1 tane hapım kaldı.. bu hafta bitecek oda. yarım yarım içiyorum.. yanında hayıt suyuda içiyorum.. düşmüşmüdür acaba değerim.. bu 2 hap yeterli olurmu yaa.. ay sanki düşmeyecekmiş gibi geliyor..
hayırlısı artık..
allahım sen bizi gör yarabbim. bize yardım et..
canım benimde süt hormonum yüksek çıkdı bu ay dostinex ve duphaston kullanıyorum bunları kullanırken hamilelik oluşurmu bide adeti az oldum doktorum yumurtanın birini atamamışsın dedi oyüzden aşılama yapmadı ocakda yapacak ofya sanki olmasın diye hep engeller çıkıyo allah yardımcımız olsun iyce bunaldım
evet reçetede öyle yazar..
ben şöyle düşünmüştüm..
''korunmama zaten gerek yok çünkü gebe kalmam için ilk önce prolaktinimin düşmesi lazım, bunu için de bu hapı içmem gerekiyor'' , demiştim kendime,,
ve nitekimde öyle oldu..
ben korunmamıştım yani..
ama sen bilirsin canım...
arkadaslar cok yanlıs dusunuyosun nolur gebelık tedavısı goruyosanız yutmayın bu hapı yalvarırım bebegımı kaybettım ve dogsaydı ozurlu bı bebek olacaktı tek sebebı bu kahrolası happppppppppp
kızlar ben 1 ay dostinex kullandıktan sonra; hemen öteki ay hamile kaldım..
kesinlikle prolaktinin düşmesi gerekiyor gebelik için...
(tabi bebeğimi kaybettim o ayrı)
şimdi tekrar bugün değerlerimi ölçtürmeye gidicem, tekrar dostinex istiycem doktordan..
herkese sağlıklı günler
nasıl yanii... :1shok:
biraz açıklarmısın canım.. senin hapında dostinex miydiii ???
hamileyken mi içmiştin??
mrb arkadaşlar ben bu siteyi yeni keşfettim.ben de doktora adet düzensizliği şikayetiyle gittim, dr tahlil yaptırdı.prolaktinim yüksek çıktı, şimdi dostinex kullanıyorum haftada bir tablet.2 ay boyunca kullanacakmışım, sonra tekrar tahlil yapılacak.sizce bu ilerde çocuk konusunda sıkıntıya yol açar mı? şimdiden teşekkürler...
nasıl yanii... :1shok:
biraz açıklarmısın canım.. senin hapında dostinex miydiii ???
hamileyken mi içmiştin??
arkadasım sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nolur ıyı dusuuun 1 bucuk yıl once bu yuzden bebegımı kaybettım benımde prolaktınım yuksek dr lar bebek ısteyen ve hamıle kadınlara sakın dıyolar ben dr hatası yuzunden bebegımı kaybettım hamıleler uzerınde daha yan etkılerı acıklanamamıs ama drum onermıyo dusuk bebeklere ve ozurlu bebeklere sebep oluyor dedı sımdı baska bı hap kullanıyorum yıne bebek tedavısı gruyorum ıyı dusun ole yut arkadasım baska bı hekıme basvur
26eser26 eger boyle bırsey olsa bu kadar dr onermezdı ınanmıyorum ben
doremı burdamısın canım bebegın nasıl oldu
canım benim bebeğimin kalbi durdu ve maalesef kaybettim..
ama dostinex i içtikten sonra yani hapı bıraktıktan sonraki ay hemen hamile kaldım..
bu etkilemişmidir acaba????...
şuan tekrar prolaktinim yüksek olduğu için dostinexe başladım..
ay napıcamı bilemiyorum artık yaaa((
Doremi çok üzüldüm ama bebeğini ne zaman ve ne kadardı da kaybettin bence yalnış anlaşılmaları engellemek için soruyorum.Doktoruna sordun mu neden oldu bu diye Kafanda soru işaretleri kalmaktansa bence doktorundan geniş bir açıklama beklemelisin
canım tabiki sordumm.. bu sizinle alakalı birşey değil, bu tip durumlarla çok karşılaşıyoruz dedi.. herşey güzel giderken kalbi durdu bebeğimin..((( 8 hafta bitmişti artık.. onu kaybedeli tam 1,5 ay oldu.. ((((
burda dostinex i kullanan arkadaş asla kullanmayın ben onun için kaybettim deyince çok kötü oldum.. ama ben hamileyken içmedim ki.. hapı bıraktıktan sonra hamile kaldım, hapın etkisi daha geçerli olurmuşmudur diye sormuştum...
ay inanmıyorum yaa... bu hapı içmezsem hiç değerim düşmeyecek ki.. ozaman da hamile asla kalamam.. e napıcam ben şimdi...
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canlarım bugun regl oldum :teytey: ılkkez 28 gunde oldum hayırdır ınsallah :) ya dostınexten yada sogan kurunden olabılır bence yarın 10da dr a gıdıyorum dua edın bana ınsallah dusmustur degerlerım
Slm :))) daha önce kaç günde bir oluyordunuz ve Prolaktininiz çok mu yüksekti?Mahsuru yoksa tabii ki