Himm hafi gozun aydin canim..ben demeden kendisi demez mi ya ne ilgisizler... Yarin gidecegim insalah hormon testi yaptircam birde bana doltor 3. Gun gel demisti adet icin bemim ilk gun leke gibi geldi tirnak ustu kadar bugun de akinti olmus ill gunki lekeyi de adet gününe dahil etmeli miyim sence... Tedaviye bu sonuctan sonra bakacak baslayacak sence klomen iyi mi tabsiye ediyir musun mesela bana hayit otu tohumu kullan ddiler ilaclari kulkanmadan... Kist yapıyormuş galiba klomen ve bende sagda 2 cm cikti kist.. Ne onerrisin bana yarin ne konuşayım
Himm hafi gozun aydin canim..ben demeden kendisi demez mi ya ne ilgisizler... Yarin gidecegim insalah hormon testi yaptircam birde bana doltor 3. Gun gel demisti adet icin bemim ilk gun leke gibi geldi tirnak ustu kadar bugun de akinti olmus ill gunki lekeyi de adet gününe dahil etmeli miyim sence... Tedaviye bu sonuctan sonra bakacak baslayacak sence klomen iyi mi tabsiye ediyir musun mesela bana hayit otu tohumu kullan ddiler ilaclari kulkanmadan... Kist yapıyormuş galiba klomen ve bende sagda 2 cm cikti kist.. Ne onerrisin bana yarin ne konuşayım doktorla.. Bizimde 9. Ayimiz deniyoruz hala tik yok
Çatlatma iğnesi konusunu konuş. Hayıt tohumu kullanma ben kullandım. Tadı zehir gibi. Eğer gebe kalırda bilmezsen bebeğe zarar verir. Ben klomen kullandım. Ben gebe kaldım Rabbim e şükürler olsun ama bir ay önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durdu. Leke gördüğün an adetin ilk günü sayılır.