Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır dostinex kullanıyorum adetin 3 günü gonal_f alıp doktoruma gidecem ama bende prolaktin sorunu yok tahlil bile olmadım dok. dostinexi hamile kalabilmem için verdi oysa anladığım kadarıyla burdaki herkez prolaktin yüksekliği için kullanmış dostinexi hatta hamile kalınmamalı kullanırken diyenler de var kafam karıştı sizce doğru olan hangisi düşüncenizi yazarsanız sevinirim
tşk belinay ben dostinexi ilk 5 ay önce sütümü kesmek için kullandım kızımı kaybettiğim için kızım da aynı doktorun tedavisiyle olmuştu sorun yok aslında bizimkisi açıklanamayan infertilite kızımda menogon iğne kullandım dok.3 ay süre verdi denemek için olmayınca tedaviye başladık ama dostinexi kullanmaya tekrar başla bırakma dedi şimdi gonal alıp gidecem dostinexi 1 aydır kullanıyorum dok. dostinexi bilerek verdi ama kafamda iyice karıştı burada yazılanları okuyunca
canım benim çok üzüldüm ne kadardı kızın doğmuşmuydu, neden kaybettin... allah sabırlar versin çok zordur...
Uzun zamandır aynı doktora gidiyorsun demekki bir bildiği vardır canım başına gelenler gerçekten üzücü bu durumda doktoruna güven derim a.s.
Kızlar dün tahlillerimde prolaktinim 46,5 çıktı ve doktor bana da dostinex verdi, gece 1 tane aldım ama mide kramplarıyla ilacın dışarı çıkması bir oldu. Bu sabah da kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bana da hapı 2'ye böl falan denmedi. Ne yapacağımı şaşırdım. İyiki sizler varsınız. Şimdi tuzlu birşeyler yiyeyim bakalım ne olacak? Bebiş işinin bu kadar zor olduğunu bilmezdim.
doktor bana pazartesi perşembe 1 tablet vermişti sütü kesmek için tam kullanman lazım demekki seninde ama yan etkisi pek olmaz başka bir rahatsızlığın olmasın ve evvet bebiş işi çok zor Allah en kısa zamanda güldürür yüzünü inşallah
Canım kullandığım 3. ilaçtanmış mide bulantılarım. Akşam da içtim dostinexi ama hafif yan etkileri oldu, o kadar kötü değil şimdilik. İnşallah böyle devam eder.
bende bekarım ve önce 79 sonra 84 çıktı dostinex kullandım 2 ay ama takip etmedim şimdi kimbilir ne olmuştur biran önce doktora gitmem gerek
Merhaba.Bekar bir bayanım.Benim de adet düzensiliğim var doktorum hormonlarımın biraz yükselmiş olduğunu söyledi.Banada dostinex ilacını verdi.Haftada bir kere kullanacakmışım.Zaten içinde iki tane hap var.Anlamadığım bu iki hap bitince doktora sormadan tekrardan bu ilacı kullanacakmıyım.Mesajları okudumda da 2-3 ay kullananlar var.Bu arkadaşlar 2-3 ay boyunca bu ilacı doktor kontrolündemi kullandılar.Bana doktorum ilacı kullanınca tekrar kontrole gel felan demedi.Bide ilacı kullanmayı bırakınca tekrardan hormonlarda dengesizlik oluyormuş doğrumu?O zaman bu ilacı ömrümüz boyuncamı kullanacağız.Bilgisi olan arakadaşlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler...