Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam dostınex kullanıp prl seviyesi düşüp hamile kalan varmı?
bu hapı doktorum bana hormonlarım yükselmis normal düzeye getirmek için verdi kullanan varmı bilgi verirmisiniz lütfen
Merhaba, ben dostinexi uzun süredir kullanıyorum hiperprolaktinemi var bende beyin mr ı 100 ün üstünde isteniyor benimki 100 ün üstündeydi ve ben çektirdim ufak bir adenom çıktı 5 mm kadar.Çok korkmuştum ama aslında hiçde korkulacak birşey değilmiş.Kadınların %17 sinde bu adenom yani tümör varmış.
Arkadaşlar prolaktini yüksek olanlara söylüyorum ama cidden yüksek olanlara yani 30 lar 60 ları değil 100-150 olanlara söylüyorum hamile kalınca prolaktin ilacını bırakmayın.Bebek tutunamıyor.Bir anda fırlıyor prolaktin ve bebek düşüyor. Ben şimdi 3 aylık hamileyim 2,5 aya kadar ilacı kullandırdı doktorum.Yeni kestim.
slm kizlar,benimde ploraktinim yuksek 8 aydir bebek istiyoruz ama olmadi,dr dostinex verdi bir ay kullanmam icin,ve bu arada korunmamizi soyledi,hatta prospektuste ilaci biraktiktan sonra tekrar bir ay korunmak gerektigini soyluyor,burdaki bazi arkadaslarimiz kullanirken hamile kaldim demis,hatta birisi hamile kalinca bile 2,5 ay kullandirdi dr yoksa bebek diger turlu dokunamaz demis,kafam iyice karisti,yarin ilacim bitiyor ,korunmaya biraksammi diye dusunurken hamileyken bile kullananlar cikti,nolacak benim halim,lutfen kizlar cevap yazin,buna cok ihtiyacim var tesekkurler...