Dostinex kullandınız mı?

mrb arkadaşlar ben bu siteyi yeni keşfettim.ben de doktora adet düzensizliği şikayetiyle gittim, dr tahlil yaptırdı.prolaktinim yüksek çıktı, şimdi dostinex kullanıyorum haftada bir tablet.2 ay boyunca kullanacakmışım, sonra tekrar tahlil yapılacak.sizce bu ilerde çocuk konusunda sıkıntıya yol açar mı? şimdiden teşekkürler...

merabalar bu hap acaba kaç günde etkisini gösterir ki birde bu hastalık karın ağrısıda yaparmı ki alakanıza teşekkürler ...

slm arkadaslr bende dostınex almaya basladım bugun ılkını ıctım dıgerını pazartesı ıcecekmısım..

prl 27,071 cıktı ama benım anlayamadıgım sızler 3/5 ay kullandım dıyorsunuz fakat drum bana 1 kutu verdı ıcındede 2 tane var zaten.. ve adetının ılk gunu gel kanamana gore ılac verıcem dedı. hıc bısey anlayamadım ben sımdı... sız sureklı kullanırken bana neden 1 kutu verdı ? bu konuda bılgı sahıbı olan arkadaslar benı aydınlatırmısınız lutfen.. sımdıden tesekkurler.. hepımıze gecmıs olsun...

kızlar ben 1 ay dostinex kullandıktan sonra; hemen öteki ay hamile kaldım..
kesinlikle prolaktinin düşmesi gerekiyor gebelik için...
(tabi bebeğimi kaybettim o ayrı)
şimdi tekrar bugün değerlerimi ölçtürmeye gidicem, tekrar dostinex istiycem doktordan..
herkese sağlıklı günler

doremi cnm sen neden 1 ay kullandın normalı bumu bana 2 kutu verdı dr :S

umarım testlerın normal cıkar cnm gecmıs olsun

peki bu ialç hamileleğe engel mi reçetede öyle yazıyr korunmak gerekir mi

doremi cnm sen neden 1 ay kullandın normalı bumu bana 2 kutu verdı dr :S

umarım testlerın normal cıkar cnm gecmıs olsun

canım aslında benim bu haptan önce 1 ay da parlodel kullanmışlığım var.
parlodel de değerlerim daha çok çıkınca başka doktora gittim ve o bana dostinex verdi..
bunu kullan sonra gel bir daha bakalım değerlerine dedi ve nitekimde 1 kutu haptan sonra prolaktinim düşmüştü.. ve hemen sonrasında hamile kaldım..
yani prolaktini düşürmekte 1 kutu hap yetti bana, eğer yetmeseydi 2. kutuya başlayacaktım tabi..

bugünki tahlil sonuçlarım çok moralimi bozdu.. :çok üzgünüm:
prolaktin: 792 referans aralığı: 102-496 yazıyo..
çok şaşırdım.. referans aralığı bile çok yüksek.
acaba noktalı rakamlarmıydı da direkmi yazıldı anlamadım.. 10,2 gibi.... çok fazla çünkü..
hadi benim değerim zaten yüksek çıkacaktı biliyordum ama referans aralığı bile çok fazla..
bunu bana açıklayacak olan varmı kızlar???

kızlar benmde süt hormonm yüksek çıktı 52 2 farklı dr bana 2 ilaç verdi şimdi ben napcam bilmiyrum biri dostinex verdi biri euthgrox sizce hangsi daha iyi

canım merhaba çok üzüldüm durumuna, bende dostinexi bıraktıktan yaklasık ıkı ay sonra tekrar yukseldı prolaktinim bende bu gun tekrar gıdıcem doktora. ama prl düştüğünde yine hamile kalamamıştım nedeninide anlayamadım ((
referans aralıkları senın aklına takılmasın canım. ben uc kere aynı hastanede yaptırdığım testte referanslar hep başkaydı. heralde testi yapan kısıye göre değişiyor. önemli olan referans aralığının yuksek olması değil canim: önemli olan senın prl nin referans aralığının içinde olması . 792 okuyunca şok oldum. ama referansına bakınca rahatladım :) bi tekrar bu konuyu doktorunada sor istersen

kızlar benmde süt hormonm yüksek çıktı 52 2 farklı dr bana 2 ilaç verdi şimdi ben napcam bilmiyrum biri dostinex verdi biri euthgrox sizce hangsi daha iyi

canım doktor ikisinide vermişse tabi ikisinide kullanman lazım. ama benim bildiğim en etkili dostinex , euthgrox ne işe yarıyor bilmiyorum. aslında ilk defa duydum. ne işe yarıyormus???

canım benimde süt hormonum yüksek çıkdı bu ay dostinex ve duphaston kullanıyorum bunları kullanırken hamilelik oluşurmu bide adeti az oldum doktorum yumurtanın birini atamamışsın dedi oyüzden aşılama yapmadı ocakda yapacak ofya sanki olmasın diye hep engeller çıkıyo allah yardımcımız olsun iyce bunaldım

kızlar araştrdım ve öğrendim bana verilen 2 ilacında işleci aynı yani ikiside prolaktini düşürüyormuş...ben dahiliye dr ma güvenmeyip tekrar kadın doğumcuma gittim ancak kendi dr um yoktu yanındaki yardmcı asistanı vardı....bana verilen eut....hipertiroit ialcı prolaktnmide düşürüyrmuş nnetten araştrdım ilaçları ve tiroidi valla öğrenince rahatladım dr lar yeterli açıklama yapmıyrlar maalesef...bide dostinex in kullanırken gebelik olması halinda azda olsa ani %3 bebekde down sendromu olablymuş ama dahiliyecim o eu...verdği ilaçda bunu rahatlıkla kullnabilrsin diyo...böyle işte siznlede paylaşmak istedim öğrendiklermi.....

evet aynen bende senin gibi prolaktinimin 792 olduğunu görünce gözlerime inanamadım,:1shok:
ama sonra referans aralığıma bakınca ohh dedimmm... :)
ne ilginç ya... diğer hastanelerde bu referans aralığı böyle değil.. kaçkere yaptırdım çünkü bunu, ordan biliyorum..
neyse dün benim doktorum yoktu... salı günü gidicem doktoruma, hap vericek muhtemelen.. dostinexi isitycem. inşallah onu verir...
İzmir'de bi doktor tanıdığımız var.. çok iyimiş alanında öyle diyolar, ona da kontrol amaçlı gitmek istiyorum..
malum 1 ay önce kürtaj oldum, e bebeğim karnımda öldü..
gerekli ne testler varsa yapmalarını istycem..
ben ilçede olduğum için bu biraz zor oluyor maalesef.. ((
hakkımızda hayırlısı artık ne diyim.. allah başka dert vermesin arkadaşlar..
tek derdimiz prolaktin olsun, onu da yeneriz evel allah... :1hug:

peki bu ialç hamileleğe engel mi reçetede öyle yazıyr korunmak gerekir mi

evet reçetede öyle yazar..
ben şöyle düşünmüştüm..
''korunmama zaten gerek yok çünkü gebe kalmam için ilk önce prolaktinimin düşmesi lazım, bunu için de bu hapı içmem gerekiyor'' , demiştim kendime,,
ve nitekimde öyle oldu..
ben korunmamıştım yani..
ama sen bilirsin canım...

doremı sen ne dıyosun kesınlıkle bı sorun vardı aralıklarda yuksk senın sonucta gozlerıme ınanamadım cnm ya

kızlar nerdesınız noldu sıze hıc yazmıyorsnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…