• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dostinex

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar kızlar
Polikistik overim.Gebelik istiyorum 8 aydır. 2 ay önce kıstım vardı 5 cm onu doğum kontrol hapı içerek erittik. Hormon tahlili baktık herşey normal prolaktinim.yuksek çıktı fakat. 30 cıktı o da.doktorum dostinex verdi.hafta da 2 kere atıyorum.kullanıp değeri bir ayda düşenler oldu mu. ?
Diğer bi sorum da doğum kontrol hapini geçen ay kullanıp bıraktım bu aya da etki eder mi.?
Bende de pko var canım prolaktinim değil yüksek çıkmıştı haftada 2 kere yarım kullandım 1 ayda 27den -2ye kadar düştü baya etkili bir ilaç

Ben de kullandım. Bir ayda düşüyor merak etme. Doğum kontrol hapı kullanman da engel değil. Doktorum hapı bıraktığın an gebelik olabilir dedi.
Benim doktorum kesinlikle prezervatif ile korunmayı önerdi çünkü doğum kontrol hapı dedigin şey de hormonlar ile oynuyor sağlıklı olanı prezervatifmiş

Benim doktorum kesinlikle prezervatif ile korunmayı önerdi çünkü doğum kontrol hapı dedigin şey de hormonlar ile oynuyor sağlıklı olanı prezervatifmiş
Arkadaş doğum kontrol hapını tedavi amaçlı kullanmış kistinin geçmesi için, korunması için değil.
Farklı görüşler olabilir, doğum kontrol hapı kullanıp bıraktığı an hamile kalanlar var.

Merhabalar benimde prolaktinim yuksekti 67 idi hatta. Dostinex kullaniyodum kutunun yarisini icmisken hamile kaldm. Hemen dusmustu
Bana şuan çok umut oldunuz benimde 68 di son 2 hapim kaldi gerçekten hemen düşürüyor mu bende çok baş ağrısı ve iştahsızlık yaptı ilaç normalmi

Kullan tabi ki Dostinex prolaktin icin yazılıyor normal değerin üstündesin. Zaten çabuk etki eden bir ilac .
62 cikti benimde ama inanilmaz bulanti yapiyo bu ilac bi bende mi var anlamiyorum 2kutu verdi yarim yarim haftada ic dedi. Iciyorum 2 gun suruyo tam duzeldim derken bidaha icmek zorunda kalıyorum 10 gundur asiri olmaya basladi

62 cikti benimde ama inanilmaz bulanti yapiyo bu ilac bi bende mi var anlamiyorum 2kutu verdi yarim yarim haftada ic dedi. Iciyorum 2 gun suruyo tam duzeldim derken bidaha icmek zorunda kalıyorum 10 gundur asiri olmaya basladi
Ben bulantı yaşamadım hiç dostinex ile istersen doktoruna bir daniş onun eşdeğeri parlodel var bir de onu denemeni önerir belki

Back