Dostlarımla Sohbet Topiği

Aa kavga mı varmış bak hiç görmedim insan haber vermez mi :KK1::KK1:
Şaka bi yana üzüldüm gerçekten banlanmasına.

Bende üzüldüm ama dün konuyu biraz okusaydın gülmekten ölürdün benim karnıma ağrılar girmişti:)

Tamam bana özelden link at okurum :KK60:
Ben gidioruuuuuuum bana şans dile umarım bişeyler yapılabilir ve canım acımaz. :97:
Hoşçakal canım:)

Tamam canım görüşürüz inşallah acısız bi şekilde altlatırsın dua etcem vala:)
Linki yolluyorum gelice okursun:KK70:

Son düzenleme:
Dün bi konu vardı canım ''eşim gitti herşey bitti diye'' oraya yorum yazmışlar dün gördüm zaten baya kavga çıkmış...4kişi falan banlanmış yine...keşke yazmasaydı hiç muhattap olmasaydı ama göze aldı sanırım banlanmayı..

Her gün KK'da bir aksiyon.
Ortalık bir anda kahvehaneye döndü..
Merhabalar bağyanlar diyeceğim kimse yok.
Neyse :)

Canim dün giremedim kusura bakma, pek iyi degildin sanirim simdi nasilsin?
Aglamissin, iyi yapmissin. Kendini iyi hissetmedigin zaman icinden geliyorsa agla, tutma kendini. Icinde biriktirdigin zaman bu sefer kendine ve cevrene patliyorsun, zarar veriyorsun.
Hep yasar misin bu sIkIntiyi? Yoksa arada gelirler mi sana böyle? Bana da oluyor arada böyle anliyorum seni.

Piercingin ne durumda? Online degilsin, disardasin sanirim. Umarim halledebilirler onu, uygun bi piercingle degistirseler bari. O kadar para verdin heves ettin adam gibi yapsinlar islerini.

Selam kızlaR!
Kimse var mı bakalım?
İyiyim ben bugün kendimi iyi hissediorum
Şu piercing olayına gelince bırazdan gidiorum daha büyük bişey takarsa sorun kalmaz heralde

Simdi gördüm bunu..
Sevindim iyi olmana, aglamak iyi geldi sanirim.
Geldiginde yaz merakta birakma bizi. :KK70:

Kizlar cok acaip bisey oldu bugün. :KK52:
Hani tuvaletler ve banyolarda ufak pencereler var ya, isikliga bakan. Bizim o pencere hep kapalidir. Bi ara ordan acaip sesler gelmeye basladi takur tukur, dedim bu ne ya fare var heralde. Ama ben de ne bi korku ne bi tedirginlik. Acaip merakli ve heyecanli bi sekilde sesi dinlemeye koyuldum. Sürekli geliyor ama, arada bir kesiliyor yine geliyor. Ben de hemen ihtimalleri siraladim; ya fare ya yarasa ya da bizim bu salak güvercinler. :KK1: Bayan korkusuz actim pencereyi anam bisey cirpiniyor, aldim paspasin sopasini kurcaladim bi güzel bi baktim kocaman bir karga. :KK52: Aman allahim nasil uctum havalara sevincten. :KK62: Kus hastasiyimdir ben hele kargalara bayilirim. Bi saat onu ordan cikarmakla ugrastim ama elimle tutamadim, odanin icinde biraz kovaladiktan sonra pencereden uctu gitti. Ay cok mutlu oldum iyiki bana denk gelmis. :KK66: Yoksa hayvan orda acliktan, susuzluktan ölürdü. Cok dar ve yüksek bir yer cünkü.
Ay biraz uzun oldu ama anlatmak istedim. :78:

Canim dün giremedim kusura bakma, pek iyi degildin sanirim simdi nasilsin?
Aglamissin, iyi yapmissin. Kendini iyi hissetmedigin zaman icinden geliyorsa agla, tutma kendini. Icinde biriktirdigin zaman bu sefer kendine ve cevrene patliyorsun, zarar veriyorsun.
Hep yasar misin bu sIkIntiyi? Yoksa arada gelirler mi sana böyle? Bana da oluyor arada böyle anliyorum seni.

Piercingin ne durumda? Online degilsin, disardasin sanirim. Umarim halledebilirler onu, uygun bi piercingle degistirseler bari. O kadar para verdin heves ettin adam gibi yapsinlar islerini.

Canım ya dün keşke olsan dedim.
Cidden çok kötüydüm ben her zaman ağlamamak için aşırı kasan bi insanım ağlamayı hiç sevmem bu sefer tutamadım kendimi çok fazla ağladım gece uykumda bile ağlamışım...

Şimdi geldim zencifreden,benimkini çıkardılar daha uzun barlı bişey taktılar bide ben dün çıkarmaya uğraşırken baya bi sıkıştırmışım 3 kişi zor çıkarabildi dudağımdan.
Adamın kolu tırnaklarım yüzünden delik deşiktir eminim canım acıdıkça kolunu sıktım :KK1:
Ekstra bi ücret almadılar bizim hatamız dediler sonra biraz dolaştım exicolor bulurmuyum diye ama alsancakta bulamadım,hataya gidicem yarın ya da ertesi gün.

Kizlar cok acaip bisey oldu bugün. :KK52:
Hani tuvaletler ve banyolarda ufak pencereler var ya, isikliga bakan. Bizim o pencere hep kapalidir. Bi ara ordan acaip sesler gelmeye basladi takur tukur, dedim bu ne ya fare var heralde. Ama ben de ne bi korku ne bi tedirginlik. Acaip merakli ve heyecanli bi sekilde sesi dinlemeye koyuldum. Sürekli geliyor ama, arada bir kesiliyor yine geliyor. Ben de hemen ihtimalleri siraladim; ya fare ya yarasa ya da bizim bu salak güvercinler. :KK1: Bayan korkusuz actim pencereyi anam bisey cirpiniyor, aldim paspasin sopasini kurcaladim bi güzel bi baktim kocaman bir karga. :KK52: Aman allahim nasil uctum havalara sevincten. :KK62: Kus hastasiyimdir ben hele kargalara bayilirim. Bi saat onu ordan cikarmakla ugrastim ama elimle tutamadim, odanin icinde biraz kovaladiktan sonra pencereden uctu gitti. Ay cok mutlu oldum iyiki bana denk gelmis. :KK66: Yoksa hayvan orda acliktan, susuzluktan ölürdü. Cok dar ve yüksek bir yer cünkü.
Ay biraz uzun oldu ama anlatmak istedim. :78:

Ayy kıyamam ben onaa bulmasaydın ölcekti :s
Ben ilkokuldayken bizim fen laboratuarına da yavru bi baykuş girmişti yazık görmüo bide ordan oraya uçtu çıkarmaya çalıştık duvarlara çarpmıştı sersemlemişti çok.
Bugün de kedi kumu ve köpek maması almak için petshop a girdim o kadar güzel van kedileri vardı ki bayıldım çok üzüldüm alamadığıma.
Bizdeki hayvan kontenjanı dolu malesef bahçeli bi evim olsaydı keşke...
Ama üniversiteyi bi kazanayım ev tutup kedi alıcam bitane.hatta iki!

Niye aglamanin zayiflik oldugunu düsünüyorsun ki? Aslinda itiraf edeyim ben de agladigimi birilerinin farketmesinden pek hoslanmam, gece 12den sonra herkes uyudugu zaman gecerim pcnin basina, acarim güzel bir müzik, varsa biram veya sarabim tek arkadasim onlar olur o zaman, bi onlar bilir agladigimi.. Alakasiz ama merak ettim burcun ne?

Iyi yapmissin. :KK53: Of sinir oldum ya bi de ücret alsalardi, almayacaklar tabi ki. :KK47: Ilk taktiklari piercingi naptilar peki? Ilerde sana lazim olabilir o. Sislik indikce su an taktigin taki uzun gelecek ve eskisine ihtiyacin olcak.

Bizim kontenjanimiz akvaryumla sinirli malesef. :KK1: Neler var sizde? Ah bi baykus kaldi zaten elime alip minciklamadigim. :KK37: Kus hastasiyim ben 4 yasimdan beri. Elime alabildigim kuslari bi kenara yazardim hep. Etcillerden bi marti ve karga. Kartal, atmaca vs.de olcak insallah. :KK53:
Benim de bahceli ev hayalim var. Eger bahceli evim olursa o ev evden baska herseye benzeyecek ama neyse ev diyelim yine de.. Slania'nin bahceli evi. :116:

Son düzenleme:
Canımmm ben de öyleyim tek başıma,karanlıkta,sevdiğim müzik ve şarapla ağlarım...
Ama genelde yakıştıramıorum kendime ağlamayı,kendime bile itiraf edemiorum bazı şeyleri o yüzden ağladığımı kendim bile göreyim istemiorum.Ya da onun gibi bişey işte :)
Boğa burcuyum sen?
Piercingi bana verdiler bende şuan.Bu yeni takılan çok hoşuma gitti topu daha büyük çıkarmaya hiç niyetim yok gibi :)

Benim bi golden cinsi köpeğim,bi sokakta bulduğum kedim,bi de muhabbet kuşum var,albümüme bakarsan görürsün hepsini :)

Ben senin hissettigin duyguyu anladim simdi.. Kendinden cekiniyorsun. Kendine itiraf edememe, o duygu bende eskiden vardi ama yendim sanirim. Insanin kendinden cekinmesi, kendiyle basbasa kaldiginda rahat olamamasi biraz sinir bozucu bir durum. Yasadim, bilirim. Peki arkadaslarinin yaninda nasilsin? Rahatca dertlesebilir misin?
Aslan burcuyum ben de. Burclardan pek anlamam ama sorayim dedim yine de.

Iyi bari vermisler piercingi. Memnunsan sevindim, uzun bir süre cikarmazsin artik.
Piercing fiyatlarini biliyor musun oradaki?
Benim de akvaryumum, sokakta besledigim kedilerim ve yine disarida besledigim güvercinlerim var. :KK1:

Canim, benim simdi cikmam gerekiyor. Hem biseyler yiyeyim, hem de dus alayim. Bi saat sonra gelirim, konusuruz... :KK70:

Son düzenleme:
Açıkçası ben kendime çok fazla sınır koyan bi insanım.
Kendimle hep bi çekişme halindeyim kendimi ağır olmak,güçlü olmak,gururlu olmak vs konularında o kadar sıkıp zorluorum ki,bazen kendimden bunalıorum kendi yasaklarımın dışına çıkmak istiorum,bu sefer de kendimden nefret ediorum.
Mesela ağlamanın zayıflık olduğunu düşündüğüm gibi,kahkalarla gülmenin de aynı şekilde zayıflık olduğunu düşünürüm.
Bunu gibi birsürü kuralım vardır herkese karşı soğuğum çok çok yakın,beni çözebilmiş insanların yanında rahatım ama dediğim gibi kendi kurallarımın dışına asla çıkmam.başkaları için değil,kendim için çıkmam.
Ben kendimi kimseye anlatamazdım şimdi döküldüm,iyi oldu bu. :)
Ben de çıkıorum.Bugün fazla yoruldum,dinleneyim gece buradayım,görüşürüz :)

X