- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
Dostinexe bitirip neden 20 gün süre veriyor ki .20 gün olmasının sebebi nedir?Aynen bi de kontrolüm ward doktor dostinexi bitirdikten 20 gün sonra gel demişti kontrolle denk geldi cnm. ..
Kaç yıldır çocuk deniyorsçdunuz..tek sebep prolaktin miydi yoksa rahim filmi falan çektirmiş miydinOnu inanin bende bilmiyorum. . Adetime denk geliyordu ondan olabilir belki. .
Cnm tek sorun prolaktinse o ilaçla hamile kalan çok kişi var bunlardan biri de benim çok şükür... Çok kısa sürede prolaktini düşüren bi ilaçÖf çok takıyorm kafaya 9ay oldu evleneli çocuk istiyorum ama prolaktin yüksek
Kaç ay ilaç kullandınız benim 3.aym yine de gebelik yokCnm tek sorun prolaktinse o ilaçla hamile kalan çok kişi var bunlardan biri de benim çok şükür... Çok kısa sürede prolaktini düşüren bi ilaç
Ben ilk kullandığımda o ay eşimle ayrı şehirlerdeydk gebelik zaten olmadı ama prolaktini düşürdü.. 3ay sonra tekrar tahlilde yüksek çıktı o ay hem dostinex hem çatlatma iğnesini beraber kullanıp hamile kaldımKaç ay ilaç kullandınız benim 3.aym yine de gebelik yok
Olabilir bana da doktorum senin süt hormonun yüksek olduğu için yani prolaktin o yüzden yumurta tembelliği yapmış demistiİnşallah ya Dr yumurtaligimda çok az bi tembellik olduğunu söyledi acaba prolaktin yüksek olduğu için olabilir mi
Ben ozellikle çocuk düşündüğümü belirttim.Ama doktor korunKafam çok karışık ...
Doktorum prolaktin hormonu yüksekliğinden dostinex verdi cuma günü aldım haftaya cuma günü de almam gerekiyor ve bitiyor yalnız hap öyle etkili ki beni mahvetti ve doktorum iliskiye girince ya da girmeyin demedi bende sormadım hiç aklıma gelmedi bugün ilk ilişki oldu
Kafamı karıştıran okuduğuma göre bu hormon sürekli stresle yükselen bişey ve hazir ilaci ictigimiz donem indiği zamanı değerlendirip hamile kalmak için çabana sarf etmek gerekmiyor mu ?? Bazı doktorlar iliskiye girmeyin demiş bizimki niye demedi hem iliskiye girilmesi ilaç bittikten sonra tekrar yükselebilir hormon ve yine başa döner...
Dostinex kullanıp aramızda o ilacı kullanırken hamile kalan ve düşük yapmayan oldu mu
Bende çocuk düşündüğümüzü özellikle belirttim ama doktor korunmana gerek yok dedi.sadece adetin gecikirse hapı bırak gel hemen dedi. Senin kaç çıktı prolaktinKafam çok karışık ...
Doktorum prolaktin hormonu yüksekliğinden dostinex verdi cuma günü aldım haftaya cuma günü de almam gerekiyor ve bitiyor yalnız hap öyle etkili ki beni mahvetti ve doktorum iliskiye girince ya da girmeyin demedi bende sormadım hiç aklıma gelmedi bugün ilk ilişki oldu
Kafamı karıştıran okuduğuma göre bu hormon sürekli stresle yükselen bişey ve hazir ilaci ictigimiz donem indiği zamanı değerlendirip hamile kalmak için çabana sarf etmek gerekmiyor mu ?? Bazı doktorlar iliskiye girmeyin demiş bizimki niye demedi hem iliskiye girilmesi ilaç bittikten sonra tekrar yükselebilir hormon ve yine başa döner...
Dostinex kullanıp aramızda o ilacı kullanırken hamile kalan ve düşük yapmayan oldu mu
İlaç kullanırken korunuyormuydunuz?Bende 2 ay kullandım 8lik şişe. . Rabbim werdi. Bugün hamile oldugumu öğrendimm .Wè çok ama çok şaşırdım. .inş hersey yolundadir. Daha kesesi bile gozukmedi ultrasonda. Sadece kanda çıktı inşaAllah dogrudur. .
Benim 36 kusur çıktı bende burdan okudum dostinex ı kullanıp hamile olduğunu fark etmezsen galiba düşükle sonuclaniyormus farklı edilirse de doktor bebek tutulsun diye ilaç mı ne veriyormuş yanlış fikir vermek istemem burdan öğrendim korktum da ama artık kendimi iyice gözlemlerim yumurtlama günumu değerlendirip bakalım hayırlısıBen ozellikle çocuk düşündüğümü belirttim.Ama doktor korun
Bende çocuk düşündüğümüzü özellikle belirttim ama doktor korunmana gerek yok dedi.sadece adetin gecikirse hapı bırak gel hemen dedi. Senin kaç çıktı prolaktin