Dostinex kullandınız mı?

Selam aranıza yeni katıldım.Bende 1 aydır bu ilacı kullanıyorum.Çok düzenli adetim varken şu son 2 aydır sıklaşmaya başladı ayda 2 kere adet olur durumdayım.Buna sebep olan hormon yüksekliğimmiş tamda 2 ay önce eşimle bebek yapmaya karar vermiştik.Kendimden bile şüphelenir hale geldim acaba psikolajikmi diye.Malum yaşta çok.Bir an evvel çocuk sahibi olmak isterken sağlık sorunlarıyla karşılaşmak insanın canını sıkıyor.Doktorum bu ilacı 2 aylık olarak yazdı ama sanırım hemen dengelenmeye biliyor sizin yazdıklarınızdan okuduğumkadarıyla uzun süreçte gerektire biliyor galiba.İyiki bana ilacın yan etkileri olmuyor.Haftada 2 adet kullanıyorum.Pazartesi- Perşembeleri.İnşallah herkesin gönlüne göre en kısa zamanda olur herşey...

dostinex kullanan arkadşalarım benim bu ay prolaktinim düşmüş 35 di dostinex i kullandım 0,50 ye düşmüş bakalım bu ay hamile kalabilcekmiyim beişim olsun istiyorum ama prolaktinim yüksek lduğu için olmuyordu işşallah bu ay olur dua edin arkadaşlar

slm arkadaşlar iki y dostinex i kullandıktan sonra doktorumuda degiştirdim prolaktinim 0.72 düşmüş çok şükür inşallah bu ay bişeyler olur dua edin

:Saruboceq:arkadaşlar merhaba ben kulüpte çok yeniyim prolaktin yükksekliğini araştırırken ulaştım sizlere 6 aydır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı geçen ay hormon tahlillerimde
prolaktin 42 çıktı ancak doktor bi şey vermedi çünkü adet düzensizliği falan yok bende
hamile kalamama nedenim bu olabilirmi acaba yinede ilaç vermesi gerekmezmiydi sizce
:Saruboceq:

:Saruboceq:arkadaşlar merhaba ben kulüpte çok yeniyim prolaktin yükksekliğini araştırırken ulaştım sizlere 6 aydır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı geçen ay hormon tahlillerimde
prolaktin 42 çıktı ancak doktor bi şey vermedi çünkü adet düzensizliği falan yok bende
hamile kalamama nedenim bu olabilirmi acaba yinede ilaç vermesi gerekmezmiydi sizce
:Saruboceq:

yaniii canım benimde hiiiçç adet düzensizliğim yoktur, göğüslerden sıvı gelmesi falan yoktu. ama yindede prolaktin fazlalığı yumurtlamayı engelliyormus işte. bence başka doktora bi görün sen. tabi ilaç almadan stresten tamamen uzak yaşayıpta bu hormonu yenenler var ama benim gib son derece stresli bir işi olanlar ilaçsız bence mumkun değil yenemezler bu hormonu. ben üç aydır içiyorum ama hala tık yok. yani tık tan kastım bebiş yok :) bu ay reg olduğumda tekrar bi baktırıcam bakalım ilaç işe yaramışmı:)
canım hoşcakallllllll:lepi:

bende dostinex kullanarak 98 olan prolaktinimi 11 düşürdüm.
ama bir yandan da hergün düzenli olarak hayıt suyu içtim..
tekrar çıkmaması için hayıt suyuna devam etmeyi düşünüyorum.

bende dostinex kullanarak 98 olan prolaktinimi 11 düşürdüm.
ama bir yandan da hergün düzenli olarak hayıt suyu içtim..
tekrar çıkmaması için hayıt suyuna devam etmeyi düşünüyorum.

canım beninde prolaktinim yüksek artık prolaktin benim kabusum haline geldi gecen ay ölctürdügümde 85.3 olmuştu bu ay bilmiyorum nekadar daha ölçtürmedim bu hayıt suyunu nerden alıyonuz bana söylermisin canım bende alıp kiçmek istiyorum

canım beninde prolaktinim yüksek artık prolaktin benim kabusum haline geldi gecen ay ölctürdügümde 85.3 olmuştu bu ay bilmiyorum nekadar daha ölçtürmedim bu hayıt suyunu nerden alıyonuz bana söylermisin canım bende alıp kiçmek istiyorum

canım hayıt suyunu şiddetle tavsiye ediyorum.
aktarlardan bulabilirsin canım.
eşim aktara gidip hayıt suyu der demez; aktarcı hemen kadınların hormonlarını düzenlemek ve adet düzeni için süper bir su, 1 ay sonra gelip bana teşekkür edeceksiniz demiş ve eşim şaşırmış..
aynen de aktarcının dediği gibi oldu çok şükür...
bu hayıtın tohumu ve suyu var canım. tohumuyla hiç uğraşma derim ben; direk hazır suyunu al, hem daha kolay içmesi... sakın bırakma, hergün düzenli olarak iç,
umarım sende faydasını görürsün.. bu hayıtla ilgili çok konu var kk'da, araştırırsan daha çok bilgi alırsın...
sağlıklı günler dilerim.......
a.s.

merhabalar dostınex i ben kullanıyorum ama benım 1.5 yıldır gogusumde aıkıntım var kadın doguma gıttım doktorum bunun kesılmesı için verdi dort ila altı ay arası kullanacakmışım hormonlarla ilgili oldunu bılmıyodum gecmıs olsun

benim 5 yıl önce yüksek çıkmıştı çok kötü günlerdi ama hiç bir zaman unutamam cildiye doktoruna gitmiştim istediği tahlillerde proklatin de varmış ben daha ne olduğunu bilmiyorum beni ilgili bölüme gönderdi ben troid zannediyordum neyse tam o polikliniğe girerken kızın biri kapıda hıçkıra hıçkıra ağlıyor içimden ne görgüsüz insan içinde ağlanırmı diye geçiriyordum muayene sırası bana geldi doktor sonuçlara baktı beyninde ur olabilir diye konuşuyor ama ben onu dinlemiyorum hayır o tiroiddir diye hala ısrar ediyorum asistan doktor sizi hocama göstermem lazım diye ısrar ediyor ama ben nedense hayır gitmem durumunuz ciddi diye bana baskı yapıyor dosyamı aldığım gibi çıktım sonra gelirim diye ama işte büyük konuşma diye buna derler hıçkıra hıçkıra ağlayarak cildiye doktorumun yanına gittim meğer beyinle alakalı bir hormonmuş bu hormonu yüksek olanlar hamile kalamazmış bunuda öğrenince dünyam yıkıldı o hafta sürekli kan vermeye gidiyorum kan alan hemşireyle konuştum kan alınırken heyecandan da yükselirmiş proklatin hormonu hem korkma dedi benim arkadaşımında yüksek ama çocuğu oldu berbat bir haftaydı kollarım mosmor çalıştığım iş arkadaşım anlayışsız biri beni o halde görüp dünyanın işini üstüme yıkıp izin alıp gidiyordu en kötüsüde eşim hiç o zaman bana destek olmadı kollarımın halini görmisine ve yüzümdeki sürekli ağlama ifadesini görmesine rağmen ramazan ayıydı yanımda olup bana teselli olmak yerine ailemi ne zaman iftara çağıracaksın diye sürekli soruyor en çok da bu olay üzdü beni zaten en sonunda sinirlendim sende hiç vicdan yokmu hergün hastanedeyim dünya kadar kan veriyorum artık kollarım acıyor benden zaten kan çok zor alınır birinde tansiyonum düştü birindede az daha bayılıyordum yanımda olmak yerine ne iftarından bahsediyorsun dedim ondan sonra sanki elle konuşur gibi iiii neyin var dedi ondan sonra zaten ne deyim ki ben onun için önemli olan ailesinin iftara gelmesi ben umrunda bile değilim ve ben hala bu adamla evliyim ve bir kızım var ama çok zor günlerdi heleki paylaşacak ve sizi anlıyacak kimse yoksa gerçekten çok zor biraz uzun oldu ama yazmak istedim sonuçta tekrar en son endokrin başka bir yöntemle baktırdı bu hormona normal çıktı adını hatırlamıyorum ama dediğim gibi kan alırken heyecandanda yükselirmiş onun için başka bir yöntemle baktırdı o normal çıktı çok şükür inşallah sizde iyileşirsiniz

Benimde geçen ay prolaktinim 60 olmuştu. Bu ay dostinex kullandım haftada iki tane dört hafta boyunca ve dün yaptırdığım kan testinde 0.5 çıktı değerim.
7-8 yıl öncede yükselmişti değerim o zaman öss ye hazırlanıyordum stresten kalbimde ritim bozukluğu olmuştu sakinleştirici kullandım prolaktinim yükseldi zaten strestende yükselebiliyormuş. Sakinleştiriciyi bıraktım sınavı atlattım hap kullanmadan prolaktinim düştü.

Benimde geçen ay prolaktinim 60 olmuştu. Bu ay dostinex kullandım haftada iki tane dört hafta boyunca ve dün yaptırdığım kan testinde 0.5 çıktı değerim.
7-8 yıl öncede yükselmişti değerim o zaman öss ye hazırlanıyordum stresten kalbimde ritim bozukluğu olmuştu sakinleştirici kullandım prolaktinim yükseldi zaten strestende yükselebiliyormuş. Sakinleştiriciyi bıraktım sınavı atlattım hap kullanmadan prolaktinim düştü.

canım bir ayda düşürmüşsün ne güzel ben 7.ayda başladım ve 35,5ti . bu ay ölçtürdüm 5,0 çıktı hala 0,küsürlere ulaşamadım. bende haftada ıkı kez yarım içiyordum ama şimdi epey azaldı dıye haftada bir yarım içiyorum. ama hala bebiş yokkk :eek:klava::eek:klava:
hafta sonu dr gidicem insallah iyi şeyler duyarım.

canım bir ayda düşürmüşsün ne güzel ben 7.ayda başladım ve 35,5ti . bu ay ölçtürdüm 5,0 çıktı hala 0,küsürlere ulaşamadım. bende haftada ıkı kez yarım içiyordum ama şimdi epey azaldı dıye haftada bir yarım içiyorum. ama hala bebiş yokkk :eek:klava::eek:klava:
hafta sonu dr gidicem insallah iyi şeyler duyarım.

Ben haftada iki tane bütün içtim. Dr.um benden çok sevindi sonucu görünce.
İnşallah en yakın zamanda sıfırları görürsün tatlım.

sağol canımmm . işte boyle sonuçlarını yazanlar olunca umut oluyor bizlerede:)

selam arkadaşlar benimde prolaktinim 1 ayda 35 ken 0,50 ye düştü doktorum haftada yarım yarım içtiğim hapı haftada 1 yarım olarak iç dedi bende devam etmedim
birde adetliyken mi prolaktin hormonu ölçülüyor

Benim adetimin 3. günü ölçüldü.Çok şükür düştü ama gene yükselecek diye korkuyorum.

kızlar benim de bugün tahlil sonuçlarımda prolaktinim 94 çıktı.dostinexe başladım.hayırlısı artık.

prolaktinim 45 ti bende dostinex kullandım 1 ay ama ben bütün içiyordum 5-6 kilo verdim hapı kullanırken,zaten kullananlarda söylemişti bu hap kilo verdiriyo diye.
daha sonrada 5-6 ay parlodel kullandım.ama hala bi sonuç almış değilim.

deasy canım seninde yüksekmiş,inş.hapın faydasını görürsün.

prolaktinim 45 ti bende dostinex kullandım 1 ay ama ben bütün içiyordum 5-6 kilo verdim hapı kullanırken,zaten kullananlarda söylemişti bu hap kilo verdiriyo diye.
daha sonrada 5-6 ay parlodel kullandım.ama hala bi sonuç almış değilim.

deasy canım seninde yüksekmiş,inş.hapın faydasını görürsün.

evet canım yaa yükselmiş malesef...diger doktorum arada kan tahlili isteseydi böyle olmazdı.3 aydır beni oyalamaktan başka bişey yapmadı yani.üstelik daha önce yaptırdıgım hormon testimi de adet günümde yaptırmamıştım.şimdiki saglıklı bir test sonucu oldu yani.neyse gerçegi geç de olsa anladık.inş ovulasyon takibinde de iyi sonuçlar alırım.:çok üzgünüm: inş seninde idlegin gerçek olur tatlım.hayırlısı.

bende dün gitmiştim doktora bu ilacı verdi pazartesi ve perşembe bölüp yarısını içeceksin dedi 15 gün sonra gel tekrar tahlil yapalım dedi bendede prolaktın fazla çıktı zaten süt geliyordu bekar olduğum halde inş düzene sokar...herkese hayırlı şifalar versin Rabbim

X