Dostlarımla Sohbet Topiği

Selamm :KK3:
Yakaladi mi bari senin pisi?
Ben de yeni geldim disardan, günes kremi aldik annemle, bi de sac bandi aldim kendime basin üstünü tamamen kaplayanlardan. Beyaz aldim ki günesten iyi korusun. Parfümeriye gittim, 0.11den bolca var al istedigin kadar. :KK66: Bi yerde daha gördüm exicolor ama mavi rengi yoktu. Bu arada bizim ev baya serinmis ya disarisi yaniyor resmen.

Benim cok ilginc bir annem var. Milletin annesi cocugum avukat olsun doktor olsun der benim annem bana moda tasarim oku diyor. :122:

Şirinyerde exicolor avına çıktım,bulamadım hataya gelicem artık saol baktığın için bide boşuna gelmiş olurdum yoksa :KK1:
Şimdi girdim eve çok yorgunum.
Doodle'da google'ın yaptığı logolar bugün gitar şeklinde,bişeyin yıldönümü olduğunda değiştirio ya hep logosunu,onun adı doodle işte :KK24:

Son düzenleme:
Slania,bu senin için
[video=youtube;CVPkuBzq1dM]http://www.youtube.com/watch?v=CVPkuBzq1dM[/video]

Cradle of Filth sevmem,ama bu şarkının müziği,ritmi,piyanosu tek kelimeyle mükemmel.
Cof elinden gelenin en iyisini bu şarkıda göstermiş.

kızlar ya parfüm almak istiyorum ama türkiyede çok pahalı sizin hiç bildiğiniz ste var mı yurt dışından güvenli alabileceğim :97:

Vardı canım ama artık kozmetiğe yasak geldi sitelerden alınmıo malesef...
Strawberry vardı benim hep alışveriş yaptığım bi site ama dediğim gibi yasa çıktı artık yurtdışından sitelerden kozmetik alışverişi yapılamıo.
Doldurma alıorum ben mecburen,bargello ya da dp'den....

Geldim anam. :KK55:
Rica ederim canim, yolumun üstüydü zaten. Kac kutu alcaksin? :KK51:
Hee gördüm onu, biraz kurcaladim ama pek beceremedim anlamam gitardan. Sen celloya devam ediyor musun?
Canim ya bi sorun var o yüzden videolari izleyemiyorum ben, halleder halletmez bakacagim.

Geldim anam. :KK55:
Rica ederim canim, yolumun üstüydü zaten. Kac kutu alcaksin? :KK51:
Hee gördüm onu, biraz kurcaladim ama pek beceremedim anlamam gitardan. Sen celloya devam ediyor musun?
Canim ya bi sorun var o yüzden videolari izleyemiyorum ben, halleder halletmez bakacagim.

3 kutu yeter bana.
Ben de pek anlamam ama çok eğlenceli güzel bi doodle olmuş :KK61:
Çello deneme dersleri bitti sınav bitsin başlıcam umarım.

Ben iki kutu gördüm ama arkalarda vardi sanirim daha. Bulamazsan exitennin var mavisi onu alirsin. Ben de artik dayanamicam, accam saclarimi paletteyle. Sinavlari bekliyorum. Sinavdan sonra harika küllü kumral saclarim olacak. :KK66: Yavas yavas acmayi düsünüyorum, birden acarsam gözüm alismaz.
Bu arada bu yasak Türkiye'ye mi özgü?

hadi ya ben sanıyorum ki bazı sitelere yasak geldi demek hepsiymiş ... doldurması da benim istediğim parfümleri güzel değil hiç benzemiyor orjinaline

Tamam canım mavi olsun da hangi marka olursa olsun:KK66:
Şu sınavlar herşeyimize engel bi bitsin neler yapıcaz:KK1:
Görürüz artık saçlarını :)
Ayrıca evet sadece Türkiyeye özgü bi yasak(her zamanki gibi)
Sen parfümlerini nerden alıosun?
Orj.mi yoksa doldurma mı?

hadi ya ben sanıyorum ki bazı sitelere yasak geldi demek hepsiymiş ... doldurması da benim istediğim parfümleri güzel değil hiç benzemiyor orjinaline

Bazıları öyle çıkıo evet ama ben genel olarak memnunum...
Başka çaremiz de yok memnun olmak durumundayız her dakika yeni bir kısıtlama gelen bi ülkede.
Zaten orjinaller her yerde bulunmuo,bulunsa da çok pahalı.

Son düzenleme:
Canim ülkem güzel ülkem oof of.. :95:
Görcez görcez, tabi kafada sac kalirsa. :KK53:
Kizlar üniversitede moda tasarim bölümü hakkinda bilginiz var mi?

Canim ülkem güzel ülkem oof of.. :95:
Görcez görcez, tabi kafada sac kalirsa. :KK53:
Kizlar üniversitede moda tasarim bölümü hakkinda bilginiz var mi?

Hiç bilgim yok meslek liseleri girebilio diye biliorum sadece.
Biz de girebiliriz heralde ya :44:
2 yıllıktı dimi?
Anadolu üni.'de var bide izmir ekonomide diye biliorum başka nerde var bilmiorum...

Hiç bilgim yok meslek liseleri girebilio diye biliorum sadece.
Biz de girebiliriz heralde ya :44:
2 yıllıktı dimi?
Anadolu üni.'de var bide izmir ekonomide diye biliorum başka nerde var bilmiorum...

Evet Ekonomide var 4 yillik sanirim o. En iyisi ben iyice arastirayim gec kalmadan..

Yaz mevsiminden nefret eden bi ben miyim ya? Hava korkunc sicak, simdiden böyleyse temmuzu düsünemiyorum..

Off aynen ben de bunalıorum.
Ne sıcak ne soğuk olsun,nem olmasın.
Var mı böyle bi yer?
Varsa gidicem hemen :KK1:
Neyse kızlar ben çıkıorum biraz ders çalışıcam,iyice boşladım dersleri.
Akşama görüşürüz:KK61:

X