dostinex kullanmak gebeliğe zarar verir mi ?

evet prospektüsü okuyunca neler yazıyor neler ama ben normal hayatıma normal seyrinde devam ettim hicbir yan etkisi görmedim
İlk kullandığım hafta bi sıkıntı yaşamamıştım ama ikinci hafta bi sersemlik yarattı bende dikkat dağınıklığı yaptı o baş dönmeleri filan araç kullanmaya cesaret edemedimem bıraktı işe ‍♀️

Canım ben her sabah arabamla gidip geliyorum ve doktor banada haftada 2 kez kullan dedi 4. Dozu aldıktan sonra ciddi bi baş dönmesi ve sanki ayaklarım yerden kesiliyormuş gibi bi his yaptı. Araç kullanmaya cesaret edemedim yaklaşık 1 hafta eşim bıraktı işe. 5. Dozda bıraktım tahlilim normale dönmüştü. Birde cinsel istekte artış yapıyor gerçekten
Ben bugun basladim cnm agzimda muthis acilik oldu ama onun disinda simdilik bisi yok bakalim persembe tekrar alacagim

Ben bugun basladim cnm agzimda muthis acilik oldu ama onun disinda simdilik bisi yok bakalim persembe tekrar alacagim
Bide hamilelik durumlari varmi onu merak ettim yorumlarda hep yarim kirip iciyorum demisler bana 35 olmasina ragmen tum verdi bi sikinti olurmu bebek icin korkuyorum

Bide hamilelik durumlari varmi onu merak ettim yorumlarda hep yarim kirip iciyorum demisler bana 35 olmasina ragmen tum verdi bi sikinti olurmu bebek icin korkuyorum

Tamamını mi atın dedi ? Bence tekrar sorun cok küçük bir hap ama yarımı bile etkiliyor. Ben de kullandım 2 ay sonra hamile kaldım. Kimi dr kullanırken ilişkiyi yasaklıyor kimisi yasaklamıyor ama hamile iken kullanılan bir ilaç değil bu

ben haftada 2 bütün olarak kullandım ama o ay hamile kalamadım, bu ay bekliyorum ama bakalım. kullanırken hamile kalanlar yazmış buraya sanırım bi sıkıntı olmuyor.

Tamamını mi atın dedi ? Bence tekrar sorun cok küçük bir hap ama yarımı bile etkiliyor. Ben de kullandım 2 ay sonra hamile kaldım. Kimi dr kullanırken ilişkiyi yasaklıyor kimisi yasaklamıyor ama hamile iken kullanılan bir ilaç değil bu
banada doktorum haftada 2 kez bütün olarak al dedi değerim 32 idi.

Konuya baya zaman olmuş ama yinede yazmak istedim. Bende kendim dostinex kullanmaya başladım doktorum vermedi açıkçası. Eczacıya sordum kullan dedi 8 li aldım salı ve cuma günleri iç dedi. Değerim 21 lerde ama hep 2 3 lerde olması gerek diye duyduğum bildiğim için düşsün istedim. Kötü mü yaptım bilmiyorum ama.. 2 senedir bekliyoruz pozitif bi sonuç görmedim. Bu ilacı kullanıp hamile kalan da olduğu için zaman kaybetmek istemedim. Bütün içiyorum ama yarım yapsam mı sizce? Kendim kullanıyorum bide doktor da demedi yanlış bişe yapmak da istemiyorum ama...

Konuya baya zaman olmuş ama yinede yazmak istedim. Bende kendim dostinex kullanmaya başladım doktorum vermedi açıkçası. Eczacıya sordum kullan dedi 8 li aldım salı ve cuma günleri iç dedi. Değerim 21 lerde ama hep 2 3 lerde olması gerek diye duyduğum bildiğim için düşsün istedim. Kötü mü yaptım bilmiyorum ama.. 2 senedir bekliyoruz pozitif bi sonuç görmedim. Bu ilacı kullanıp hamile kalan da olduğu için zaman kaybetmek istemedim. Bütün içiyorum ama yarım yapsam mı sizce? Kendim kullanıyorum bide doktor da demedi yanlış bişe yapmak da istemiyorum ama...
cnm keşke doktoruna danışsaydın değerin çok yüksek deil.ilaç ağır bir ilac çünkü.ilk kullanımda bende yarım almıştım doktorum eğer yarım içmen gerekseydi yarım yaparlardı tüm içmelisin demişti.allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın.

cnm keşke doktoruna danışsaydın değerin çok yüksek deil.ilaç ağır bir ilac çünkü.ilk kullanımda bende yarım almıştım doktorum eğer yarım içmen gerekseydi yarım yaparlardı tüm içmelisin demişti.allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın.

Regl olunca gidip görüşcem o halde. :KK43: Herkes aynı şeyi söyledi moralim daha dw bozuldu şuan. :KK43:

kızlar merhaba konularımdan bilenler bilirler 5 ay önce kürtaj oldum kalbi durduğu için bebeğimin ve eşim sonrasında çocuk istemiyordu, iknada edemiyordum çok tartışmalar yaşadık ve psikolojik olarak çok yıprandım bu süreçte. bu ay adetim sadece 1 gün sürdüğü için doktora gittim ve prolaktinim yüksek çıktı göğsümden de sıvı geliyor. doktor ilaç verdi ismi dostinex. Çocuk istemeyen eşim gebeliği engelleyen bir rahatsızlıkmış ya hiç olmazsa diye korktu. ilaca başladım ben tabi ama bu süreçte korunmayı düşünmüyoruz. ilacı kullandığım süre içinde hamilelik yaşarsam sorun olur mu? gebeyken bu ilacı kullanan var mı. ah bu erkekler istemem istemem derken hastalık başlayınca kararı değişti. gerek var mıydı sanki beni bu kadar üzmeye:KK43: şimdi gebelik olacak mı olmayacak mı o bile muamma.
Prolaktin hormonunun yükselmesinim baş nedeni strest malesef. Dostinex kullandım ben de bir kaç kez, korunmanıza gerek yok. :)

Canım uzun süre önce açılmış konu ama benimde prolaktınım yüksekti.Dostınex kullanıp gebe kaldım ama gebe kaldıgıödada değerim yüksekti.Bebeğin kalbi durdu.Şöyle bişey duydum dostınex kullanımı bıtınce 3 ay sonra gebe kalmak gerekiyomus bebeğin füşük olmamadı için diye.Ama o sürecte yıne yukselir bence değer.Ve prolaktın yuksrkken gebe kalmakta düşüğe sebep olabilir dedi doktor.Suan bebişiniz var mı tecrübenizi paylasabılır mısınız acaba?

Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almıssınızdır inş🙏🏻dostınex bırakınca hemenmı hamile kaldınız ilacın etkılerının geçmesi için beklediniz mi? Ve hamilelikte ekstra tedavi uygulandı mı?

X