- 29 Ocak 2016
- 236
- 199
Masallahh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :)14 haftalık cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :)14 haftalık cnm
Evet ictim ben hatta adetin ikinci gunu dr kontrolune gittim o gun basladik ilk doza sordum ilk gunu bisi olur mu olmaz ic demişti dr umKızlar acilllll.adetliyken dostinex içilirmi
Sadece prolaktin mi sorununuz vardıMerhaba yeniden,
Ben de aynı şekilde aynı günlerde hamile olduğumu öğrendim. Şu an 5+5 te yim. 1 tane düşük oldu 6 ay önce, Endiselerimden kurtulamiyorum bir türlü
Meraba bende sizin gibiydin şuan durumunuz neaynı belirtiler yumurtlamadan beri bende de var da o yüzden sordum
bende dostınex kullandım göğüs ağrım yok, adet olucakmışım gibi karın ve bel ağrım var
Adet düzensizliğiniz var mıydı peki benimde yüksek çok endişeliyima.sben de kullandım. yanlış hatırlamıyosam benim değerim 30 du ve kullandığın ay hamile kaldım. şu an 18 haftalık hamileyim.sen kullanıyo musun ??
Hamilesinizdir inşArkadaşlar bende 18 aydır bebek arayanlardanım prolaktin 40 çıktı bende...bugün dostinex e başlıyacağım...0.5 mg...haftada 2 gün yarım içiçem...doktor korunun demedi...hamile kaldığın an bırakıcaz dedi...bende inşallah buraya HAMİLEYİM...yazabilrim(
cicim sadece 2 tane düştü ne demek??????
yumurtlamamızın olamamsı o zaman neden kaynaklanıyor olabilir. çünkü sıırfrlarda benimkisi. dr onun ilaç ile düzeleceğini söylüyor. yani dostinex bittikten sonra başka ilaça başlayacakmışız.
her ayın ortasında kasık ağrılarım oluyordu. bu ağrının yumurtladığımı gösteeriyor diyordum kendi kendime. meğersem değilmiş.
Rabbim isteyen herkese bebiş nasip eder inş...
merhabalar beni anlatmışsın resmen hikayemde kendimi buldum .umarım cevap versin şuanki durumunu olalar merak ettim ki ?hosgeldin canim. benim genckizligimdan beri aslinda adetlerimde düzen yoktu. normalde adet günerim 35-40 günleri arasinda gelirdi. tam bi kesin düzeni yoktu yani. ozamanlar bir kere doktora gittim hormon ilaci verdi düzelmedi.sonra bida gitmedim. 2,5 senelik evliligimde ilk ay haric hic korunmadim. iki sene olmadi bebegim. iki sene sonra doktora gitmeye karar verdigimde hamile kalmistim iste sonra düsük oldu falan filan ben diyorum acaba kiz kende yüksekmiydi ondan mi adetlerim böyleydi. yapi itibariyle kimseye bisi göstermeyen ama kendi icimde stresli bi insanim kendimi bildim bileli en ufak seyleri kafaya takarim bu melette stresten yükseliyomus ya. ilaca baslayali 2 hafta oldu iste simdiye kadar yarin tablet ictim. adetim gelirse zaten ise yaramis olur :) adet olamiyorum da
a.sben de kullandım. yanlış hatırlamıyosam benim değerim 30 du ve kullandığın ay hamile kaldım. şu an 18 haftalık hamileyim.sen kullanıyo musun ??
Peki sizin eşinizde herhangi bi sorun warmiydi
a.sben de kullandım. yanlış hatırlamıyosam benim değerim 30 du ve kullandığın ay hamile kaldım. şu an 18 haftalık hamileyim.sen kullanıyo musun ??
Peki sizin eşinizde herhangi bir sorun var mıydıbende kullandım bir kaç ay sonra düştü ve şu an 32 haftalık hamileyim