- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Bende de pko var canım prolaktinim değil yüksek çıkmıştı haftada 2 kere yarım kullandım 1 ayda 27den -2ye kadar düştü baya etkili bir ilaçSelamlar kızlar
Polikistik overim.Gebelik istiyorum 8 aydır. 2 ay önce kıstım vardı 5 cm onu doğum kontrol hapı içerek erittik. Hormon tahlili baktık herşey normal prolaktinim.yuksek çıktı fakat. 30 cıktı o da.doktorum dostinex verdi.hafta da 2 kere atıyorum.kullanıp değeri bir ayda düşenler oldu mu. ?
Diğer bi sorum da doğum kontrol hapini geçen ay kullanıp bıraktım bu aya da etki eder mi.?
Tabiki yapar ben hiç olamadim prolaktin yüzünden düşünün.Bu prolaktın yükseklıgı adet kanında azlık yaparmı
Benim doktorum kesinlikle prezervatif ile korunmayı önerdi çünkü doğum kontrol hapı dedigin şey de hormonlar ile oynuyor sağlıklı olanı prezervatifmişBen de kullandım. Bir ayda düşüyor merak etme. Doğum kontrol hapı kullanman da engel değil. Doktorum hapı bıraktığın an gebelik olabilir dedi.
Arkadaş doğum kontrol hapını tedavi amaçlı kullanmış kistinin geçmesi için, korunması için değil.Benim doktorum kesinlikle prezervatif ile korunmayı önerdi çünkü doğum kontrol hapı dedigin şey de hormonlar ile oynuyor sağlıklı olanı prezervatifmiş
Bana şuan çok umut oldunuz benimde 68 di son 2 hapim kaldi gerçekten hemen düşürüyor mu bende çok baş ağrısı ve iştahsızlık yaptı ilaç normalmiMerhabalar benimde prolaktinim yuksekti 67 idi hatta. Dostinex kullaniyodum kutunun yarisini icmisken hamile kaldm. Hemen dusmustu
62 cikti benimde ama inanilmaz bulanti yapiyo bu ilac bi bende mi var anlamiyorum 2kutu verdi yarim yarim haftada ic dedi. Iciyorum 2 gun suruyo tam duzeldim derken bidaha icmek zorunda kalıyorum 10 gundur asiri olmaya basladiKullan tabi ki Dostinex prolaktin icin yazılıyor normal değerin üstündesin. Zaten çabuk etki eden bir ilac .
Ben bulantı yaşamadım hiç dostinex ile istersen doktoruna bir daniş onun eşdeğeri parlodel var bir de onu denemeni önerir belki62 cikti benimde ama inanilmaz bulanti yapiyo bu ilac bi bende mi var anlamiyorum 2kutu verdi yarim yarim haftada ic dedi. Iciyorum 2 gun suruyo tam duzeldim derken bidaha icmek zorunda kalıyorum 10 gundur asiri olmaya basladi
Bana da cok yan etki yapti hatta icmemeyi bile dusundum. Benim hemen dustu. Degeri hemen dusende cok var. Allah gonlunuze gore verir insBana şuan çok umut oldunuz benimde 68 di son 2 hapim kaldi gerçekten hemen düşürüyor mu bende çok baş ağrısı ve iştahsızlık yaptı ilaç normalmi
Hamile kaldinizmiBana da cok yan etki yapti hatta icmemeyi bile dusundum. Benim hemen dustu. Degeri hemen dusende cok var. Allah gonlunuze gore verir ins
Ben ilacim bitmeden hamile kaldimHamile kaldinizmi
Bende sürekli bi tedirginlik acaba olduysam dusermi ay ağırlık kaldırmayım aman dikkat edeyim diye diye bu ay psikolojim bozulduBen ilacim bitmeden hamile kaldim
Doktor bana ilaci kullanirken korunmami soylemisti. Sende korun istersen nolur ne olmaz.Bende sürekli bi tedirginlik acaba olduysam dusermi ay ağırlık kaldırmayım aman dikkat edeyim diye diye bu ay psikolojim bozuldu
Ben ihtimal vermeyip korunmadim amaBende sürekli bi tedirginlik acaba olduysam dusermi ay ağırlık kaldırmayım aman dikkat edeyim diye diye bu ay psikolojim bozuldu
Ben ihtimal vermeyip korunmadim amao ayrı
Vala bana da söyledi korunmadimBen ihtimal vermeyip korunmadim amao ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?