- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Yarim yarım mi kullaniyordunuz tam mi?Merhabalar benimde prolaktinim yuksekti 67 idi hatta. Dostinex kullaniyodum kutunun yarisini icmisken hamile kaldm. Hemen dusmustu
Çok güzel.Rabbim.hayirli evlat etsin.:) duanızı isterim.:)Yarim kullaniyordum 2 ay surcekti ben sadece 1 ay kullandim hamile kalinca biraktim
Yan etkisinden korkma kullan dediyse doktorun kullan ben kimle.konussam değer düştü hamile kaldım diyorArkadaslar prolaktın 47çıktı dostınex verdı kullanmamı önerir mısınız arkadaslar 8tane var ıcınde pazartesi persembe kullan dedı hemen bu deger dusermı
Ben hayıt suyu ıcıyorum 1haftadır onu bırakıp bunu mu ıcsem adet kanamam az geliyor prolaktın yuksek ondan sanırımYan etkisinden korkma kullan dediyse doktorun kullan ben kimle.konussam değer düştü hamile kaldım diyor
Ayni anda kullanabilirsin bence. Ben de doğum.kontrol hapiyla hayıt suyu icmistimBen hayıt suyu ıcıyorum 1haftadır onu bırakıp bunu mu ıcsem adet kanamam az geliyor prolaktın yuksek ondan sanırım
Hormonlarım daha beter olmasınAyni anda kullanabilirsin bence. Ben de doğum.kontrol hapiyla hayıt suyu icmistim
Kıstım.eridi
Doktorunuz verdiyse icin tabiki dusuyor ise yariyor.Arkadaslar prolaktın 47çıktı dostınex verdı kullanmamı önerir mısınız arkadaslar 8tane var ıcınde pazartesi persembe kullan dedı hemen bu deger dusermı
Tesekkur ederim allahim gonlunuze gore versin sizinde insallahÇok güzel.Rabbim.hayirli evlat etsin.:) duanızı isterim.:)
Dostinex yazdı doktor bana sence kullanıyım mu 47ama benimkiProlaktinimin 16 yaşında regl olamıyorum diye gittiğimde 200 öldüğünü öğrendim hipofizde adenomda vermiş 3 senelik tedaviyle kayboldu ilacı bırakırdı doktor tekrar çıkma ihtimali var dedi bende dostinex kullandım. Evlendim çocuk düşünmeye başladığımız da yani geçen sene tamda bu zamanlar tekrar doktora gittim. 2 adenom tespit edildi yeni doktorum tanıdık ve super bi insan diger doktorun aksine ilacı hemen kesmemin doğru olmadığını kontrollü takip edilmem gerektigini o yuzden yeniden sıfırdan tedaviye baslayacagimizi söyledi. 1 sene de 212.den düşürdü ve adenomlarim yok oldu haberini de dün aldim daha. Artık gebelik düşünebilirsin dedi. Bu kadar mucadele sonunfa sukrediyorum sadece ve sabrediyorum . Bende kist olusumu yokmus o da benim şansım ve şukurlerimden biti. Takmayın kafaya prolaktin süt aynı zamanda stres hormonu kızlar.
Bu prolaktın yükseklıgı adet kanında azlık yaparmıKullan tabi ki Dostinex prolaktin icin yazılıyor normal değerin üstündesin. Zaten çabuk etki eden bir ilac .
Benim de 30 inşallah düşer.Benim prolaktinim 47 cikmişti. Doktorum ilac kullanmana gerek yok. Stres yapma bi sure gececek dedi. Gercektende stresten uzak durdum sonraki ay 12 ye düşmuştü.
Benim de 30 inşallah düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?