Dün bi konu vardı canım ''eşim gitti herşey bitti diye'' oraya yorum yazmışlar dün gördüm zaten baya kavga çıkmış...4kişi falan banlanmış yine...keşke yazmasaydı hiç muhattap olmasaydı ama göze aldı sanırım banlanmayı..
Selam kızlaR!
Kimse var mı bakalım?
İyiyim ben bugün kendimi iyi hissediorum
Şu piercing olayına gelince bırazdan gidiorum daha büyük bişey takarsa sorun kalmaz heralde
Canim dün giremedim kusura bakma, pek iyi degildin sanirim simdi nasilsin?
Aglamissin, iyi yapmissin. Kendini iyi hissetmedigin zaman icinden geliyorsa agla, tutma kendini. Icinde biriktirdigin zaman bu sefer kendine ve cevrene patliyorsun, zarar veriyorsun.
Hep yasar misin bu sIkIntiyi? Yoksa arada gelirler mi sana böyle? Bana da oluyor arada böyle anliyorum seni.
Piercingin ne durumda? Online degilsin, disardasin sanirim. Umarim halledebilirler onu, uygun bi piercingle degistirseler bari. O kadar para verdin heves ettin adam gibi yapsinlar islerini.
Kizlar cok acaip bisey oldu bugün.
Hani tuvaletler ve banyolarda ufak pencereler var ya, isikliga bakan. Bizim o pencere hep kapalidir. Bi ara ordan acaip sesler gelmeye basladi takur tukur, dedim bu ne ya fare var heralde. Ama ben de ne bi korku ne bi tedirginlik. Acaip merakli ve heyecanli bi sekilde sesi dinlemeye koyuldum. Sürekli geliyor ama, arada bir kesiliyor yine geliyor. Ben de hemen ihtimalleri siraladim; ya fare ya yarasa ya da bizim bu salak güvercinler.Bayan korkusuz actim pencereyi anam bisey cirpiniyor, aldim paspasin sopasini kurcaladim bi güzel bi baktim kocaman bir karga. Aman allahim nasil uctum havalara sevincten. Kus hastasiyimdir ben hele kargalara bayilirim. Bi saat onu ordan cikarmakla ugrastim ama elimle tutamadim, odanin icinde biraz kovaladiktan sonra pencereden uctu gitti. Ay cok mutlu oldum iyiki bana denk gelmis. Yoksa hayvan orda acliktan, susuzluktan ölürdü. Cok dar ve yüksek bir yer cünkü.
Ay biraz uzun oldu ama anlatmak istedim. :78: