Dostlarımla Sohbet Topiği

Olsun bu dedigim renkler kahverengi göze de yakisir.. Lenslerin cok hosmus, cok dogal.. [/QUOTE]

Sevgilimcim sevmiyo ama yakıştırmıyo ben de takmıyorum artık. Dinime küfreden müslüman olsa bari, kendi de mavi lens takıyodu fener gibi geziyodu ortada.
O hareli yeşil olduğu için doğal duruyo, yeşilden kahveye yumuşak bi geçişi var.

$09062011307.jpg $09062011306.jpg

Bunlar gibi mi istiosun?
Benim en rahat ettiğim ayakkabılarım,eğer böyle bişeyler görürsen hiç düşünme al derim çok rahat

Alabilirsen eger bir taba, bir de siyah al. Siyah büyük kurtaricin olur. Lady'nin dedigi gibi herseyle uyumlu..

Tamamdır

Eki Görüntüle 206905 Eki Görüntüle 206906

Bunlar gibi mi istiosun?
Benim en rahat ettiğim ayakkabılarım,eğer böyle bişeyler görürsen hiç düşünme al derim çok rahat

Benim de bu tarz bi ayakkabım var ve cidden ben de çok rahat ediyorum. Pudra rengi çok moda ve çok güzel duruyo. Lady seninki de çok güzelmiş

Olsun bu dedigim renkler kahverengi göze de yakisir.. Lenslerin cok hosmus, cok dogal..

Sevgilimcim sevmiyo ama yakıştırmıyo ben de takmıyorum artık. Dinime küfreden müslüman olsa bari, kendi de mavi lens takıyodu fener gibi geziyodu ortada.
O hareli yeşil olduğu için doğal duruyo, yeşilden kahveye yumuşak bi geçişi var.

Fener gibi ay cok güldüm buna. :KK60:
Ben de lens düsünmeye basladim bu aralar, tanita tikaram sari rengi koyu gözlerde yesil oluyormus o hosuma gitti. Seninki ne marka?

Eki Görüntüle 206905 Eki Görüntüle 206906

Bunlar gibi mi istiosun?

Sagdakinin daha kalin bantlisi, soldaki modele coktan beri takigim zaten.. :KK53:

İş için alcaksan dolgu tercih etme ama,ince topuk al.
Günlüğe dolgu topuk kullanabilirsin,hem rahat hem daha spor

İş için alcaksan dolgu tercih etme ama,ince topuk al.
Günlüğe dolgu topuk kullanabilirsin,hem rahat hem daha spor

Evet ben de ince düşünüyorum ama uzun olmıcak, bütün gün koşturucam duramam üstünde

Kizlar gec olmus cikayim ben artik, kaptirmisim kendimi.. :KK51:
Hadi iyi geceler ikinize de, tatli rüyalar... :KK71:

İyi geceler canımcım:)

Benim de ona yakın :/
Annemin 5 civarıydı ondan bana geçmiş heralde :KK43:
Uykum gelmeye başladı benim,artık erken kalkmaya başlamam lazım sınav yaklaşıo.
Çıkayım ben artık,iyi geceler canım :)

Kızlaaaaaar çok korkuyorum:KK52:
Tam uyuyacaktım ki odamda cızır cızır kanat sesi var!
Nasıl fırladığımı bilemedim kalbim çıkacak yerinden uçan böceklerden çok korkarım:18:
Kedimi odama sevk ettim,tangır tungur sesler var umarım yakalar yoksa bu gece uyuyamıcam:26:
Odamı kimbilir nasıl karıştırıo ama olsun o yaratığı odamdan çıkartması lazım uykum da kaçtı off.
Kimse de yok sanırım :/

Kesin hamam böcügü o. :KK53:
O kadar cizirtili ucan baska bi yaratik yoktur heralde. Kediler büyük kurtarici ya, cok da seviyorlar böcükleri. Bizim gördügümüz anda tirstigimiz böcükleri onlar catir catir yiyorlar. :KK37:

Günaydın kızlar dün sonlara doğru koptum ortamdan :KK1:
Bugünde dişciye gitcem bakalım nolcak tellerim çıkar belki :18:

Yada gün vercek 1hafta sonraya falan ayyy çok heycanlıyım :KK52:

Son düzenleme:
Kesin hamam böcügü o. :KK53:
O kadar cizirtili ucan baska bi yaratik yoktur heralde. Kediler büyük kurtarici ya, cok da seviyorlar böcükleri. Bizim gördügümüz anda tirstigimiz böcükleri onlar catir catir yiyorlar. :KK37:
Selamlaar ben geldim.
Gece gece korktum ya huzursuz uyudum :KK1:
Sen napıosun?

Günaydın kızlar dün sonlara doğru koptum ortamdan :KK1:
Bugünde dişciye gitcem bakalım nolcak tellerim çıkar belki :18:

Yada gün vercek 1hafta sonraya falan ayyy çok heycanlıyım :KK52:

O teller hala çıkmadı mı umarım çıkar artık bugün :/

X