Afiyet olsun. :82:
Iyi güzel siyah sac ama artik dogal sac rengime dönmek istiyorum. Dipler geldimi kötü görünüyor, sac boyamayi da pek seven biri degilim. Ayrica siyah boya baya yipratti benim saclarimi, eskiden bukle bukle olan saclarim simdi misir püskülü gibi. Annem de ikide bir dogal saclarina dön diyip duruyor, sac rengimi cok seviyor üzülüyor göremedigi icin. Anlayacagin bir sürü sebebim var.
Sari da yakisiyor siyah da yakisiyor sana. Sarida Avril, siyahta Amy lee'ye benziyorsun.
Bu arada Evanescence dinler misin?
Dün geldim de bölmek istemedim sohbetinizi. Bugün de son ödevimi teslim ettim artık özgürüm. Başlayacağım işle ilgili akşam bir seminer vardı ona katıldım, sonra ufak bir psikolog topluluğuyla oturdum bana bol bol işimle ilgili detaylar anlattılar. Güzel geçti günüm, uzun zamandan sonra mutlu hissettim kendimi. Bir de istanbula gitsem huzur bulsam tamam olucak
Aynı benim annem!
Sarı halini görmeden ölmek istemiorum dio,sinirimi bozuo benim söyleme öyle diorum
Benim de saçlar fena çok fazla dökülüo ve kırık.
Evanescence pek tarzım değil,alternative dinlemem pek ama bikaç şarkısı hoşuma gidio.
Dün geldim de bölmek istemedim sohbetinizi. Bugün de son ödevimi teslim ettim artık özgürüm. Başlayacağım işle ilgili akşam bir seminer vardı ona katıldım, sonra ufak bir psikolog topluluğuyla oturdum bana bol bol işimle ilgili detaylar anlattılar. Güzel geçti günüm, uzun zamandan sonra mutlu hissettim kendimi. Bir de istanbula gitsem huzur bulsam tamam olucak
Hosgeldinn. :).............
İyi bakalım sevindim psikolog hanım :)
İşin tam olarak nasıl?
Pek konuşamadık bu konuyu sadece girdiğini biliorum.
Hayirli olsun canim.
Ayy zormuş işin neenone.
Hayırlısı olsun artık 1 temmuzdan sonra seni buralarda pek göremicez sanırım
Aynen cranberries dinleyemiorum çok fena oluorum o kişi yüzünden...
Buara sadece darkwave dinliorum,ruh halim ne yönde değişir bilmiorum arada black'ten başka bişey dinlemiorum,bazen death-grindcore... Alternatif dışında çoğunu dinlerim yani.
Saçlarım uzun baya,biraz daha uzamasını istiorum.
Bakıma başlamadan önce uçlarından aldırmak istiorum çok kırık,ondan sonra bi bakım yapıcam artık düzenli.