- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
-
- #2.301
öyle duygular yaşicanki lokumm aklın şaşcak tependen ateş çıkcak vallainşallah mutluu oluruzz diyelim aminn
Merhabaağııııı Kizlaaarrr :)
Meraba Duygu naber :)
~~~~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~~~~
İyiyim Lokumcum.. Senden n'aber inşalllah?
Kızlaaaaaar bende burdayım amaaaaaaaNapıyosunuzz
ben de iyiyim kk dan aylardır görüşemediğimizbir arkadaş gelmişş ona sevindim akşam akşam
Kızlaaaaaar bende burdayım amaaaaaaaNapıyosunuzz
canım hoşgeldin nolsun sınavlar bitti tüm gün tembellik yapıyorum öyle ki tembellikten yemek bile yemedim daha
sen napıyorsun
Hmm hoş gelmiş. :)
Selam bebek, ben de seni taciz etmek üzere profiline doğru yol alıyordum :)
Hoşbulduk kuzucuğum oh rahatlamışsındır :) inşallah sonuçlarda iyi gelir.. İyilik bende arkadaşa gittim bugün saçlarını boyadım falan
Selam tatlım hihihii her zaman taciz edebilirsin bekliyorum
öeh saç boyası kokusunu hiç sevmem anneme hiç yardım etmem boyarken
rahatladım ya hatta kesin kalırım dediğim bir dersten 65 aldığımı öğrenince yurdun etrafında koştum hopladım zıpladım
E böyle dünden razı olursan gıdikleşmiş oluruz, taciz edemem ki
Ben alıştım boya kokusunabenim saçlarda boyanacak yakında kızıl ne çok akıyormuş gerçi şuan akık halini daha çok beğendiler , sordular ne renk diye İyi hadi sevindim :) enişteyle nasıl gidiyo
Hahahah dmi bu istekli olurEeee neler yapıyosun bakalımmm
darısı diğer derslerimin de başına
valla iyi uğraşıyosun boyayla maşayla yaaa ben sınav dönemi boyunca aynı kıyafeti giydim o kadar uğraşası olmayan bi insanım yani
iyi gidiyo canım şükür benim sınavlar bitti onunkiler başladı
öyle sınavlar yüzünden ayrı kalıyoruz hep peş peşe geliyor sınavlar
çalışıyor galiba sesi çıkmıyor
Aaa ben bakımıma hiç üşenmemAman iyi olun sınavlarınız iyi geçsin de sonra bol bol görüşürsünüz Nedense esneyip duruyorum ya bugün 12 de kalktım uykusuzda değilim
Aynı bebeğim ya.. Aşkımlan takılmaca, dershane, ev temizliği, gelinlik.. Hepsini götürmeye çabalıyorum.. Sen napıyorsun?
geç kalkınca öyle olur canım şimdi mesela 7 saat uyuman gerekiyor da eğer 10 saat uyursan o 7 saatten sonraki 3 saati uyumuşsun gibi oluyormuş yani sonuç olarak 3 saat uyuyormuşsun gibi oluyormuş
ben sınav dönemi oldugu için sabahları 6 da kalkıyordum
sabah calısmak daha iyi oluyor aksamları yurtta kızlar kopuşa geçiyor
ben de her gece delleniyorum
Evet onu bende duymuştum beyin 6 saat uyumaya programlıymış 6 saatten sonra formatlayıp yeniden uyuyomuşsun gibi oluyomuş. Ben gece 4 e doğru anca uyuyabiliyorum ders yok okul yok iş güç yok normaldir böyle tembellik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?