:Saruboceq:arkadaşlar merhaba ben kulüpte çok yeniyim prolaktin yükksekliğini araştırırken ulaştım sizlere 6 aydır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı geçen ay hormon tahlillerimde
prolaktin 42 çıktı ancak doktor bi şey vermedi çünkü adet düzensizliği falan yok bende
hamile kalamama nedenim bu olabilirmi acaba yinede ilaç vermesi gerekmezmiydi sizce
:Saruboceq:
bende dostinex kullanarak 98 olan prolaktinimi 11 düşürdüm.
ama bir yandan da hergün düzenli olarak hayıt suyu içtim..
tekrar çıkmaması için hayıt suyuna devam etmeyi düşünüyorum.
canım beninde prolaktinim yüksek artık prolaktin benim kabusum haline geldi gecen ay ölctürdügümde 85.3 olmuştu bu ay bilmiyorum nekadar daha ölçtürmedim bu hayıt suyunu nerden alıyonuz bana söylermisin canım bende alıp kiçmek istiyorum
Benimde geçen ay prolaktinim 60 olmuştu. Bu ay dostinex kullandım haftada iki tane dört hafta boyunca ve dün yaptırdığım kan testinde 0.5 çıktı değerim.
7-8 yıl öncede yükselmişti değerim o zaman öss ye hazırlanıyordum stresten kalbimde ritim bozukluğu olmuştu sakinleştirici kullandım prolaktinim yükseldi zaten strestende yükselebiliyormuş. Sakinleştiriciyi bıraktım sınavı atlattım hap kullanmadan prolaktinim düştü.
canım bir ayda düşürmüşsün ne güzel ben 7.ayda başladım ve 35,5ti . bu ay ölçtürdüm 5,0 çıktı hala 0,küsürlere ulaşamadım. bende haftada ıkı kez yarım içiyordum ama şimdi epey azaldı dıye haftada bir yarım içiyorum. ama hala bebiş yokkkklava: klava:
hafta sonu dr gidicem insallah iyi şeyler duyarım.
prolaktinim 45 ti bende dostinex kullandım 1 ay ama ben bütün içiyordum 5-6 kilo verdim hapı kullanırken,zaten kullananlarda söylemişti bu hap kilo verdiriyo diye.
daha sonrada 5-6 ay parlodel kullandım.ama hala bi sonuç almış değilim.
deasy canım seninde yüksekmiş,inş.hapın faydasını görürsün.