- 6 Mayıs 2023
- 155
- 39
- 18
- 35
- Konu Sahibi MyAngel0909
-
merhabaMerhabalar bende 1 sene oldu evleneli bir defa kürtaj oldum şuan yüksek çıktı prolaktinim ve hamile kalmak istiyorum doktorum dostinex 0.5 8 tablet verdi kullan ve korunma dedi hamile kalırsan ilacı bırakırsın dedi sizdeyse böyle bir durum oldumu
Bende 42 çıktımerhaba
Prolaktin kaç çıktı acaba sizde
Benim pek bilgim yok bu değer ile ilgili ama yüksek olunca hamile kalmayı engelliyormuş galiba.Bende 42 çıktı
Evet bende 4 ay oldu kürtaj oldum 1 senelik evliyim şuan hamile kalmak istiyorum işte hap kullanıyorum bakalım ya Allah inşallah kucaklarımızı karnımızı doldurur bebekle prolaktinden olabilir ben 2 aydır deniyorum daha geçen ay tam düzenli denedimBenim pek bilgim yok bu değer ile ilgili ama yüksek olunca hamile kalmayı engelliyormuş galiba.
Benimde 23 prolaktin değerim.
Mart ayında kürtaj oldum 2 aylık bebeğimin kalbi durduğu için bu değerden midir nedir 6 aydır hamile kalamadım.
Çok güzel dua etmiştim Amin İnşallahEvet bende 4 ay oldu kürtaj oldum 1 senelik evliyim şuan hamile kalmak istiyorum işte hap kullanıyorum bakalım ya Allah inşallah kucaklarımızı karnımızı doldurur bebekle prolaktinden olabilir ben 2 aydır deniyorum daha geçen ay tam düzenli denedim
Amin inşallahÇok güzel dua etmiştim Amin İnşallah
Evet sanırım hamilesin doktora git kadın doğuma detaylı öğren22 eylül çatlatma iğnesi vuruldum 15 gün sonra betam 22.440 gebelik varmıki
Sen normal bir doktora git ultrasonla baksın o zaten kan ister tam bilgi edin benim kürtaj olduğum hafta baya yüksekti boş gebeliktiKızlar dün kan verdim 52.500 çıktı bugün başka hastaneye geldim doktora 51.33 çıktı laboratuvar farkı olabilir dedi 4 gün sonra tekrar kan vericem bugün 19 cu günüm
Kadın doğuma gittim şuan küçük ve gözükmez dediSen normal bir doktora git ultrasonla baksın o zaten kan ister tam bilgi edin benim kürtaj olduğum hafta baya yüksekti boş gebelikti
Dua edin Banada benimde bebeğim olsun Allah sağlıklı kuacgınıza almayı nasip etsinKadın doğuma gittim şuan küçük ve gözükmez dedi
Merhabalar bende 1 sene oldu evleneli bir defa kürtaj oldum şuan yüksek çıktı prolaktinim ve hamile kalmak istiyorum doktorum dostinex 0.5 8 tablet verdi kullan ve korunma dedi hamile kalırsan ilacı bırakırsın dedi sizdeyse böyle bir durum oldumu
Merhaba benimde prolaktinim yüksek çıktı bu ilacı nasıl kollandiniz har gunmu yoksa gün ara mı kollandiniz
Doktora gittiniz mi bana ilacı verdi içinde 8 adet var Salı cuma olarak kullanıyorum o günler 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?