Dostlarımla Sohbet Topiği

Saol canım :)
Saç kurutma makinesi sesinde uykusu gelen tek ilginç şahsiyet ben miyim acaba :44:
Elektrikli süpürge sesi olmadan tam olarak uykuya dalamıorum aynı şey saç k.mak. için de geçerli :KK52:

Son düzenleme:
Evet rahat uyuyabilmem için o 2 sesten biri olması şart.
Benim uykum problemli anlatmıştım daha önce ama elektrikli süpürge çalıştığında anında uykuya dalıorum ve deliksiz uyuyorum :KK1:

Canım çocukları uyutmak için sesler var nette,onlardan biri de elektrikli süpürge sesi.
Geceleri uyuyamadığım zaman onu dinleyip uyuyorum,her sabah annem süpürge tutar sabahları da duyuyorum sabah uykusunu çok severim o yüzden :KK16:
Ben farkında bile olmuorum sadece deliksiz ve iyi uyuduğum zaman sesin olduğunu anlıorum uyandığımda

Ayni ben iste... Görünüste sinirsiz, kuralsiz, tabulari asmis bir insanim ama anneme göre hala kendimi kasiyorum rahat degilim. Hakli aslinda. Senin gibiyim ben de. Ilginc ilginc kurallarim vardir. Özellikle insanlarla iliskilerimde. Mesela kendimi konusmaya cok zorluyorum. Bi arkadasimlayken ya da sevgilimleyken sessizlik oldugunda huzursuz oluyorum. Bir muhabbet olmadigi zaman karsi tarafin benden soguyacagini düsünüyorum. Halbuki bazen sessizlik gercekten iyi geliyor.. Ben de bu özelligimi ilk defa burada anlattim. Bence burada dökülmemiz cok iyi, kimse bizi tanimiyor. Rahat rahat konusabilecegimiz tek yer. Cevrem cok genis degil, yaninda rahat edebildigim insanlar cok az. En iyisi bu. Fazla kisi tanimasin beni, taninmak bence yorucu...

Saol canım :)
Saç kurutma makinesi sesinde uykusu gelen tek ilginç şahsiyet ben miyim acaba :44:
Elektrikli süpürge sesi olmadan tam olarak uykuya dalamıorum aynı şey saç k.mak. için de geçerli :KK52:

Beeen! :KK3:
Sebebi anne karnindayken duydugumuz ugultulu sese cok benzemesiymis. Anne karni huzurludur, anne karnina es deger bir ses duymakta huzur verir...

Ben girdim ama cikmam gerekiyor saclarimi düzlestircem. :KK1:

ben birey sorcaktm cvp yazdgm bir knuya benden sonra bir cvp geldiginde bir baskasndan bunu forumdan direk görebilecegm bir buton war mi yoksa sürekli o konuyu takip etmem mi geekiyor baya bi karştrdm ama bulamadm yardmci olablr msnz acaba ? :/

Şu çenemi bi düzelttim mutlu oldum yahu :KK1:
Sınavları atlatayım dövme yaptırcam çocukla konuştum :KK16:

ben birey sorcaktm cvp yazdgm bir knuya benden sonra bir cvp geldiginde bir baskasndan bunu forumdan direk görebilecegm bir buton war mi yoksa sürekli o konuyu takip etmem mi geekiyor baya bi karştrdm ama bulamadm yardmci olablr msnz acaba ? :/

Yukarıda seçenekler var,orda bu konuya abone ol var ona tıklarsan kontrol panelinde görürsün kim mesaj yazmış senden sonra :)

X