Gebeliğe Hazırlık Dostinex kullananlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım iyi haberler olsun

Progestron kaç çıktı acaba

Çok geçmiş olsun. Bende dostinex kullanıyorum . Prolaktin değerim 32 çıktı. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum son 1 ilacım kaldı. Bitince haftaya kontrole gidicem. Sonuçları buradan yazarım. Bu arada dostinex öncesi ovulasyon testi yapıyordum çift çizgi net çıkmıyordu. Acaba yumurtlamıyor muyum diyordumki öyleymiş. Bu hormon lh ı baskılıyormuş. İlacı almaya başladığım ay ovulasyon çift çizgi oldu.

Canim progestron sonucum 17 cikti gebelik icin kan verdim şimdide hemen ise yaramis ilac.
Süper benim baya düşük çıkmıştı sanırım yumurtam kalıteli değil 5.6 dı benim....hadi bakalım inşallah bebeği vardır onu da haber et bekliyorum

Süper benim baya düşük çıkmıştı sanırım yumurtam kalıteli değil 5.6 dı benim....hadi bakalım inşallah bebeği vardır onu da haber et bekliyorum
Insallah canim ya doktor bile bu ayda catlamaz demisti ama dostenix yumurtlamadan 4 gun once bitmisti 2 tanecikti 12.30 cikcak heycandan midem agrio gece uyumadm hic ciksin hemen yazarm canim proloktin dusunce yumurtlama oluyor canim kalitesiz olunca klomenle duzelir hemen stres yapma ama hic bu ay olmuycak diye hic takmamistim mesela.

Canım nasıl çıktı sonuç

Canim 13 cikti kan degerim progestron yaotirmistim oda 17 cikti xok sukur adet gecince tekrar gitcem o zamana artmis olur tekrar kan veririm doktorda keseye bakariz dedi.
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım

Benim de 38 cıkmıstı, 2 tabletlik dostinex kullandım (haftada 1 kere, 2 haftada bitti)
Aynı ay klomen + catlatma iğnesi tedavisi de gördüm.

Bu ay bomba gibi hazırlandım yani de umarım sonuç alabilirim. Çok korkuyorum

İnşallah iyi sonuçlar alırız bende 10 günde 1 tane içiyorum dün ikinci hapımı aldım

Kızlar hamileyimm allahım isteyen herkese nasip etsin . Süt hormonum 4.20 miye düşmüştü ve o ay hamile kalmışım ihmal etmeyin için mutlaka allahım isteyen herkese nasip etsin
Maşallah. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizlere de versin.. Kaçtı değeriniz? Tedaviniz ne kadar sürdü hamilelik ne kadar sonra oldu? Tekrar tebrikler..

Maşallah. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizlere de versin.. Kaçtı değeriniz? Tedaviniz ne kadar sürdü hamilelik ne kadar sonra oldu? Tekrar tebrikler..
42di sanırım ilk bakıldığında tedaye başladıktan 7 ay sonra hamiş kaldım allahım hepinize hayırlı ile nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…