Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hakkımızda hayırlısını versin hiç beklemediğimiz zamanda göndersin meleklerimizi canımZaten transfer olmadi canim
Amin insalllah canim ama cok zor bi durum 21 martta yumurtalarim toplandi ortada embriyo yok cok kotu bi durum ..Allah hakkımızda hayırlısını versin hiç beklemediğimiz zamanda göndersin meleklerimizi canım
Ne zamandır deniyorsun canım neden tüp bebeğe yöneldiniz her yolu denedin mi biliyorum hayal kırıklığının ne olduğunuAmin insalllah canim ama cok zor bi durum 21 martta yumurtalarim toplandi ortada embriyo yok cok kotu bi durum ..
Valla oyle canim ben uzak duruyorum ama esim yigeniyle bile oynayinca icim yanıyoAynen benimde benden 6 ay sonra evlenen bir arkadaşım hamile ben biraz uzaklaştım inatla sürekli bebeğinden hamileliğinden bahsediyo anlıyorum çok güzel birşey ama bu kadar nispet günah ben öyle bişey yapmam düşünürüm karşımdaki insanı ve sormama rağmen herhangi birşey yaptın mı diye ona bile cevap vermek istemedi artık yazsın istemiyorum attığı havadan çok bunalıma soktu beni
AminnnnnnAllah hakkımızda hayırlısını versin hiç beklemediğimiz zamanda göndersin meleklerimizi canım
2.5 yildir deniyoruz canim bende sorun yok gibiydu ama yumurtalar toplaninca kalitesiz dedi doktor 2.denememdi ama olmayinca olmuyo bende cok istiyorum ama istemek yetmiyo zamani var heraldeNe zamandır deniyorsun canım neden tüp bebeğe yöneldiniz her yolu denedin mi biliyorum hayal kırıklığının ne olduğunu
Bizdede ayni durum var eltim ikinciye hamile cok gordugumden degil ama imsan benimde olsun die istio bide cevre baskisi insanlarin agzi cuval degilki buzesin isteValla oyle canim ben uzak duruyorum ama esim yigeniyle bile oynayinca icim yanıyo
Aynen oyle canimm kiskanmiyorum ama ukte var icimde icim gidiyor rabbim taz zamanda nasip etsin insallahBizdede ayni durum var eltim ikinciye hamile cok gordugumden degil ama imsan benimde olsun die istio bide cevre baskisi insanlarin agzi cuval degilki buzesin iste
Amin canim aminnnBunlar çok doğal kızlar bende aynı durumdayım bu kıskançlık ya da hainlik değil sadece imrenme duygusu çünkü bizlerde istiyoruz ama belkide bu kadar çok istediğimiz için olmuyo herkesten duyduğum ne zaman kafama takmadım o zaman oldu oluyor..belki bizde bunu başarsak olacak gercekten insan istiyo bi avmye gitsen markete gitsen hep ya hamile ya cocuklu görüyosun Allah herkesin evladını bağışlasın ve bizlere de versin tez zamanda