- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
Amin inşallah canım benimmmmAmiinnn, rabbim bekletiyorsa güzelleştiyordur, biz ne yaparsak yapalım onu oraya koyucak olan rabbim vardır bir bildiği, hayırlı vakitte, sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım benimmmmAmiinnn, rabbim bekletiyorsa güzelleştiyordur, biz ne yaparsak yapalım onu oraya koyucak olan rabbim vardır bir bildiği, hayırlı vakitte, sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Amin cok haklisin onlarin nefes alacagi gunu yazmis yaratanOnlarin pozitifitle avunuruz artik napalim
Zaten o yüzden yapıcam hahaha şükür sende gördük pozitif beni uğraştırma doğur Dicem hem erkekler de doğurabilir (video vardı bir teyze diyordu)Onlarin pozitifitle avunuruz artik napalim
Teyze napsin canindan bezmis demekki o iki cizgiyi gormek icin yapcam bende bak aklimi kurcaliyosunZaten o yüzden yapıcam hahaha şükür sende gördük pozitif beni uğraştırma doğur Dicem hem erkekler de doğurabilir (video vardı bir teyze diyordu)
Heh o teyze benim işte bezdum yok yok şakaydı boşuna harcama testlerini ben harcarım kwıerıorofTeyze napsin canindan bezmis demekki o iki cizgiyi gormek icin yapcam bende bak aklimi kurcaliyosun
Bezdum gercekden aslinda boyleisi girgira almak lazm insan zihnini bosaltinca hamilr kaliyormusHeh o teyze benim işte bezdum yok yok şakaydı boşuna harcama testlerini ben harcarım kwıerıorof
Bezdum gercekden aslinda boyleisi girgira almak lazm insan zihnini bosaltinca hamilr kaliyormus
Bak bunlar eşimin spermleri, video da 2 sarışın kız var onlarda benim Yumurtalıklarım kaosodo
Eşim Karadenizli evde habire böyleyuk çok espiri kabiliyeti yüksek olduğu içinHay allah seni en kisa zamanda hamile etsin karadenizlimisin sen yoksa yav kirildum gulmekden
Eşim Karadenizli evde habire böyleyuk çok espiri kabiliyeti yüksek olduğu için
Bu da mental sağlığım
Aynen öyle hayırlısı olsun bu son reels olsunBu kafada devm skinti etmeye gerek yok olacak olani durduracak yokdur
Beni mahfetti yataktan kalkamadım smdi iyiyim ama dün yunurtlama günümdğ insallah tutmustur deger bu agrıyaBu ay bende kullandım bakalım beklemedeyim
Bende hiç yan etki yapmadı birde ben bütün içtim kırıp içiyorlarmış normalde
Bende şiddetli bel agırısı bas agırısı bacak agırısı yani istanım kesildi bende prolaktin 37cıktı haftada ikimlez yarım ic dedi doktorBen yan etki hissetmedm hafif bi yorgunluk hali vardi ama yani onemsenecek derecede deyildi sende negibi yan etkiler yapdi
Ben ilk gebeliğimde dostinex kullandığım ay hamile kaldım. Haziranda 5 yaşına girecek oğlum :)Dostinex kullanip hamile kalanlar o aydami kaldiniz ve korundunuzmu
Ben hsg iki kere çekildim özelde anestezi ile çekildim zor bi işlem ben anestezi aldım uyandıktan sonra kanamam oldu agrısı beni bayılttı hastenye kadrdılar ama her insan aynı olmuyo bide kullandıkları makina cok önemliymiş eskiler can atıyomus yeni teknoloji basitmiş ama ben olsam kesinlikle devlette yaptrmamInsallah ona gerek kalmadan hamile kalirim canim hsg den korkuyorm
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki Ay canım benim rabbim kucağını doldursun inşallahBeni mahfetti yataktan kalkamadım smdi iyiyim ama dün yunurtlama günümdğ insallah tutmustur deger bu agrıya
Ben kulladim ama kalmadim bakalm bu ay on gun daha var insallah hamilelik vardirBen ilk gebeliğimde dostinex kullandığım ay hamile kaldım. Haziranda 5 yaşına girecek oğlum :)
Sanırım sınır 35 olduğu için size ilaç yazmamış, kürlerle hormonlarınızı bozmayın benceKızlar Ocak ayında adetimin 3. Günü yapılan testte prolaktin 13 çıkmıştı. Bu ay adet değilken doktor baktı 32 çıktı. Bana ilaç vermedi. Siz prolaktin düşmesi için bitkisel kür uyguladınız mı nasıl düşer bu acaba bu yüzden mi hamile kalamıyorum kafam karıştı