- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Evet tutucam kendimiHadi allah gonlune gore versin ama bence sen regl gununde yap bazen gec cika biliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tutucam kendimiHadi allah gonlune gore versin ama bence sen regl gununde yap bazen gec cika biliyor
Aslinda ramazanda olur asil oruclu olunca zaten insanin bedenide dinleniyor hamilelik icin daha idealRamazan ayında da pek mümkün olmuyor oruçlu oruçlu iş yapasım da gelmiyor, havalarda soğudu yürüyüşe çıkardım
İşte bende devamlı her ay böyle çıkıyor bunu görünce diyorum ki bu ayda olmadıCanım seni heveslendirmek istemem ama benm ilk hamileliğimde adetime 5 gün varken böyle çıkmıştı ilk 5dk içinde hatta değildir ya demiştim hatta adetime 1 gün kala yine böyle çıktı adet günümde koyu çıktı
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canımInsallah ona gerek kalmadan hamile kalirim canim hsg den korkuyorm
Bende ters tepiyorAslinda ramazanda olur asil oruclu olunca zaten insanin bedenide dinleniyor hamilelik icin daha ideal
Saol canimİnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım
RAMAZAN mubarek aydir calismalara devam ettBende ters tepiyor
En net regl günü çıkıyor bekle birde benden naçizane tavsiye gebelik testi alma eve insanı çok strese sokuyor regln gecikirse gider eczaneden alırsın biliyorum insan çok merak ediyor ama bu strese sokuyor insanı streste hamile kalmaya engel olan faktörlerdenİşte bende devamlı her ay böyle çıkıyor bunu görünce diyorum ki bu ayda olmadı
Yeter aşındı derim yeni deri çıkarıyorumRAMAZAN mubarek aydir calismalara devam ett
Cok hakliEn net regl günü çıkıyor bekle birde benden naçizane tavsiye gebelik testi alma eve insanı çok strese sokuyor regln gecikirse gider eczaneden alırsın biliyorum insan çok merak ediyor ama bu strese sokuyor insanı streste hamile kalmaya engel olan faktörlerden
ALLAH guldursun seni yaa iliskiyi gorev gibi dusunursen zaten olmaz oan o dusunceyi cikar aklindanYeter aşındı derim yeni deri çıkarıyorum
Kesinlikle doktorun sende ve eşimde problem yok daha çok beklersin çocuk sen bu strese dedi prolaktinindr bu yüzden yükseldi dedi azar yedim bir güzel son 2 kaldı almıcam artıkEn net regl günü çıkıyor bekle birde benden naçizane tavsiye gebelik testi alma eve insanı çok strese sokuyor regln gecikirse gider eczaneden alırsın biliyorum insan çok merak ediyor ama bu strese sokuyor insanı streste hamile kalmaya engel olan faktörlerden
Napalım bacım görev gibi görmediğim aylarda oldu yani en son ben kocamı hamile bırakıcam diye korkuyorumALLAH guldursun seni yaa iliskiyi gorev gibi dusunursen zaten olmaz oan o dusunceyi cikar aklindan
AY ne guldum bu aksam ya allahda seni guldursun insallah olur bu ay arada esinede test yapNapalım bacım görev gibi görmediğim aylarda oldu yani en son ben kocamı hamile bırakıcam diye korkuyorum
Evet bak doktorun demiş zaten. Ben 2 gebelik geçirdim 2 sinede hiç eve gebelik testi almadğm umursamadığım başka dertlerimin olduğu zamanda kaldım ilginç ama doktorlar çok haklıymış onu anladımKesinlikle doktorun sende ve eşimde problem yok daha çok beklersin çocuk sen bu strese dedi prolaktinindr bu yüzden yükseldi dedi azar yedim bir güzel son 2 kaldı almıcam art
Hep gül inşallah bu arada yapsak pozitif çıkar erkeklerde bu hormon varmış çünkü pozitif çıkartıyormuş ama denicem içimde kalırAY ne guldum bu aksam ya allahda seni guldursun insallah olur bu ay arada esinede test yap
Sizin gibi etrafım o kadar örnek var ki keşke dinleyebilsem, ki benim boş gebeliğim oldu hiç bir bilgiye sahip değildim yeni öğrenmiştim ovülasyon testini umursamıyordum aman ilk denemede tutmaz diyordum ama tutmuştu o kadar haklısınız ki yaşamama rağmen bunu engel olamıyorum, zamanla tokat yiye yiye akıllanıcam sanırımEvet bak doktorun demiş zaten. Ben 2 gebelik geçirdim 2 sinede hiç eve gebelik testi almadğm umursamadığım başka dertlerimin olduğu zamanda kaldım ilginç ama doktorlar çok haklıymış onu anladım
Seni anlıyorum bende 2 dış gebelik geçirdim yani hala bazı aylar test alıp yapasım geliyor ama yorgunumda çok yaşadıklarım beni yıprattı. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinSizin gibi etrafım o kadar örnek var ki keşke dinleyebilsem, ki benim boş gebeliğim oldu hiç bir bilgiye sahip değildim yeni öğrenmiştim ovülasyon testini umursamıyordum aman ilk denemede tutmaz diyordum ama tutmuştu o kadar haklısınız ki yaşamama rağmen bunu engel olamıyorum, zamanla tokat yiye yiye akıllanıcam sanırım
Amiinnn, rabbim bekletiyorsa güzelleştiyordur, biz ne yaparsak yapalım onu oraya koyucak olan rabbim vardır bir bildiği, hayırlı vakitte, sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin hepimizeSeni anlıyorum bende 2 dış gebelik geçirdim yani hala bazı aylar test alıp yapasım geliyor ama yorgunumda çok yaşadıklarım beni yıprattı. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Onlarin pozitifitle avunuruz artik napalimHep gül inşallah bu arada yapsak pozitif çıkar erkeklerde bu hormon varmış çünkü pozitif çıkartıyormuş ama denicem içimde kalır