İlk gebeliğime hazırlanırken ben de kullandım canım.. 1 hafta arayla yarım yarım kullandım, normale döndü, unun yanında troidlerimde de sıkıntı çıkmıştı , onun için de ilaç kullanmıştım, kendimi toparladım derken eşimde varikosel çıkmıştı, ameliyat, 3 aylık iyileşme süreci derken 8 ay geçti.. Ama o 8 ay bana 8 yıl gibi gelmişti.. Bu süreç zor ve yıpratıcı tatlım yalnız değilsin.. En azından yoluna sorunlarını hallederek devam ediyorsun.. Bütün engelleri kaldırdığında senin de bebeğin olacak üzülme..
canım prolaktinim benımde 45 idi banada ilaç yazdı doktor ama almadım.ibrahim saraçoglu testere dişli aslan pençesi tarifi var onu yaptım.ve 2 hafta sonra gittiğimde prolaktinim düşmüştü.şükür o gunden beri hala düşük :)
cnm bende kullandım dostinex. pazartesi perşembe yarım yarım alıyordum. hamile kalıncada bi süre devam ettim. tansiyonum düşmeye başlayınca doktorum ilacı kesti.endişelenme. prolaktin normal değerlere dönünce hamile kalırsın merak etmeeğer bu ilaçtan sonuç alamazsam onu da denerim. çok teşekkür ederim bilgi için
Merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce düşük yaptım ve bugün doktora gittiğimde prolaktin degerimin yüksek olduğunu öğrendim adet olunca ilaca baslicam umarım kısa sürede düzelir
merhaba arkadaşlar,
uzun zaman gebe kalamayınca, dr. umun istediği ile tahlil yaptırdığımda, prolaktinimin 58 olduğunu öğrendim.doktorum bir de rahim filmi istediğinde, bir tüpümün tıkalı olduğunu, hsg esnasında açıldığını öğrendim. herşeyin mükemmel ilerleyeceğini sanan bendenize, çok güzel bir tokat oldu bu. dostinex kullanalı ve rahim filmi çektireli 2 ay oluyor. korunmayalı 1 yıl. aslında çalışmalara yeni başlamış sayılırız. fakat benim moralim ne yazık ki çok bozuldu. dostinex 8 'li kullanıyorum ve haftada 2 sefer,1 tam alıyorum. benim gibi bu süreçten geçen arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak isterim.
cnm bende kullandım dostinex. pazartesi perşembe yarım yarım alıyordum. hamile kalıncada bi süre devam ettim. tansiyonum düşmeye başlayınca doktorum ilacı kesti.endişelenme. prolaktin normal değerlere dönünce hamile kalırsın merak etme
Merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce düşük yaptım ve bugün doktora gittiğimde prolaktin degerimin yüksek olduğunu öğrendim adet olunca ilaca baslicam umarım kısa sürede düzelir
Merhaba
Gecmıs olsun
Umarım hersey yoluna gırer
Prolaktını olcturmek ıcın ne yapmam gerekıyor acaba .Bende olcturmek ıstıyorum . Hastaneye ac karınlamı topk karınlamı gıdılmesı gerekır ? ve ucret ne kadardır.Kan alınarak yapılıyor dı mı ?
Cok gecmıs olsun sızedee..
Benim şuan degerim 34 çıktı düşük yaptıktan sonra herseyden korkar oldum. Teşekkür ederim umarım hepimiz için güzel şeyler olurçok geçmiş olsun. doktorun verdiği dozda ve sürede kullandığında düşecektir. ben 2 aydır kullanıyorum. 35 güne varan adet sürem, önce 31 e sonrasında 29 a düştü. adetini de düzenleyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?