Dostlarımla Sohbet Topiği

hoşgeldin Laydevil.....................:KK71:

kızlar bişey sorcam yöneticiye mesaj atmak serbestmi yanı biz atabilrmiyiz bi konu hakkında?

Son düzenleme:
Aklıma geldi bu gece.
Uzun zamandır neden die sormuodum nasıl olur demiodum şimdi beynim yine bu soruların içinde çalkalanıo.
Nasıl olur ya?
Benim için ölmeye kalkan adam nasıl yapar bunu bana?
Ben nasıl uyumuşum nasıl uyutulmuşum körü körüne nasıl inanmışım?
Asla derdim ya asla adam gibi adam derdim çok şanslıyım derdim kimseyi dinlemedim herkesle dalga geçtim onu tanımıolar ki dedim bilmeden konuşuolar dedim zavallılar dedim benim nasıl bi ilişki yaşadığımı bilmiolar dedim nasıl sevdiğimizi bilmiolar...
Meğer zavallı olan benmişim hiçbişey bilmeyen benmişim ben ki hiç yanılmam,hiç aldanmam diyen ben hemmde nasıl aldanmışım nasıl aldatılmışım
Tekrar unutmam lazım nefretimin tekrar başlamasına engel olmalıyım zarar gören yine ben olcam ona hiçbişey olmucak sakin olmalıyım.
Sakin.

Diger sayfada acılara merhem olurken burda ıcınde fırtınalar koparmak.. Olmadı sakin sakin.. :KK50:

Bunu tahmın etmek zor degil..ama yazdıklarına bakılırsa sen guclu bır ınsansın.neden kendıne bunu yapıyosun degmedıgını bıle bıle
yapma yazık kendine

Ben de iyi değilim..
Böyle birini nasıl özlüyorum hala anlayabilmiş değilim.

:KK59:
İyi geceler.

Bunu tahmın etmek zor degil..ama yazdıklarına bakılırsa sen guclu bır ınsansın.neden kendıne bunu yapıyosun degmedıgını bıle bıle
yapma yazık kendine

Ben aptal yerine konmayı yediremiorum ve onun o kadar sakin evet yaptım demesini hala hazmedemedim

Olan bu.
İnkar etmek kendimi kandırmak faydasız.
Ayrıldık demişti face.de de alenen ilişki durumunu değiştirmişti.İsmim de etiketliydi.
Meğer olan biten süre içinde eski sevgilisiyle de görüşüyormuş !
Bir sabah yine ilişki durumunu değiştirmesiyle şoke olmuştum.
''Unutamadım.'' dedi. ''Unutamayınca umut vermek doğru olmuyor.'' dedi.
Herşeyiyle silmiştim O'nu.
Eğer aylar sonra konuşmasına izin vermeseydim şu an kurtulmuştum.
Şimd kurtulamıyorum..

Ben aptal yerine konmayı yediremiorum ve onun o kadar sakin evet yaptım demesini hala hazmedemedim

ılacın sadece zaman ha dıyınce olmuyo kı unutmak.sonucta o onun haysıyetsızlıgı.daha cok laf sölenır de burası yerı degıl..
sen aptal yerıne koyulmadın kı o ne kadar aptal oldugunu gosterdı sana sakın kendını bole ıtham etme

Bana görme aptallıklarımı ben seni çok sevdim dedi.
Seven insan yapar mı bunu?
Sevmediğine inandırmak istiorum ama yapamıorum nasıl sevmez her şey rolmüydü oyun muydu
Ben içime atardım bunları ilk defa bugün patladım.

Bana görme aptallıklarımı ben seni çok sevdim dedi.
Seven insan yapar mı bunu?
Sevmediğine inandırmak istiorum ama yapamıorum nasıl sevmez her şey rolmüydü oyun muydu
Ben içime atardım bunları ilk defa bugün patladım.

Arada ıyıdır böyle konusmak ıcını dokmek.Hele ki adını bılmedıgın yuzunu gormedıgın yarın sana ıcten ıce yasadıklarını dusunerek alttan alttan bakıcak ınsanlar olmıcak karsında.Bence burası ıcını dokmek ıcın gayet ıyı bı yer :-)

Tabi ki de rol degil ama böyle olması gerekıyodu belkı de kısmetın kısmetımız böyleymiş.Napabılırsın kı bundan sonra.Sineye cekıp gerı mı donuceksın.Tabı kı de hayır.Sonucta karsındakı ınsan senın aşkınsa canın olcaksa herseyıyle senın olması gerekıyo_O bunu beceremedi ve seni kaybetti.Sende artık ilerisine bakıcaksın.Neden nıcın dıye dusunmekten vazgec

Olan bu.
İnkar etmek kendimi kandırmak faydasız.
Ayrıldık demişti face.de de alenen ilişki durumunu değiştirmişti.İsmim de etiketliydi.
Meğer olan biten süre içinde eski sevgilisiyle de görüşüyormuş !
Bir sabah yine ilişki durumunu değiştirmesiyle şoke olmuştum.
''Unutamadım.'' dedi. ''Unutamayınca umut vermek doğru olmuyor.'' dedi.
Herşeyiyle silmiştim O'nu.
Eğer aylar sonra konuşmasına izin vermeseydim şu an kurtulmuştum.
Şimd kurtulamıyorum..

6 ay geçti kurtulduğumu sanmıştım bu geceye kadar.

X