Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki üç tane kuru incir yeyince normale döner prolaktini yükselten en önemli şeydir kuru incirmerhaba kızlar hamile kalamadığım için doktora gittim prolaktin 26 çıktı dostinex verdi haftada 1 tane kullandığımın 3.haftası değerim 2 ye düşmüş çok mu düşük ve bu gebeliğe engel olur mu ?
Peki siz değeriniz kaçken hamile kaldınızHıcbır doğal bıtkı yıyecek dusurmez yukseltmez. Dostınex haftada bır. Yarımsar ıkı gun önerılır. Dırenc gosterdıgı için kontrol altında tutulur bn gebe kalana kadr ıctm
4Peki siz değeriniz kaçken hamile kaldınız
Teşekkür ederim cevap için canım biraz rahatladım 2 diye değerim aşırı korkuyodum
Ben iki yıldır tüp bebek tedavisi goruyorken bile ilaç kullanmadım prolaktin için bence mantıksız evet incir kür ü yapamadım ben hiç bir tedavimde çünkü prolaktini en fazla incir yükseltiyor demişti doktorum ve prof. saracoglu hocam. Bence günde 5 tane kuru incir yiyip bi deneyebilirsinizkızlar doktorun ilacı verme nedeni 20 den fazla değerlerin gebeliği frenlediğini düşünüyor eğer bebek isteğin olmasa ilaç verilecek bir değer değil demişti.İncir hemen yükseltirmi ve bu düşüklük çok korkuttu beni moralim bozuldu kızlar
Hıc endıselenme cNım. Rabbım sabır versın. Normale gelmesı bırdaha degrın artmayacagı anlamına gelmıyor bılgın olsun. Takıp etmelısın. Ama direkt etkısı yık geblipe emın olunTeşekkür ederim cevap için canım biraz rahatladım 2 diye değerim aşırı korkuyodum
Evet canım takipteyim zaten inşallah gebelik olur bu ay Rabbim nasip ederHıc endıselenme cNım. Rabbım sabır versın. Normale gelmesı bırdaha degrın artmayacagı anlamına gelmıyor bılgın olsun. Takıp etmelısın. Ama direkt etkısı yık geblipe emın olun
Canım evet engel bu hormon ama kolaylıkla düşüyor sanırım benim hatta baya düştü gördüğün gibi bu da olumsuz bişey diye düşünüyorum.incir daha da yükseltir bence düşmeden yeme.bir de adetlerin düzenliyse bu kürler ters etki yapıyo diye duydum o yüzden ben cesaret edemiyorum kür uygulamaya düzenim bozulur diyeBende dostinex kullaniyorum prolaktain degerim 80 doktor gebelige engel dedi internetten bulent beyede yazdim engel dedi bide serdar hocaya yazdim oda engel dedi bir kutu bitmesine 2 bucuk tane kaldi degermi olcturmedim bi daha insallah dusmustur ama kuru incir yemedim bu ay incir kuru yicem nasipse
Malesef adetim duzenli degil inan piskolojim iyice bozuldu artik dussun die elimden geleni yapiorum aslan pencesi iciyorum hayit suyu iciyorum bende pco da var bir yildir istiyoruz olmadi insallah olur yuzumuz guler rabbim istiyen herkese versin aratmasin insallah incir dahada yukseltir die crsaret edemiyom annem israrliyo ye dieCanım evet engel bu hormon ama kolaylıkla düşüyor sanırım benim hatta baya düştü gördüğün gibi bu da olumsuz bişey diye düşünüyorum.incir daha da yükseltir bence düşmeden yeme.bir de adetlerin düzenliyse bu kürler ters etki yapıyo diye duydum o yüzden ben cesaret edemiyorum kür uygulamaya düzenim bozulur diye
Canım benimde aynı 10 aydır falan deniyoruz her ay negatif olmasından çok yoruldum yıprandım etrafımda arladaşlarım hamile benden sonra evlenenlerin hepsi hep sorun var diye düşünüyorum ama Allahımın bi bildiği var tabikide bu işler kısmet biraz da olmaz denen oluyo inşallah bizler ve tüm isteyenler de anne olur...Malesef adetim duzenli degil inan piskolojim iyice bozuldu artik dussun die elimden geleni yapiorum aslan pencesi iciyorum hayit suyu iciyorum bende pco da var bir yildir istiyoruz olmadi insallah olur yuzumuz guler rabbim istiyen herkese versin aratmasin insallah incir dahada yukseltir die crsaret edemiyom annem israrliyo ye die
Aynen canim bizimde oyle. Rabbim evlat atesini yuregimize dusurmesin tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah ..benimde cevremdeki herkes ya dogurdu yada hamile bide bana gelip yokmu sizde dio cok zor ya rabbim yardimcimiz olsunCanım benimde aynı 10 aydır falan deniyoruz her ay negatif olmasından çok yoruldum yıprandım etrafımda arladaşlarım hamile benden sonra evlenenlerin hepsi hep sorun var diye düşünüyorum ama Allahımın bi bildiği var tabikide bu işler kısmet biraz da olmaz denen oluyo inşallah bizler ve tüm isteyenler de anne olur...
Aynen benimde benden 6 ay sonra evlenen bir arkadaşım hamile ben biraz uzaklaştım inatla sürekli bebeğinden hamileliğinden bahsediyo anlıyorum çok güzel birşey ama bu kadar nispet günah ben öyle bişey yapmam düşünürüm karşımdaki insanı ve sormama rağmen herhangi birşey yaptın mı diye ona bile cevap vermek istemedi artık yazsın istemiyorum attığı havadan çok bunalıma soktu beniAynen canim bizimde oyle. Rabbim evlat atesini yuregimize dusurmesin tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah ..benimde cevremdeki herkes ya dogurdu yada hamile bide bana gelip yokmu sizde dio cok zor ya rabbim yardimcimiz olsun
Canım çok emin değilim ama bildiğim kadarıyla prolaktin yükselirse bebeğin tutunmasına engel oluyo bu nedenle baskılamak için vermiş olabilirArkadaslar yumurta toplandiktan sonra bana dostinex verdi nedenini bilen varmi yazabilirmi..