- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varMerhaba arkadaslar. 7 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek düşünüyoruz. Fakat nasip olmadı. Bende adet günümün 2.Ci gününde yani 6 aralıkta hormon testi yaptırdım prolaktin hormonum 68 cıktı. Doktorum dostinex hapini verdi haftada 2 kez kullanmamı söyledi. Şuan hapimdan 3 tane kaldı. Bu hapı kullanıp hamile kalan arkadaşlar bana umut olurmusunuz
Benimde 48 çıkmıştı ve bende triod de 3.80lerdeydi ikisinin ilaçlarını da düZgün kullandım ovülasyon testiylede kontrol altına aldım kendimi ve 2 ay sonra gebelik oluştu. 2 sene olmadı. Allahtan umut kesilmez hep dua et elbet Birgün olacakMerhaba arkadaslar. 7 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek düşünüyoruz. Fakat nasip olmadı. Bende adet günümün 2.Ci gününde yani 6 aralıkta hormon testi yaptırdım prolaktin hormonum 68 cıktı. Doktorum dostinex hapini verdi haftada 2 kez kullanmamı söyledi. Şuan hapimdan 3 tane kaldı. Bu hapı kullanıp hamile kalan arkadaşlar bana umut olurmusunuz
Benim emar çekildi bir şey çıkmadı çok şükür hamile miyim acaba içim içimi yiyiyor çok istahsizim halsizimİnşallah değeriniz düzelir çok yüksek değil aslında ama hamileliğe engel oluyor işte.
Benim sürekli düşmeyen bir prolaktin hormonum vardı meğerse iyi huylu tümör varmış o hareketlendiriyormuş dostinex geçici süre düşürüyordu 2,5 sene aralıklarla kullandım sonra kendi haline bıraktım tümör temizlenmiş hormonum düzene girmişti
Benim tiroidlerde normal inşallah düşmüştür çok halsizim istahsizim zayıfladım iyiceBenimde 48 çıkmıştı ve bende triod de 3.80lerdeydi ikisinin ilaçlarını da düZgün kullandım ovülasyon testiylede kontrol altına aldım kendimi ve 2 ay sonra gebelik oluştu. 2 sene olmadı. Allahtan umut kesilmez hep dua et elbet Birgün olacak
Benim ultrasonla adetliyken bakıldı yumurtaliklarima tiroidlerime hepsi normal fakat prolaktin bitek yüksek cıktı son 2 hap kaldı nolur dua edinBende kullandım gerçi hala devam ediyorum haftada 1 çeyrek alıyorum benim 31 çıkmıştı geçen hafta bakıldı 9 a düşmüş sanırım doktor hamileliği kadar kesmicek inşallah sizinde düşer bende polikistik över olduğu için hamile kalamıyorum hayırlısı artık dua et senin sadece bu sebepten olsun hemen düşüyor kolay tedavi çok şükür prolatktin zaten eskiden kadınlar benim sütüm koruyor korunmuyorum falan diyorlardı oymuş meğerse önemli bişey değil Yani sakın üzülme
Hemen hamile kalmış mıydınızBen kullandım ocakta kullanırken hamile kaldım ama 6 haftada kaybettim Allahtan gelen bisey Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Tsh max 2.50 olması gerekiyor. Ovülasyon testiyle de kendinizi desteklerseniz iyi olur. Ben ovülasyon testini yapan kişiye duacıyım olmasa belki hala bekliyor olacaktımBenim tiroidlerde normal inşallah düşmüştür çok halsizim istahsizim zayıfladım iyice
Evet bitimindeHemen hamile kalmış mıydınız
Doktorum benide beyin hipofizine gonderdi bakilcak neden yukseliyo diye fazla yuksek defil evet ama iste gebelik düşündüğüm icim engel oluyo malesefİnşallah değeriniz düzelir çok yüksek değil aslında ama hamileliğe engel oluyor işte.
Benim sürekli düşmeyen bir prolaktin hormonum vardı meğerse iyi huylu tümör varmış o hareketlendiriyormuş dostinex geçici süre düşürüyordu 2,5 sene aralıklarla kullandım sonra kendi haline bıraktım tümör temizlenmiş hormonum düzene girmişti
Bana sadece hap verdi beyine yollamdi snele ayni ya miktari asiri yuksekdegildedi strestendir dediDoktorum benide beyin hipofizine gonderdi bakilcak neden yukseliyo diye fazla yuksek defil evet ama iste gebelik düşündüğüm icim engel oluyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?