• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostinex kullananlar

kodama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
56
18
98
merhaba arkadaşlar,

uzun zaman gebe kalamayınca, dr. umun istediği ile tahlil yaptırdığımda, prolaktinimin 58 olduğunu öğrendim.doktorum bir de rahim filmi istediğinde, bir tüpümün tıkalı olduğunu, hsg esnasında açıldığını öğrendim. herşeyin mükemmel ilerleyeceğini sanan bendenize, çok güzel bir tokat oldu bu. dostinex kullanalı ve rahim filmi çektireli 2 ay oluyor. korunmayalı 1 yıl. aslında çalışmalara yeni başlamış sayılırız. fakat benim moralim ne yazık ki çok bozuldu. dostinex 8 'li kullanıyorum ve haftada 2 sefer,1 tam alıyorum. benim gibi bu süreçten geçen arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak isterim.

İlk gebeliğime hazırlanırken ben de kullandım canım.. 1 hafta arayla yarım yarım kullandım, normale döndü, unun yanında troidlerimde de sıkıntı çıkmıştı , onun için de ilaç kullanmıştım, kendimi toparladım derken eşimde varikosel çıkmıştı, ameliyat, 3 aylık iyileşme süreci derken 8 ay geçti.. Ama o 8 ay bana 8 yıl gibi gelmişti.. Bu süreç zor ve yıpratıcı tatlım yalnız değilsin.. En azından yoluna sorunlarını hallederek devam ediyorsun.. Bütün engelleri kaldırdığında senin de bebeğin olacak üzülme..

canım prolaktinim benımde 45 idi banada ilaç yazdı doktor ama almadım.ibrahim saraçoglu testere dişli aslan pençesi tarifi var onu yaptım.ve 2 hafta sonra gittiğimde prolaktinim düşmüştü.şükür o gunden beri hala düşük :)

İlk gebeliğime hazırlanırken ben de kullandım canım.. 1 hafta arayla yarım yarım kullandım, normale döndü, unun yanında troidlerimde de sıkıntı çıkmıştı , onun için de ilaç kullanmıştım, kendimi toparladım derken eşimde varikosel çıkmıştı, ameliyat, 3 aylık iyileşme süreci derken 8 ay geçti.. Ama o 8 ay bana 8 yıl gibi gelmişti.. Bu süreç zor ve yıpratıcı tatlım yalnız değilsin.. En azından yoluna sorunlarını hallederek devam ediyorsun.. Bütün engelleri kaldırdığında senin de bebeğin olacak üzülme..

cevabın için çok teşekkür ederim. Bu arada hamileymişsin. umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

gerçekten bu kadar zor ve meşakatli bir yol olduğunu tahmin etmemiştim. genelde çevremdeki insanlar korunmayı bıraktıklarında gebelik haberlerini aldığım için, benim için süpriz oldu. fakat bunun da anormal bir durum olmadığını, tedavi ile sonuca ulaşacağımıza inanarak ilerliyorum. doktorum aralık ayına kadar devam etmemi, daha sonrasında diğer tedavi yöntemlerine geçebileceğimizi söyledi. yaşım 32. açıkçası daha fazla beklemekte istemiyorum.

Son düzenleme:
canım prolaktinim benımde 45 idi banada ilaç yazdı doktor ama almadım.ibrahim saraçoglu testere dişli aslan pençesi tarifi var onu yaptım.ve 2 hafta sonra gittiğimde prolaktinim düşmüştü.şükür o gunden beri hala düşük :)

eğer bu ilaçtan sonuç alamazsam onu da denerim. çok teşekkür ederim bilgi için

eğer bu ilaçtan sonuç alamazsam onu da denerim. çok teşekkür ederim bilgi için
cnm bende kullandım dostinex. pazartesi perşembe yarım yarım alıyordum. hamile kalıncada bi süre devam ettim. tansiyonum düşmeye başlayınca doktorum ilacı kesti.endişelenme. prolaktin normal değerlere dönünce hamile kalırsın merak etme:KK66:

Merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce düşük yaptım ve bugün doktora gittiğimde prolaktin degerimin yüksek olduğunu öğrendim adet olunca ilaca baslicam umarım kısa sürede düzelir :(

Merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce düşük yaptım ve bugün doktora gittiğimde prolaktin degerimin yüksek olduğunu öğrendim adet olunca ilaca baslicam umarım kısa sürede düzelir :(

Merhaba
Gecmıs olsun
Umarım hersey yoluna gırer

Prolaktını olcturmek ıcın ne yapmam gerekıyor acaba .Bende olcturmek ıstıyorum . Hastaneye ac karınlamı topk karınlamı gıdılmesı gerekır ? ve ucret ne kadardır.Kan alınarak yapılıyor dı mı ?

merhaba arkadaşlar,

uzun zaman gebe kalamayınca, dr. umun istediği ile tahlil yaptırdığımda, prolaktinimin 58 olduğunu öğrendim.doktorum bir de rahim filmi istediğinde, bir tüpümün tıkalı olduğunu, hsg esnasında açıldığını öğrendim. herşeyin mükemmel ilerleyeceğini sanan bendenize, çok güzel bir tokat oldu bu. dostinex kullanalı ve rahim filmi çektireli 2 ay oluyor. korunmayalı 1 yıl. aslında çalışmalara yeni başlamış sayılırız. fakat benim moralim ne yazık ki çok bozuldu. dostinex 8 'li kullanıyorum ve haftada 2 sefer,1 tam alıyorum. benim gibi bu süreçten geçen arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak isterim.

Cok gecmıs olsun sızedee..

cnm bende kullandım dostinex. pazartesi perşembe yarım yarım alıyordum. hamile kalıncada bi süre devam ettim. tansiyonum düşmeye başlayınca doktorum ilacı kesti.endişelenme. prolaktin normal değerlere dönünce hamile kalırsın merak etme:KK66:

bana çok iyi moral oldu. inan kaç gündür kafama takmıyorum diyorum dışarıya ama moralmen resmen çökmüşüm. umarım yakında güzel haber alırım.

çok geçmiş olsun. doktorun verdiği dozda ve sürede kullandığında düşecektir. ben 2 aydır kullanıyorum. 35 güne varan adet sürem, önce 31 e sonrasında 29 a düştü. adetini de düzenleyecektir.

Merhaba
Gecmıs olsun
Umarım hersey yoluna gırer

Prolaktını olcturmek ıcın ne yapmam gerekıyor acaba .Bende olcturmek ıstıyorum . Hastaneye ac karınlamı topk karınlamı gıdılmesı gerekır ? ve ucret ne kadardır.Kan alınarak yapılıyor dı mı ?

Cok gecmıs olsun sızedee..

hastaneye direk prolaktin ölçtürmek istiyorum diye gidersen ölçerler mi bilemiyorum. benim dr.um adetin 2.günü kan vereceksin demişti. maalesef ücretini hatırlayamadım. önce dr. unla görüşmende fayda var. çünkü benim prolaktinim 58 çıktığı için hipofiz bezi emarı istemişti. bir de onu çektirdim. çok şükür temiz çıktı o. tüm sonuçlara göre yorum yapıp ona göre ilaç dozu belirliyorlar.

çok geçmiş olsun. doktorun verdiği dozda ve sürede kullandığında düşecektir. ben 2 aydır kullanıyorum. 35 güne varan adet sürem, önce 31 e sonrasında 29 a düştü. adetini de düzenleyecektir.
Benim şuan degerim 34 çıktı düşük yaptıktan sonra herseyden korkar oldum. Teşekkür ederim umarım hepimiz için güzel şeyler olur :KK9:

Mrb kizlar, bende mayis sonu pro baktirdim 31,5 cikti dostinex verdi 2 hafta yarim olarak haftada 1gun ictim yani 2 kez kullanms oldm ve o ay hamile kaldim kimyasal gebelik oldu. Bazi yerlerde okudum ki dostinex alirken korunmak hatta bitincede 1 ay korunmak gerekiyomus.Acaba ilactan dolayimi kimyasal gecirdim hala suphedeyim tabiki nasip degilmis ama onleminide almadim saniyorum( doktor uyarmadigi icin.)
Sizlerden bilgisi olan varmi dusukten sonra doktor adet btsin 10 gun gecince gel demisti bu hafta gidicem bakalim insallah dsuktur prolaktin..

Merhaba;

bu ilacı yazmadan önce doktorum sigarayı bırakmamı söyledi.Siz kullandınız mı?Ben 2 gün içmediysem 3.gün içtim.Sizin doktorunuzda aynı şeyi söyledi mi?

Back