- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
cnm en basit bi devlet hastanesi bile yapar adetin 3. Günü bide sabah aç karına 8 ile 11 arası prolaktinime bakıolar sürekli çok ilginç senin durum şaşırdı şimdi hatta prlaktin yüksek olunca beyin cerrahiye gittim emar çekildim hipfiz bezine 2mm tümör çıktı ve bunların hepsi devlet hastanesinde yapıldı şimdi ilaca başladık inş hayırlısı olur hepimiz için aşılam ve tüp bebek tutmadımı hiç senin...eşine bakıldımı
eşime baktılar canım 35 milyon sperm vardı doktor iyi hareket herşey güzel dedi ama ben genede eşime keçiboynuzu falan yaptım öteki doktorda aşılama yaparken baktı çok güzel sperm 100 milyon hareket falan çok iyi dedi.eşimde hiç bişi yokmuş bende hafif yumurta tembelliği varmış:44:iyikide hafif 3 yıldır çocuğum yokklomen verdi çatlatıcı iğne yaptı 4 sefer falan sonra iğneli tedaviye geçti gene olmadı sonra sıkıldım artık aşılama yap dedim tamam dedi aşılama yaptı oda olmadı.dedi sana tüp bebek yapalım bende yaza dedim bir dahada doktora gitmedim.ama 1 senedir ne hormonlarıma baktı nede kan aldı sadece hap ve iğne.ben hafta sonu başka bir doktora görüneyim bari canım sıkıldı.