- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- Konu Sahibi PembeLokum
- #1.681
Hoş geldin kankam İstediğin lokum olsun Napıyosun bakalımmm :)
İyiyim kuzucum sen nasılsın
Dizi izleyip duruyorum bol bol pek ekstra bi durum yok bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin kankam İstediğin lokum olsun Napıyosun bakalımmm :)
aynen benimde
geçen arabayla bi yere gidiyoruz
böyle dönemeçli yol var.sağa bak diyo.sağdada yol böyle içine göçmüş gibi kaza olmuş gibi orda
aa baktım baktım ne olmuş diyorum
meğer saga bak araba geliyorsa haber ver demek istiyormuş
10 dk güldü ona
İyiyim kuzucum sen nasılsın
Dizi izleyip duruyorum bol bol pek ekstra bi durum yok bende
ödevlerde falan çok yardımcı oluyor benim daimi sözlüğümdür tureng
Aa maşallah canım, 5 sene az değil.. Allah tamamına erdirsin.. Biraz parayı seven bir burç koç, bi de lider konumunda olmayı seviyorlar.. İnatcılar da.. Allah kolaylık versin.. :) Tabi enişte bey nasıldır bilemem, ben burçlar üzerinden yorum yapıyorum. Senin kıymetlin sonuçta, kızma bana :)
İyi sohbetler kızlar lokum almaya geldim.
Hiç gülesim yoktu Eskiden daha fazla yapıyodum saflıklarımı ben artık eskisi kadar yapmıyorum Baştan gülüyodu sonra kızıyodu bana
İyiyim ne yapayım :) Bende teen wolf u izliyorum son günlerde baya seveni varmış bi bölüm izleyeyim dedim tiryakisi oldum
hosgeldin sedulu
of çıkmam lazm benm artık
ödev flan yapamadım.yatıyımda yarn yaparım artık erken kalkıp
iyi geceler kızlarr
Offffff karnım ağrıdı gülmektenn Bi de kaç kere yazmışsın
Kardeşim izliyordu onu da son zamanlarda ne yaptı bilmiyorum
Ömrümü dizi ve filmlerle geçiriyorum yahu her gün en az bir film felsefesiyle yaşıyorum.
Hoşbuldum
Onun nicki mavi canım kenarda gözüküyo.. O tekrarladı da şükür çok uzatmadı konuyu :)) utandırmamak adına.. İddialaşyorduk zaten :) alay etme şansı yoktu pek.
Yabancı diziler çok iyi ama ya bağımlılık yapıyo :))
Aynen yıllardır izliyorum zaten lisedeyken başlamıştım yabancı dizilere hastalık gibi gerisi geldi
İyi hadi uzatmamış gene fazla
Tartışma ortasında ciddiyetimi kaybettim, bozuldum zaten.. :) canım sevgilim, utandırmaz hiç..
Neyse canlar, sohbetinize doyum olmuyor.. Görüşürüz daha sonra.. İyi akşamlar herkese.. :)))
Güzel sohbetiniz için çook teşekkürler. :)
Ben 1 yıldır falan izliyorum Supernaturali bitirdim çok üzüldüm ona yeni bölüm bekle dur şimdi
Dizilerde öyle işte sardı mı çabuk bitiyor. Ben o yüzden bi kaç bölüm izleyip üstüne film açıyorum.
Şimdiki aklım olsaydı azıcık azıcık izlerdim İyi fikir bundan sonra onun kadar sevdiğim dizi olursa bu taktiğini uygularım
Aynen ben sinema bölümünde izleyip beğendiğim filmleri paylaşıyorum. Güncel olanlarda var eski filmlerden de... Ama son zamanlar güncel olanları izliyorum eskilerden pek bişi kalmadı bakacak.