Dostlarımla Sohbet Topiği

Bir kere aşık olunurmuş derler sonra kimse onun gibi olmazmış derler ben çok erken mi kaybettim bu şansı?
Geri kalan hayatım boyunca hep mutlu olmaya sevmeye mi çalışcam gerçekten sevemicekmiyim artık

bende bundan korkuyorum işte Laydevil vazgeçemiyorum bida onunla oldugum gibi kimseyle olamam ,onu sevdiğim kadar kimseyi sevemem diye düşünüyorum

Allah yardımcın olsun....Nasıl geçicek bu acılar bilmiyorum..Güçlü olmaya çalıştıkça herŞey sanki daha çok üstüne geliyo insanın....of........

Bir kere aşık olunurmuş derler sonra kimse onun gibi olmazmış derler ben çok erken mi kaybettim bu şansı?
Geri kalan hayatım boyunca hep mutlu olmaya sevmeye mi çalışcam gerçekten sevemicekmiyim artık

Seviceksin..
Elbette seviceksin.
Dümyanın sonu değil..
O tatlı bi anı olarak kalıcak.
Belki arada sırada özliceksin ama onsuz yasamayı ögreniceksin..

Ömrüm hep mutlu olmaya çalışmakla geçicek hiç tam olarak mutlu olamıcağımı hissediorum ağlamaktan ekranı göremiorum şuan

3 tane antidepresan kullanıorum hiçbirinin etkisi yok hiçbişey hissetmek istemiorum bütün duygularım körelsin

Ömrüm hep mutlu olmaya çalışmakla geçicek hiç tam olarak mutlu olamıcağımı hissediorum ağlamaktan ekranı göremiorum şuan

Ya yapma bu kadar üzme kendini nolur.......
Ağlama ! Belki seviceksin bellimi olur...hemde onu sevdiğinden daha çok
Hatta gerçek aşkı yaşıcaksın...Sana değer veren seni gerçekten seven biri çıkıcak karşına

Buna inan inancını kaybetme....
Daha önünde ünv. var ... Kimbilir neler yaşicaksın daha

Olmaz kimse onun gibi olmaz ben sadece bu-şu bana uygun gibi görünüo onunla mutlu olmaya çalışayım diyip başkalarıyla kendimi avuturum anca

Sersemleştirmekten baska hicbirsey yapmıyor.
Canım depresanın adı ne acaba özelden söyler misin bana?
Ama en etkili olanını..

Olmaz kimse onun gibi olmaz ben sadece bu-şu bana uygun gibi görünüo onunla mutlu olmaya çalışayım diyip başkalarıyla kendimi avuturum anca

Sen niye bukadar umutsuzsun kendine gel bakim ! nerden biliyosun olmıcanı
Zamana bırak .. Ne mucizeler var hayatta
İnsan 2 kerede aşık olur 3kerede buna inanmak istiyorummmmm:/

ay leydim çok üzüldüm şimdi ya ... nasıl oldun daha iyi misin bak habersiz bırakma bizi aklım kalır sonra sende ...

Selam kızlaR!
Kimse var mı bakalım?
İyiyim ben bugün kendimi iyi hissediorum
Şu piercing olayına gelince bırazdan gidiorum daha büyük bişey takarsa sorun kalmaz heralde

Slm Layd....İyi olmana sevindim vala...dün baya üzülmüştüm...Gİtde hallettir ya iyi olur

Saol canım,dün baya şey birikmişti içimde,piercing bahanesiyle patladım.
Çıkıcam birazdan gelince ne yapıldı anlatırım artık bar mı değişcek top mu...
Bu arada KirmiziKasketliKiz neden kapsama alanı dışında :s

Dün bi konu vardı canım ''eşim gitti herşey bitti diye'' oraya yorum yazmışlar dün gördüm zaten baya kavga çıkmış...4kişi falan banlanmış yine...keşke yazmasaydı hiç muhattap olmasaydı ama göze aldı sanırım banlanmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…