Dostlarımla Sohbet Topiği

Lady durumun çok zor, belli ki hep içine atıyorsun ama inan çok zarar görürsün. Konunu tam olarak bilmiyorum ama anlatmak, bol bol ağlamak seni hep ferahlatır. Yalnız sevmedi mi, sevmediyse niye oynadı, madem sevdi neden böyle yaptı gibi sorular sakın sorma. Ağla, tepin ama soru sorma

senin durumunda yapılcak en dogru şey silip unutmak olmuş..
erkekleri anlamak o kadar zor ki....:26:

Kızlar dağılmısız nolmuş ya sende kafana takma Laydevil demesi kolay ama bende çok şey yaşadım.
İllaki sevmiştir seni ama sevgisi büyük değildi demekki sana bunu yapabildiğine göre...
Zaten bi kişiyi tamamen unutmak istiyosan ondan nefret bile etmiceksin
Nefret sevgiden bile güçlü bi duygu çünki

E sen gayet zayıf gibi geldin gözüme ne diyeti yahu
Benim de şu göbek gitse süper olcak

ya canım boyum 1.68 kilomda 54 zaten hedef kilom buydu ama 54 olunca şimdi de aklımda 50-49 falan kaldı 49 olasım var ama zaten tutamıyorum boğazımı spora başladım spor yapıyorum canım

Ağlamaktan nefret ediorum zayıflıkmış gibi gelio olayları öğrendiğimde bi kere bile ağlamadım daha sonra krizler atlattım içime attığım için sanırım.
Biliosun ilaç da kullanıorum ilaçlardan nefret eden biri olarak uyandığım an ilacımı arıorum uyumadan önce de...
Soru sormayı ben çook önce bırakmıştım dün yine üşüştüler başıma neyseki bugün iyiyim.

ya canım boyum 1.68 kilomda 54 zaten hedef kilom buydu ama 54 olunca şimdi de aklımda 50-49 falan kaldı 49 olasım var ama zaten tutamıyorum boğazımı spora başladım spor yapıyorum canım

Silvart boyumuzla kilomuz eşit,ben de 168im ve 55-54 arasında gidip geliorum.
Göbeğimin gitmesi ve biraz da sıkılaşmam gerek platese başlıcam ben de
Dümdüz bir karın istioruuum

Valla o düz karını ben de istiyorum ama uzuuun zaman önce saldım kendimi. Lisedeyken Allahın her günü 2 saat dans ederdim çok tempolu bir şekilde, ne selülit vardı ne de yağ. Artık yok ki öyle enerji

Biraz önce konu da açtım yavru kedinin çöpe atılmasıyla ilgili.
Çok sinirim bozuldu konuşmaya gittim terbiyesizce laflar ettiler

Üzülme ya olan olmuş..inş gelirler aradığın yerden de azda olsa caydırıcı bi önlem alınmış olur..

Kızlar ben geldiiiim
Napıosunuz?
Fatmagülü izliodum sıkıldım geldim.
Kendime bi tablo hazırladım gün içinde yapmam gerekenleri yazdım ve takvim gibi günleri oluşturdum,her gün hangilerini yapabildiysem aldına tik koyucam,hedefim hepsini her gün uygulayabilmek.
18günlük bi program oldu (sayfa o kadarına yetti) 18 gün sonunda bakalım hepsini harfiyen yerine getirebilcekmiyim.

Listem şu:
Her gün 2 lt su içilecek.
Sabahları aç karnına elma sirkesi-su karışımı içilecek.
Saat 8'den sonra hiçbir şey yenmicek.
Kola asla yok.
Cips,çikolata vs gibi aburcuburlar yok.
Bel çevremi inceltme amaçlı biberiye yağı masajı yapılacak.
Her gün 1 tatlı tabağı light yoğurt yenecek.
Ve sabah 50 akşam 50 olmak üzere 100 mekik çekilecek.

Çok hırslıyım bu sefer bütün bunları yerine getiricem
Aklıma geldikçe başka şeyler de eklerim listeme sizin de fikirlerinizi alabilirim
Zayıflama amaçlı değil bu daha çok sağlıklı beslenme amacıyla hazırladım

Son düzenleme:

Hosgeldinn.. Ben de anca geldim. Inekliyorum sabahtan beri, sIkIldIm artik.

Listen harika, umarim 18 gün boyunca sabirla uyarsin listene. Ben sabirsizimdir pek uyamam böyle programlara. Istersen yesilcayi da ekle listeye, gercekten iyi geliyor kilo vermek isteyenlere. Ayrica kani da temizliyor. Günde iki üc bardak ic, yemeklerden önce icersen istahi azaltiyor daha yavas sindire sindire yiyorsun yemegi. Senin boy-kilo ne? Boyun 1.68di yanlis hatirlamiyorsam.
Bu arada sac boyasini aldin mi? Gerci daha dün attim mesaj ama belki yolun düsmüstür hataya.

Ben bugün hiç çalışmadım,uyukladım hep sersem gibiydim
Yeşil çay içemiorum midemi bulandırıo normal çaydan başka çay içemiorum malesef.
Boyum 168,kilom 55 senin kaçtı?
Daha gidemedim ben de biraz önce ablamla konuştum yerini anlattım hangi otobüse bincem onu soruodum,bikaç güne gidicem
Saçlarımı daha yeni boyadım biraz aksın mavisi daha belirgin olur bekliorum o yüzden.

Iyi yapmissin. Arada bir gün mola vermek lazim aslinda, bir günü kendimize ayirmaliyiz.
Ben 1.58 boy 48 kiloyum. Boyum kisadir accik. :78: Kiloda idealim 45, ama benim idealim. Ideal boy-kilo oranini bilmiyorum sen biliyor musun?
Yalniz dipler gelmeden boya saclarin acik renk oldugu icin dipler cikarsa renk farki olur. SIk sIk yika saclarini cabuk aksin. Nasil olcak merak ettim bak simdi, boyadiginda konuna fotonu koyar misin?

Son düzenleme:
Ben de kendi idealime göre diyet yapıorum,ideal koy kilo oranlarını hiç bilmem.
Aynaya baktığında hımm tamam olmuşum diosam,ideal kilom odur
Beyaz sabunla yıkıcam aksın biraz,tam mavi olmucak büyük bi ihtimal ama ara ara mavi gölgeler istiorum en azından.
Tam siyah istemiorum yani.
Ama sık sık maviye boyarsam koyu da olsa saçımın tamamında farklı bi ton elde edebilirim sanıorum.
Umarım yani.
Tabi boyadığım zaman eklicem foto :)

Aynen ben de, ama bu sefer kararliyim 45e düsücem. Bi de nedense idealin biraz altinda yani biraz fazla zayif olanlari begeniyorum.
Bu sitede bi arkadas sac boyasini akitmak icin bu yöntemleri paylasmisti. Mesajini kopyala yapistir yapiyorum direk.

Ben de bu yöntemlerle siyahi akitip kumral yapmak istiyorum saclarimi. Bal kumralda hosuma gitti aslinda, hele bi su siyahtan kurtulayim da.
Dinlemiyorum ama büyük ihtimalle arsivimde vardir. Begenirsem her an dinlemeye baslayabilirim. :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…