bir kac kez laf attigindan bahsetmistim. Onu bana göster, napacagimi biliyorum falan diye beni o kisiyle karsilastigim yere götürmüstü. Bulamamistik o kisiyi, iyi de olmustu. Ama son zamanlarda bunu sürekli yüzüme vurur oldu. Ben laf atana karsilik vermiyormusum, sesimi cikarmiyormusum. Ya Allahaskiniza bir düsünün; serseri ve kro tiplerin bol bulundugu bir yerde size biri laf atsa siz korkmaz misiniz? Karsilik vereceginizde neler olabilecegini düsünüp oradan hizlica uzaklasmaz misiniz? Sana laf atilmasi hosuna gidiyor, bir de bana bunu rahat rahat söylüyorsun diyip duruyordu her seferinde. :KK53: Artik nasil davranacagimi sasirmistim ona...

Sizin kafanizi sisiriyorum ama cok rahatliyorum buraya yazinca. Ve sizlerden destek görünce cok mutlu oluyorum. :KK70: Tesekkür ederim dinlediginiz icin... :KK54:

Canım benim ne kafa şişirmesi ya aşk olsun.Tabiki dinliyicez burda hep güzel konular konuşmak saç makyaj konuşmak zorunda değiliz.
Bunlar hayatın gerçekleri ne yazık ki.
Ayrıca biri bana laf atsa o ortamdan arkama bakmadan uzaklaşırım.Çünkü dönüp cevap versem karşımdaki karaktersiz insan iyice yüz bulur,canımı sıkıcak laflar eder belkide.
Hem sana laf atana sen ne diyebilirsin ayak üstü terbiye dersimi vericeksin? O bunu anlicakmı? Hayır.
Senin cevap vermen daha çok hoşuna gidicek sadece:KK47:
Ya insan cevap versen kızar.Ne diye cevap verdin dönüp yürüseydin der.
Gerçekten tuaf yani normal tepkiler vermiyor bazı konularda anlaşılan:26:

Son düzenleme:
Aaa çok ilginç,hiç beklemezdim bunu seninkinden
Şimdi üzgün olman çok normal ama o zaten sana göre biri değildi
Bu evreyi aştıktan sonra daha iyi hissedeceksin bence bittiği için

O kız da siyasetle ilgilenecek kadar kültür birikimine sahipse önce o ergen yazısını düzeltsin:KK37:
Siyasetle ilgileniyor ama kitap okumuyor sanırım yazıya bak :KK14:

yine face :KK47: üzülme slania'm.
hiç tanımadığı, yüzünü bile görmediği biri için seni kırabiliyorsa ayrılmak en mantıklısı.
seviyor muydun sen?
seviyorsan bile geçiyor bir zaman sonra.
benimde face muhabbeti yüzünden bitmişti okumuşsundur belki.
erkeklere güveneilmeyeceği doğru.
bende çok seviliyordum sözde, ölene kadar bırakmam seni, aldatmam diye annesi ablası, namusu üzerine yeminler ediyordu.
erkeklerin sözlerine güven olmayacağını en acı şekilde tecrübe ettim.
umarım en az hasarla atlatırsın.

Evet kiymet bilmeyen bir tip. Bir de her yaptigi iyi seyi, bana karsi sevgisini, konusmadigimiz zamanlar cektigi acilari hep bana karsi kullaniyor. Sanki yaptiklari marifetmis gibi. Tabi ki de fedakar olacagiz, iki tarafta yeri geldiginde aci cekecek, üzülecek. Ben de en az onun kadar üzüldüm. Üzülecek, kendine zarar verecek diye aklim gidiyordu...

Ben de aynilarini dedim. Madem bu kadar üzüldün git gönlünü al kizcagizin dedim. Alcam tabi diyor bir de.. :KK53: Iyice sogudum ondan. Bir de o bana diyor "iyice sogudum senden" diye..

Cok zor hem de. Erkekler kadinlar gibi degil, cok acemiler ve hep cocuklar. Onlari büyütmek, olgunlastirmak bize düsüyor. Ben eminim bilerek böyle davrandi, o da anladi olmayacagini. Aslinda cok iyi oldu. Her tartismamizda vicdan azabi cekerdim, simdi icim rahat. Kendisi istedi, ayrildik..

:KK70: :KK54:

kırmızıyla belirttiğim yer aynı eski sevgilimin davranışı.
bir kere onunla buluşacağım zaman biri beni izliyormuş ben farkında değilim.
o da buluşma yerine 2-3 dakika geç geldi. bi baktım adamın üzerine yürüyor :KK53:
yoldakiler zor aldı elinden.
sonra bana çattı. neymiş ben görmüşüm baktığını ama hoşuma gitmiş o yüzden terslememişim.
tam gerizekalıca.
amaaan slania'm belkide kurtulmuşsundur.

Son düzenleme:
Pamuksekeyim kesinlikle ya karaktersizin simarigin teki ya da benden ayrilmak istiyordu ve böyle bir bahane buldu. Ama böyle bir seyin bahane olarak kullanilmasi bile sacma.

Cok basit seylerden tartisiyorduk, hic bir konuda uyusmuyorduk. Baslarda o biraz cekingendi ve oldugu gibi davranmadi, sonradan degisti daha dogrusu kendi gibi davranmaya basladi. Mesela ilk zamanlar her söyledigime, evet haklisin katiliyorum diyordu. Ama sonradan her söyledigime bir sey bulmaya basladi. Ya inanir misiniz, hic kimsenin reddedemeyecegi, gayet dogal durumlarda bile bana katilmiyordu.

Mesela bana "üsümüyorsun dimi" diyordu, "yok üsümüyorum yokus ciktik bir de yürüdük ya isindim baya" dedigimde, "bu havada yürümekle nasil isinacaksin, ne ilgisi var yürümekle" demeye basladi, ben enerji harcayinca isi aciga ciktigini resmen bilimsel olarak acikladim, yok inat edecek illaki...
Artik uyumsuzluktan, basit nedenlerden tartismaktan, kavga etmekten cok yorulmustum o yüzden iyi de oldu hafifledim resmen...

Cecenim böyle düsünmen cok mutlu etti beni.. :KK69:
Ben de bunu anlamadim. Bana adet günlerimde ve sIkIntili oldugum günlerde biraz farkli davrandigim icin dengesiz der ama kendi davranislarina bir dönüp bakmaz.
Bir de kisin ortasinda mini etek, sort vs giymedigim halde ikide bir her konuyu benim kisa giyinmeme getiriyordu. Yazin kisa sort giyiyorum evet ve annem karismiyorsa ona asla laf düsmez.

Leydim Ben de cok sasirdim...
Aslinda iyi hissetmeye basladim bile. Simdiden iyi yönlerini düsünmeye basladim. Tabi icimde onsuzlugun verdigi bir bosluk var ama ne zamandir bugünü bekliyordum ben.
Aynen katiliyorum. Güya solcu ve devrimci ama o alfabemizde olmayan q'larini önce bir kaldirsin yazisindan, öyle girissin bu islere...

Ceydam ben asik degildim ama deli gibi sevmesem de seviyordum. Yanimda olmasi güven veriyordu bana, cok alismistim zamanla.
Evet biliyorum senin durumunu, seninki daha berbat. Zamanla toparliyor insan, umarim sen de toparlamissindir fazla yipranmadan. Ben zamaninda büyük bir ayrilik yasadigim icin bu bana cok koymadi.

Bu erkekler sanirim suclayacak birilerini ariyorlar illaki. Cünkü ne zaman böyle bir olay olsa kadin suclu oluyor hep. Tabi toplumun da büyük etkisi var. Disi köpek oldugumuz icin her erkege kuyruk sallama potansiyelimiz var insanlara göre! :KK47:

Bu arada ben dayanamiyorum faceine caktirmadan bakiyorum ve ayriligimiz bu kadar yeniyken bakmayi düsünüyorum. O kizla su an mesajlasiyor saka gibi...

Kizlar benim laptopumun ekrani bozuldu ben de kardesimin pcsinin ekranini bagladim. Kardesim su an uyuyor, uyandiginda kesin isteyecektir pcyi. Basindan kalkmadigi icin pek sIk giremem. Firsat buldukca girerim. Seviyorum sizleri... :KK54:

slania'm fikirlerin uyuşmaması da kötü.
bence ayrılık sizin için en doğrusu olmuş.
fakat bana öyle geliyor ki barışmak isteyecek tekrar.
affeder misin affetmez misin sen bilirsin tabii.
hala konuşuyor mu o kızla onca olan şeye rağmen?
ne garip ya yüzünü bile görmediğin biri için hayatında olan, seninle olan, seni seven birini yok sayıyorsun.
gerçi ben 3 haftadır alıştırdım kendimi bu duyguya.
şaşırmıyorum artık bu tür şeylere.
hayat bunu da öğretti sağolsun...

Okuduğum bi kitaptaki bu cümleyi çok sevmiştim

Pusulanın hep kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayıcı parmağı da daima, mutlaka bir kadını gösterir

Bence de çok doğru

Okuduğum bi kitaptaki bu cümleyi çok sevmiştim

Pusulanın hep kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayıcı parmağı da daima, mutlaka bir kadını gösterir

Bence de çok doğru

kesinlikle :KK9: çok doğru bir sözmüş.
bu zamana kadar ki erkek arkadaşlarımdan sadecebiri hep hatalarını kabul ederdi.
gerçi nerdeyse hiç hata yapmazdı doğal olarak kavga da edemezdik.
iyi anlaşmaktan sıkılıp ayrılmıştım :KK60:
çocukluk işte.

kesinlikle :KK9: çok doğru bir sözmüş.
bu zamana kadar ki erkek arkadaşlarımdan sadecebiri hep hatalarını kabul ederdi.
gerçi nerdeyse hiç hata yapmazdı doğal olarak kavga da edemezdik.
iyi anlaşmaktan sıkılıp ayrılmıştım :KK60:
çocukluk işte.

:KK1::KK1::KK1::KK1:
Benim bir erkek arkadaşım vardı adam konuşma sanatında ustaydı yahu
Kavga ediyorduk ben kesin haklıyım edasıyla bağırıp çağırıyorum o konuştuktan sonra ben özür dileyecek duruma düşüyordum o derece :KK37:

:KK1::KK1::KK1::KK1:
Benim bir erkek arkadaşım vardı adam konuşma sanatında ustaydı yahu
Kavga ediyorduk ben kesin haklıyım edasıyla bağırıp çağırıyorum o konuştuktan sonra ben özür dileyecek duruma düşüyordum o derece :KK37:

o da büyük bi yetenek ya.
ikna kabiliyeti yüksekmiş demekki :KK1:
nasıl yaptığını bilsekte biz de yapsak bundan sonraki ilişkilerimizde :KK9:

Kızlar biliyorum Facebooktan bıktınız bende bıktım yemin ederim ama bir konuda fikrinizi almam lazım.
Biz geçenlerde benimkiyle bir tartışma yaşadık sonra düzeldi aramız.Bende bunun üzerine dedim ki facebookta ilişki durumu yapmanı istiyorum benimle olduğuda yazsın dedim tamam dedi sabah yaptı bunu.
Size yalnış gelebilir ama şifrelerimizide biliyoruz ikimiz.Herneyse bun az önce baktım şöyle bir olay gördüm.
İlişki durumu sadece benim göreceğim şekildeymiş yani dışarıdan kimse görmüyo.

Resmen beni kandırdı kendimi aptal gibi hissediyorum.Ne yani benden sevgilisinden utanıyomu bu çocuk.
Hayır bana yapmak istemiyorum deseydi eğer bozlurdum ama yine bişey demezdim.
Böyle yapmasında ki amaç ne,çok sinirim bozuldu.
Pekte iyi olmayan bir mesaj attım smsi yok cevap veremez çok kırıldım.
Hatta kırılmaktanda öte bende derin yaralar açıyor yaptıkları
Sizce ben mi abartıyorum.?
Aptal şey çok sinirliyim çok:KK14:

o da büyük bi yetenek ya.
ikna kabiliyeti yüksekmiş demekki :KK1:
nasıl yaptığını bilsekte biz de yapsak bundan sonraki ilişkilerimizde :KK9:

Bence de öğrenmeliyiz bunun sırrını :KK1:

Kızlar biliyorum Facebooktan bıktınız bende bıktım yemin ederim ama bir konuda fikrinizi almam lazım.
Biz geçenlerde benimkiyle bir tartışma yaşadık sonra düzeldi aramız.Bende bunun üzerine dedim ki facebookta ilişki durumu yapmanı istiyorum benimle olduğuda yazsın dedim tamam dedi sabah yaptı bunu.
Size yalnış gelebilir ama şifrelerimizide biliyoruz ikimiz.Herneyse bun az önce baktım şöyle bir olay gördüm.

Resmen beni kandırdı kendimi aptal gibi hissediyorum.Ne yani benden sevgilisinden utanıyomu bu çocuk.

Off cecennim okuyunca bi an kaldım bence çok haklısın
Yani yangına körükle gitmek istemem ben ama bu beni de çok kırardı açıkçası
Senin tanımadığın kız ya da erkek arkadaşları var mı facebookta?
Vereceği cevabı çok merak ettim
Emin misin sadece sen tarafından görüldüğünden vay be bu facebook u baya küçümsemişim ben ara bozmak için ideal opsiyonları varmış yani

Ağır konuşabilirim, şimdiden kusura bakma.
Bence senin sevgilinde haysiyetsiz.
Ve abartmıyorsun, inan çok haklısın.
Seni resmen aptal yerine koymuş kendince.
Ama sevgilin senin o kadar zeki olupta bakıcağını düşünememiş belli ki :)
Bu nasıl cesaret ya?

facebook çok tuhaf bi site :KK14:
ben ve sevgilim uzun zamandır facebook kullanmıyoruz ya her halukarda ister istemez başına bi iş açıyor yok yere can sıkıyor.
konuna gelirsem yaptığı şeye anlam veremedim neden sadece sana gözüken şekilde yapmış ki :44:
çekindiği birileri mi var
bide sadece sana göründüğünü nasıl anladın canım
uzun zamandır kullanmıyorum ya öyle yeni bi özellik mi geldi :44:

Cecenn'im canım.
Çevresi, arkadaşları felan seni biliyor mu?
Facende ailesi mi ekli?
Kim eklide seninle ilişki yapmaktan çekinmiş?
Hasbinallah ya.
Sinirlerim tepeme çıktı.
En iyisi ne yap biliyor musun?
İlişki durumunu aç, ve ilişki durumunu iptal et.
Kala kalsın öyle.
Tepkisini merak ediyorum.
Acaba ne diyecek, ne açıklama yapacak?

Son düzenleme:
Bence de öğrenmeliyiz bunun sırrını :KK1:

Off cecennim okuyunca bi an kaldım bence çok haklısın
Yani yangına körükle gitmek istemem ben ama bu beni de çok kırardı açıkçası
Senin tanımadığın kız ya da erkek arkadaşları var mı facebookta?
Vereceği cevabı çok merak ettim
Emin misin sadece sen tarafından görüldüğünden vay be bu facebook u baya küçümsemişim ben ara bozmak için ideal opsiyonları varmış yani

Evet canım eminim ayarı o yönde değiştirmiş.Benim tanımadığım üniden bir sürü arkadaş edindi kendine kız erkek karışık.
Cevabı yarın verir belki,yine üste çıkıcaktır eminim:KK14:

Ağır konuşabilirim, şimdiden kusura bakma.
Bence senin sevgilinde haysiyetsiz.
Ve abartmıyorsun, inan çok haklısın.
Seni resmen aptal yerine koymuş kendince.
Ama sevgilin senin o kadar zeki olupta bakıcağını düşünememiş belli ki :)
Bu nasıl cesaret ya?

Cesaretine bende hayran kaldım canım ya beni aptal sandı ama yanıldı:KK14:

Üste çıkmasına izin verme, sakın!
İlk sakinleş, kafanı topla.
Bir kendine gel.
Yarın ne diyeceğini düşün.
Çünkü yarın sinirli olursan mantığın devreden çıkar ve o üste çıkar.

X