Dostlarımla Sohbet Topiği

Leydim böyle güzel şeyleri nerden buluyosun gerçtekten çok hoş bir etek

Bu arada Traymour uzun zamandır yok :26:

Eve gectiginde iyi olacak o zaman senin icin . Yemek yapmayi biliyor musun?

Taktigim zaman o da olmasa daha güzelsin diyor, dövmeye de sicak bakmiyor. Yaptirirsam bozulur, uzunca bir süre görüsmesek yaptiririm iyilestikten sonra anlamaz zaten sivilce sanar. Cenemdekini ben söylemesem anlamamisti.

Hayir canim sikayet etmedik, ama edecegiz. Benim anlamadigim bizden öncekiler hic mi sikayet etmemis...

Mükemmel, tam benim tarzim...
Dantelde var mi bilmiyorum ama yapimi cok basit, mor kumastan etegin üzerine siyah tül dikmisler. Pelerini yaptiracagin zaman bunu da yaptirabilirsin.

Tryamour sinavlari oldugu icin bir süre ugramayacakmis..

Son düzenleme:

Tesadüfen bir site buldum öyle bakıyordum neler var diye
Site harika ama Türkiye'ye gönderimi var mı bilmiyorum
Olsa da çok pahalı zaten Türkiye'ye gönderim daha da pahalı olur

günaydın nasılsınız

Günaydınnn

Eh fazla bilmiyorum ama öğrenirim
Anladım

Ya mutlaka şikayet edin onu evlerin olduğu bi yerde yapılır mı öyle

Evet dantelli evet aslında çok kolay yaptırmayı düşünebilirim bulamazsam
Pelerin için yarın gideceğim

Ah bu sınavlar Bi an önce bende atlatsam bişey istemiyorum başka

Stresi ayrı çalışması ayrı
Umarım en güzel sonucu alacak şekilde atlatırsın cecennim

Yaparsin Leydim insan mecbur kalinca ögreniyor. Ben annem rahatsizken mecbur yapmistim, ilk pilavim cok güzel olmustu mesela..

Ben dayanamam zaten. Yazin kapilari, pencereleri actigimizda da devam ederse böyle katil olurum.

Benim yazin cok bos vaktim olacak, bu tip kendi tarzima uygun kiyafetler yapmayi cok istiyorum. Mesela benim o paylastigim etek yapimi da cok güzeldi. Aklimda cok güzel seyler var aslinda..

Kızlar size bişey sorucam.Şimdi ben açık öğretim okuyorum ya Ygsye girsem tercih yapsam puanım düşermi?
Birde katsayı farkı kalktı diyolar yani eşit-ağırlık olarak sözel tercih yapsam puanım düşermi?
Çok merak ettim :26:

Hayır cecennim düşmez
Tm'den sözel tercih yapsan da düşmez

Ne kadar saçma bi şey ya
Hadi kemeraltının ortasında ya da sadece restoranların olduğu bi yerde olsa tamam da
Aslında o da çok sinir bozucu
Ama evlerin olduğu yerde hiç olmaz yahu

Uğraşsak biz de güzel bi şeyler çıkarabiliriz

Böyle yaparak insanlari daha cok cekecegini düsünüyor ama tam tersine cok itici oluyor, benim burada oturdugumu kac defa gördügü halde kulagimin dibinde bagiriyor. Sevgilimden bile cekinmiyor. Of artik sessiz sakin bir yerde müstakil evde oturmak istiyorum..

Ayy ne cok sinir oldugum tip kadin varmis öyle, icimi döktüm resmen..

http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/223859-bayanlarda-karsilastiginiz-hos-karsilanmayan-durumlar-11.html#post23082829

Bir de Leydim beni bastan yaratindaki bir üyeye dikkat et, kim oldugunu biliyorsun. Her an polemik cikarmaya hazir, o yüzden yazmamaya calisiyorum ona..

Son düzenleme:

Bizim site sessiz sakin güzel bi yer çok seviyorum o yüzden

Bakayım linke Slania'm

Evet farkındayım içerikler gelmeye başladı zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…