Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz 1 düşüğüm var maalesef… Prolaktin yüksekliği ve pcos var doktorum dostinex verdi korunmana gerek yok dedi ama prospektüste korunulması söyleniyor kafam çok karışık bu ilacı kullanırken hamile kalan var mı bi sorun yaşadılar mı bebeğe zararı olur mu?
Benm 60-50 lerde oluyor düşüp yükseliyordu bana verdi gebe kalana kadar kullanacaksın dedi korunma dedi zararı yok diye biliyorum zaten süt hormonunu düşüyor gebelik öncesi buna çok ihtiyaç yok 0.56 oldu bu ay doktor iyi dedi diğer ay yine bakılacak ama
Merhaba benimde prolaktin problemim vardı dostinex kullandım 2.kutuyu bitirdiğim ay hamile kaldım. Eğer problem sadece prolaktinse hemen etki ediyor. Siz n’aptınız kullandınız mı korundunuz mu bu süreçte?
rhaba benimde prolaktin problemim vardı dostinex kullandım 2.kutuyu bitirdiğim ay hamile kaldım. Eğer problem sadece prolaktinse hemen etki ediyor. Siz n’aptınız kullandınız mı korundunuz mu bu süreçte?