• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex ve femara kullanarak hamile kalan varmı?

britneyyyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
1.285
1.395
133
istanbul
Merhaba hanımlar, Prolaktin seviyem çok yüksek diye doktor bana dostinex diye bir ilaç verdi cumartesi bir doz salı bir doz al dedi. Beraberinde yumurta kalitem artsın diye femara verdi. Femarada 5 gün sabah akşam. Daha öncede 3 gün femara içmiştim o zamanda çok kötü olmuştum. Şimdi ikisi birleşti diyemidir nedir..Allaam bir insan nasıl 20 saat uyuyabilir. Başım felaket ağrıyor.. başımı kaldıramıyorum.. Vücudumda ağrımayan eklem yerim yok. Ne yağıcağımı bilemedim. Cumartesi sabah içtim ve öğlenden pazar akşamına kadar yataktaydım. Bugün işe geldim daha iyiyim ama Dostinex nasıl bir ilaçmışş öylee. Bir tek banamı öyle oldu..Yarın gene içmem gerekiyor ve işe geleceğim ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. :KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Merhaba ben de bu ay dostinex kullandım ilaç ağır biraz o yüzden gece yatarken aldım ☺️ seninki kadar yan etkisi olmadı sadece ertesi gün biraz sersemletti o kadar bir de benim gibi dene ☺️ femarayi da hiç bilmiyorum 🤷

Merhaba ben de bu ay dostinex kullandım ilaç ağır biraz o yüzden gece yatarken aldım ☺ seninki kadar yan etkisi olmadı sadece ertesi gün biraz sersemletti o kadar bir de benim gibi dene ☺ femarayi da hiç bilmiyorum 🤷
insandan insana değişiyor galiba etkisi.. Dostinex i kaç ölçü ve kaç defa kullanıcaksınız toplamda? Sizin prolaktin seviyeniz kaç çıktı? Ben 4 gün arayla 2 tam kullanıcam bittikten 6 gün sonrada yumurta kontrolüne ve prolaktin seviyeme baktırmaya gideceğim

insandan insana değişiyor galiba etkisi.. Dostinex i kaç ölçü ve kaç defa kullanıcaksınız toplamda? Sizin prolaktin seviyeniz kaç çıktı? Ben 4 gün arayla 2 tam kullanıcam bittikten 6 gün sonrada yumurta kontrolüne ve prolaktin seviyeme baktırmaya gideceğim
Benimki 37ydi en son pzt persembe tam kullandım sizin kaç 🤔

dozunuz çok yüksek dostinex yarım içilir. 1 tanesini 1 hafta içersiniz bu şekilde verildiğini hiç duymadım.. bu ay ben de femara kullandım akşam çok başım ağırıyor parol içiyorum

Kizlar acil yardım eder misiniz femara kullanıyorum günde 2 adet kutuda 10 günlük hap var kaç gün kullanmaliyim doktorum bişi demedi ilacı içmeye basladigimin 8.gunu gideceğim 8 gün kullanmalı mıyım 5. Günde kesmeli miyim ?

Ben dostinex kullandım. Yarım yarim pazartesi Perşembe günleri hamile kaldım 16 ya düşmüştü prolaktinim. 20 nin altına düşmediği takdirde gebe kalınmıyor malesef...gebeligin ilk ayın da da kullanmıştım düşük olmaması için.

Merhaba bende dostinex kullandım bildiğiniz butün yan etkilerini yaşadım ilaç öyle bi ilaçki hayatımda böyle birşey görmediö birde çalışan bi bayansanız hayatınızı maf ediyo 1 aydır bomboş yaşıyorum sankii.. ilacım suan bitti ama adet olmadım halan ılac bıttıkden ne kadar sonra adet oldunuz acaba

Merhaba hanımlar, Prolaktin seviyem çok yüksek diye doktor bana dostinex diye bir ilaç verdi cumartesi bir doz salı bir doz al dedi. Beraberinde yumurta kalitem artsın diye femara verdi. Femarada 5 gün sabah akşam. Daha öncede 3 gün femara içmiştim o zamanda çok kötü olmuştum. Şimdi ikisi birleşti diyemidir nedir..Allaam bir insan nasıl 20 saat uyuyabilir. Başım felaket ağrıyor.. başımı kaldıramıyorum.. Vücudumda ağrımayan eklem yerim yok. Ne yağıcağımı bilemedim. Cumartesi sabah içtim ve öğlenden pazar akşamına kadar yataktaydım. Bugün işe geldim daha iyiyim ama Dostinex nasıl bir ilaçmışş öylee. Bir tek banamı öyle oldu..Yarın gene içmem gerekiyor ve işe geleceğim ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Evlat sahibi olmak istediğimiz bu yolda her şey mübahtırda mahvoldum resmen.. Mide bulantısı da cabası.. Eşim birde iç yat işte deyince dahda sinirleirm hopladı.. Tüm cefayı çeken biz...
Ayriyeten inofolicte kullanıyorum..
Doktor sigarayı bırak dedi ama bu kadar sinir strese çok zor.. iyice kapana kısıldım.
Farkındayım konuyu çok uzattım ama daha önceden dostinex veya femara kullanıp sonrasında hamile kalan oldumu?
O kadar ihtiyacım varki güzel şeyler duymaya...
Psikolojim alt üst oldu artık..
Siz dostinex yada femara kullandınızmı sonrasında güzel sonuçlar aldınızmı? :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Merhaba inofolic ne için

Back