• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex ve progestan kullananlar lütfen bir bakar misiniz

Anladim canim..simdi sen adetinden hemem sonra iliskiye girdin oyle mi catlatarak yumurtayi..kolemnden hemem sonra kac gun kullandin kolemn pekj Normlade adet bitince yumurta da yeni olgunlasmaya baslar catlama ortalarinda oluyor degil mi daha cok yeni oldugum icim bu kadar acik sorup ogrenmeye çalışıyorum.. :)
Hayır canm. Adetin 5. günü başlanır sabah 1 akşam 1 yutulacak. İçinde 10 adet var zaten 5 günde bitiyor. Biter bitmez Dr a git eğer yumurtan geliştiyse çatlatma iğnesi yazar. Eczaneden alırsın. Bana yazdığı iğnenin adı Choriomon. Fiyatı 55 tl. İğneyi acilde hemşirelerden birine vurdur. Kalçadan yapıyorlar. İğneyi vurdurduğun saate bak tam tamına 36 saat sonra sadece bir defa ilişkiye gir.

Hayır canm. Adetin 5. günü başlanır sabah 1 akşam 1 yutulacak. İçinde 10 adet var zaten 5 günde bitiyor. Biter bitmez Dr a git eğer yumurtan geliştiyse çatlatma iğnesi yazar. Eczaneden alırsın. Bana yazdığı iğnenin adı Choriomon. Fiyatı 55 tl. İğneyi acilde hemşirelerden birine vurdur. Kalçadan yapıyorlar. İğneyi vurdurduğun saate bak tam tamına 36 saat sonra sadece bir defa ilişkiye gir.
Anladim canim yutulacak olan klomen 5 gun ardindan igne yaziyor pahaliymis o da ama alirim sorun drhil bende mi onu istesemki sen mi isyedin o marka igneyi yoksa doktor kendi mi yazdi ..

Anladim canim yutulacak olan klomen 5 gun ardindan igne yaziyor pahaliymis o da ama alirim sorun drhil bende mi onu istesemki sen mi isyedin o marka igneyi yoksa doktor kendi mi yazdi ..
Birde soyle benim adet 5 gun surmuyor ki 4ngun max. Ama suan tarlusal sokucu kullaniyorum uzayabilir sure

Eger olgunlasmadiysa ne olacak yumurtam

Kaç gün sürdüğü farketmiyor. Adetin bitmiş de olabilir bitmemiş de. 5. gün başlanıyor. O marka iğneyi kendi yazdı ben söylemedim
Anladim canim cok saol simdi geldim hastaneden hormon testi berdim sonuca gore de muayene edecekmis 4 gibi filan giderim artik söylerim..ha yit tohumuni da danissam mi acaba verdigi ilacla kullanip kullanmama konusunu

Canim sonuc bi hormon testi sonuc bakar misim bi

Eklentiler

• 20170912_190152.jpg
    20170912_190152.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 41
Once muayene ediyor klomeni kullanip bitirdikten sonra olgunlasmadoysa onur aya kaliyor olgunlastiysa veriyor igneyi dogru mu anladim..
Canim bana doktor klomen verdi ben istedim oni artik baslayalim dedim ama bitince gel demedi ardindan yumurtalara bakip olgunlastiysa catlatma ignesi yazar demistin.. adet olursan 3. Gün yine hormon testi icin gel dedi .s ben gideyim mi yine de unuttu mu acaba bende sormadım aklima simdi geldi...

Canim bana doktor klomen verdi ben istedim oni artik baslayalim dedim ama bitince gel demedi ardindan yumurtalara bakip olgunlastiysa catlatma ignesi yazar demistin.. adet olursan 3. Gün yine hormon testi icin gel dedi .s ben gideyim mi yine de unuttu mu acaba bende sormadım aklima simdi geldi...
Sen ilaç bittikten sonra hemen git. Kendi söylemezse sen sor yumurtam gelişmiş mi diye. Eğer gelişmiş derse çatlatma iğnesi yazar mısınız de

Sen ilaç bittikten sonra hemen git. Kendi söylemezse sen sor yumurtam gelişmiş mi diye. Eğer gelişmiş derse çatlatma iğnesi yazar mısınız de
Tamam canim baslayim demi klomene... Hayit filam kullanmadan.... Mesela bu ay olmazsa sonraki ay Hayit kullansam nasil olur sence klomene ara verio..bi fikir verir misin sende kullanan biri olarak..

Arkadaslar benim de prolaktin hormonum 74.8 cikti. Doktorum dostinex verdi. Bu ilaç seviyesini hemen düşürür mü yoksa bir iki ay daha kullanmam gerekir mi?

Arkadaslar benim de prolaktin hormonum 74.8 cikti. Doktorum dostinex verdi. Bu ilaç seviyesini hemen düşürür mü yoksa bir iki ay daha kullanmam gerekir mi?
Ben sadece yarısını kullandım normale düştü. Benim 30.92 çıkmıştı hatırladığım kadarıyla

Back