Dostlarımla Sohbet Topiği

ya bide o kadar kopmuşum ki şimdi hepsini takip edemedim lady sen piercingli resmini koydun mu koysana bebiş benim için

Üst üste yalnış girdim 10 kere falan sinirden :KK1: bi yarım saat beklicem bida denicem dogruda girsen açılmıyomuş üst üste girince...:/

vay piercingin gerçekten güzel olmuş canım bende halka şeklinde dudağın tam ortasına çok seviyorum ama onun için dudakların baya kalın olması gerekiyor benimkilerde normal yani ... bide sanırım cecenn senin tel kilitlendi ya fabrika ayarlarına da dönemezsin ...

vay piercingin gerçekten güzel olmuş canım bende halka şeklinde dudağın tam ortasına çok seviyorum ama onun için dudakların baya kalın olması gerekiyor benimkilerde normal yani ... bide sanırım cecenn senin tel kilitlendi ya fabrika ayarlarına da dönemezsin ...

Evet aynen öyle hiç açılmıyo bataryayı çıkarıp teli açıyorum direk karşımda güvenlik tuş kilidi :KK50:
Onu açamdan hiç bişeye bakamıyorum 2 tanede mesaj gelmiş catlicam :KK61:

Saol canım :)
Ben sevmiorum dudağımın ya da çenemin ortasında o yüzden yan tarafa yaptırdım.
15 gün sonra gidicem daha büyük bişey taktırıcam

Evet aynen öyle hiç açılmıyo bataryayı çıkarıp teli açıyorum direk karşımda güvenlik tuş kilidi :KK50:
Onu açamdan hiç bişeye bakamıyorum 2 tanede mesaj gelmiş catlicam :KK61:

bende aynı senin gibi hep unuturum şifrelerimi o yüzden telime falan hiç şifre koymuyorum koysamda herhalde 11111 gibi bi şey koyardım :KK1: evden birinin teline tak hattını da oku en azından mesajlarını ...

Saol canım :)
Ben sevmiorum dudağımın ya da çenemin ortasında o yüzden yan tarafa yaptırdım.
15 gün sonra gidicem daha büyük bişey taktırıcam

evet canım buda güzel ama daha büyük taktırabilirsin bence de sonuçta madem taktırdın belli olsun öyle değil mi ama ...

bende aynı senin gibi hep unuturum şifrelerimi o yüzden telime falan hiç şifre koymuyorum koysamda herhalde 11111 gibi bi şey koyardım :KK1: evden birinin teline tak hattını da oku en azından mesajlarını ...

Doğruya annemin teline takıyorum hemen :KK1:

Değişcekmiş zaten 15 gün sonra gel değiştircem dedi :44:
Ya sivri alcam ya da daha büyük bi yuvarlak.

Mesaj kutun neden şifreli kıs:KK1:
Arkadaşların ya da ailen falan mı okuo benim kimse elleyemez telefonumu şifreye gerek duymadım hiç.
Bitek hafıza kartım şifreliydi lisedeyken müziklerimi çalmasınlar diye :KK60:

:KK1: :KK1: :KK1:

kızlar ya bakın sizi geçen gün başıma gelen olayı anlatayım ...geçen arkadaşta kaldım ama çok hastalandım o yüzden eve geçmeye karar verdim ... dışarı çıktım otobüse bineceğim ama yüzüm falan ceset beyazı ... neyse otobüstede aşırı bi sıra var normalde hep sırada beklerim ama dedim ki içimden çok hastayım bu sefer beklemiyim geçeyim öne ... biliyorum yaptığım yanlış ... neyse hemen bi kadın dedi ki sen ne yapıyorsun ben böyle şeye müsade edemem herkes rahatsız oluyor bak ... bende dedim ki çok hastayım sadece bu günlük öne geçsem olmaz mı ... kadın dedi ki olmaz öyle şey senin hastalığından bana ne ... ben kendi derdime bakarım hasta olan ben değilim ki sensin ... bende pardon özür dilerim deyip gittim ordan ve taksiye bindim ... ya kızlar ya gerçekten insanlar ne kadar bencil olmuşlar herkes kendini düşünüyor biri bana böyle dese ben ona sıramı verirdim yani ...

Aaa yuh artık.
Kadına bak kendisi hasta olsa yıkar ortalığı o tipler,ama başkasına gelince çirkefleşir.
Yazık yahu ne günlere kaldık:KK53:

Değişcekmiş zaten 15 gün sonra gel değiştircem dedi :44:
Ya sivri alcam ya da daha büyük bi yuvarlak.

tabi canım buda şey gibi sanırım hani kulağımızı deldirdiğimizde fix bi küpe vardır ilk zamanlar onu takarız onun takma yeri kalındır falan delik otursun diye buda onun gibi bi şey sanırım ... bence yerine sivri bi şey al onları çok seviyorum ...

Arkadaşların ya da ailen falan mı okuo benim kimse elleyemez telefonumu şifreye gerek duymadım hiç.

:KK1: müziklerini çalmasınlar diye ha

Kardeşim bırakmıyo canım ya meraklı şey:)
kızlar ben çıktım sonra gelirim yine

abowww ne kadar ilerlemişsinizz çok geri kalmısım vallaaa :KK43::KK43::KK43::KK64:

Aaa yuh artık.
Kadına bak kendisi hasta olsa yıkar ortalığı o tipler,ama başkasına gelince çirkefleşir.
Yazık yahu ne günlere kaldık:KK53:

evet canım ya, bak gene gülmeye çalışıyorum, zaten bi tek size anlattım ama moralimi çok bozdu bu olay tamam ben gene evime vardım ama o an kendimi çok kötü hissettim ve hala da hissediyorum

X