Gebeliğe Hazırlık Dostinex

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selamlar kızlar
Polikistik overim.Gebelik istiyorum 8 aydır. 2 ay önce kıstım vardı 5 cm onu doğum kontrol hapı içerek erittik. Hormon tahlili baktık herşey normal prolaktinim.yuksek çıktı fakat. 30 cıktı o da.doktorum dostinex verdi.hafta da 2 kere atıyorum.kullanıp değeri bir ayda düşenler oldu mu. ?
Diğer bi sorum da doğum kontrol hapini geçen ay kullanıp bıraktım bu aya da etki eder mi.?

Arkadaslar prolaktın 47çıktı dostınex verdı kullanmamı önerir mısınız arkadaslar 8tane var ıcınde pazartesi persembe kullan dedı hemen bu deger dusermı

Benim prolaktinim 47 cikmişti. Doktorum ilac kullanmana gerek yok. Stres yapma bi sure gececek dedi. Gercektende stresten uzak durdum sonraki ay 12 ye düşmuştü.

Prolaktinimin 16 yaşında regl olamıyorum diye gittiğimde 200 öldüğünü öğrendim hipofizde adenomda vermiş 3 senelik tedaviyle kayboldu ilacı bırakırdı doktor tekrar çıkma ihtimali var dedi bende dostinex kullandım. Evlendim çocuk düşünmeye başladığımız da yani geçen sene tamda bu zamanlar tekrar doktora gittim. 2 adenom tespit edildi yeni doktorum tanıdık ve super bi insan diger doktorun aksine ilacı hemen kesmemin doğru olmadığını kontrollü takip edilmem gerektigini o yuzden yeniden sıfırdan tedaviye baslayacagimizi söyledi. 1 sene de 212.den düşürdü ve adenomlarim yok oldu haberini de dün aldim daha. Artık gebelik düşünebilirsin dedi. Bu kadar mucadele sonunfa sukrediyorum sadece ve sabrediyorum . Bende kist olusumu yokmus o da benim şansım ve şukurlerimden biti. Takmayın kafaya prolaktin süt aynı zamanda stres hormonu kızlar.

Dostinex yazdı doktor bana sence kullanıyım mu 47ama benimki

Ben de kullandım. Bir ayda düşüyor merak etme. Doğum kontrol hapı kullanman da engel değil. Doktorum hapı bıraktığın an gebelik olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…