Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üst üste yalnış girdim 10 kere falan sinirden bi yarım saat beklicem bida denicem dogruda girsen açılmıyomuş üst üste girince...:/
vay piercingin gerçekten güzel olmuş canım bende halka şeklinde dudağın tam ortasına çok seviyorum ama onun için dudakların baya kalın olması gerekiyor benimkilerde normal yani ... bide sanırım cecenn senin tel kilitlendi ya fabrika ayarlarına da dönemezsin ...
vay piercingin gerçekten güzel olmuş canım bende halka şeklinde dudağın tam ortasına çok seviyorum ama onun için dudakların baya kalın olması gerekiyor benimkilerde normal yani ... bide sanırım cecenn senin tel kilitlendi ya fabrika ayarlarına da dönemezsin ...
Evet aynen öyle hiç açılmıyo bataryayı çıkarıp teli açıyorum direk karşımda güvenlik tuş kilidi
Onu açamdan hiç bişeye bakamıyorum 2 tanede mesaj gelmiş catlicam
Saol canım :)
Ben sevmiorum dudağımın ya da çenemin ortasında o yüzden yan tarafa yaptırdım.
15 gün sonra gidicem daha büyük bişey taktırıcam
bende aynı senin gibi hep unuturum şifrelerimi o yüzden telime falan hiç şifre koymuyorum koysamda herhalde 11111 gibi bi şey koyardım evden birinin teline tak hattını da oku en azından mesajlarını ...
Doğruya annemin teline takıyorum hemen
Doğruya annemin teline takıyorum hemen
Değişcekmiş zaten 15 gün sonra gel değiştircem dedi :44:
Ya sivri alcam ya da daha büyük bi yuvarlak.
Mesaj kutun neden şifreli kıs
Arkadaşların ya da ailen falan mı okuo benim kimse elleyemez telefonumu şifreye gerek duymadım hiç.
Bitek hafıza kartım şifreliydi lisedeyken müziklerimi çalmasınlar diye
Mesaj kutun neden şifreli kıs
Arkadaşların ya da ailen falan mı okuo benim kimse elleyemez telefonumu şifreye gerek duymadım hiç.
Bitek hafıza kartım şifreliydi lisedeyken müziklerimi çalmasınlar diye
Aaa yuh artık.
Kadına bak kendisi hasta olsa yıkar ortalığı o tipler,ama başkasına gelince çirkefleşir.
Yazık yahu ne günlere kaldık