Dostlarımla Sohbet Topiği

Selam herkese. :80:
Neler yapiyorsunuz bakalim, calismalar nasil? Kimsecikler yok herkes calisiyor sanirim, hazir herkes calisiyorken ben de calismaya calisayim bari. :KK68:

Valla anlamiyorsun bile bi anda bini gecmis mesaj sayin sonra 1500 2000 falan. Benim günlük ortalama mesaj sayim 3 civari ama ben onlari 6 ay kadar kisa bir sürede yaptim. Daha önceden nasil yazmadan durabilmisim hayret ediyorum. :KK1:

Merak ettim sizler en cok hangi topiclerde takiliyorsunuz? Ben genelde sac bakimi, sac uzatma ve sac boyamayla ilgili topiclerden cikmiyorum diyebilirim. Arada beni bastan yaratina bakiyorum bi de bir derdim var, ama fazla duramiyorum orda bazi konularda yazmamak icin.

ay üstteki çalışmaya çalışan tipine bittim :KK1: bende canım aynen en çok saçla ilgili yere takılıyorum bi de bu aralar zayıflamaya çalışıyorum diyet gruplarındayım :KK1:

E sen gayet zayıf gibi geldin gözüme ne diyeti yahu :KK1:
Benim de şu göbek gitse süper olcak

ölüm gibi bi cezaydı yaa hakettim:)
burdan uzak kalmak zormuşşş napıysun Laydicim....................:KK71:

Biz de uzun sürcek diye korkmuştuk neyseki çok değilmiş :)
Burda aynı her şey sen neler yaptın?

Ay neyse uzun sürmedi banın.
Ben de Ezel'in son bölümünü seyrediyorum.Sonra da çalışacağım.Gece görüşürük artık.

sağol canım ya:)
kimse yok sanırım bende dolaşıyorum öyle sen neler yapıysun imza atmışsın sanırım hayırlı olsun

Attım evet, hayırlı olur inşallah. Biraz tedirginim ama bir yerden de başlamam gerekiyor işte. 1 sene idare ederim sanıyorum.

X