J
juliya
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sabırlı
doremi cnm sen neden 1 ay kullandın normalı bumu bana 2 kutu verdı dr :S
umarım testlerın normal cıkar cnm gecmıs olsun
canım aslında benim bu haptan önce 1 ay da parlodel kullanmışlığım var.
parlodel de değerlerim daha çok çıkınca başka doktora gittim ve o bana dostinex verdi..
bunu kullan sonra gel bir daha bakalım değerlerine dedi ve nitekimde 1 kutu haptan sonra prolaktinim düşmüştü.. ve hemen sonrasında hamile kaldım..
yani prolaktini düşürmekte 1 kutu hap yetti bana, eğer yetmeseydi 2. kutuya başlayacaktım tabi..
bugünki tahlil sonuçlarım çok moralimi bozdu.. :çok üzgünüm:
prolaktin: 792 referans aralığı: 102-496 yazıyo..
çok şaşırdım.. referans aralığı bile çok yüksek.
acaba noktalı rakamlarmıydı da direkmi yazıldı anlamadım.. 10,2 gibi.... çok fazla çünkü..
hadi benim değerim zaten yüksek çıkacaktı biliyordum ama referans aralığı bile çok fazla..
bunu bana açıklayacak olan varmı kızlar???
kızlar benmde süt hormonm yüksek çıktı 52 2 farklı dr bana 2 ilaç verdi şimdi ben napcam bilmiyrum biri dostinex verdi biri euthgrox sizce hangsi daha iyi
canım merhaba çok üzüldüm durumuna, bende dostinexi bıraktıktan yaklasık ıkı ay sonra tekrar yukseldı prolaktinim bende bu gun tekrar gıdıcem doktora. ama prl düştüğünde yine hamile kalamamıştım nedeninide anlayamadım((
referans aralıkları senın aklına takılmasın canım. ben uc kere aynı hastanede yaptırdığım testte referanslar hep başkaydı. heralde testi yapan kısıye göre değişiyor. önemli olan referans aralığının yuksek olması değil canim: önemli olan senın prl nin referans aralığının içinde olması . 792 okuyunca şok oldum. ama referansına bakınca rahatladım :) bi tekrar bu konuyu doktorunada sor istersen
peki bu ialç hamileleğe engel mi reçetede öyle yazıyr korunmak gerekir mi
doremı sen ne dıyosun kesınlıkle bı sorun vardı aralıklarda yuksk senın sonucta gozlerıme ınanamadım cnm ya
yaa sorma;
başka bi hastanedemi yaptırsam bir de bu tahlili acaba???