- 20 Mart 2018
- 22
- 8
- 1
İnşallah canım iyi haberler olsunKizlar benimde 60 cikti 0.5 mg verdi ilac pazartesi ve persembe yarimsar aldim 2 tane vardi zaten bitince gittim dusmus hemen doktor korun demedi olmaz zaten catlamiyor yumurtan dedi ama ilac bittikteb sonra ovulasyon oldu catladigini dusundigum icin progesteron testi yaptirdim bugun pazartesi bat gunum insallah tutmustur.
Insallah canim cok tesekkur ederimİnşallah canım iyi haberler olsun
Progestron kaç çıktı acabaKizlar benimde 60 cikti 0.5 mg verdi ilac pazartesi ve persembe yarimsar aldim 2 tane vardi zaten bitince gittim dusmus hemen doktor korun demedi olmaz zaten catlamiyor yumurtan dedi ama ilac bittikteb sonra ovulasyon oldu catladigini dusundigum icin progesteron testi yaptirdim bugun pazartesi bat gunum insallah tutmustur.
Canim bugun kan verdim persembe cikcakmis sonuc o zaman yazarim sanaProgestron kaç çıktı acaba
Tmm cnmCanim bugun kan verdim persembe cikcakmis sonuc o zaman yazarim sana
İyi bari çok şükür Evet stres etkiliyo bayaBende mr çekildim endokrin e gittim 52.71 di prolaktin ama adenom çıkmadı temiz çıktı sonuçlar stresten yukselıyor bazen
Çok geçmiş olsun. Bende dostinex kullanıyorum . Prolaktin değerim 32 çıktı. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum son 1 ilacım kaldı. Bitince haftaya kontrole gidicem. Sonuçları buradan yazarım. Bu arada dostinex öncesi ovulasyon testi yapıyordum çift çizgi net çıkmıyordu. Acaba yumurtlamıyor muyum diyordumki öyleymiş. Bu hormon lh ı baskılıyormuş. İlacı almaya başladığım ay ovulasyon çift çizgi oldu.Kizlar benimde 60 cikti 0.5 mg verdi ilac pazartesi ve persembe yarimsar aldim 2 tane vardi zaten bitince gittim dusmus hemen doktor korun demedi olmaz zaten catlamiyor yumurtan dedi ama ilac bittikteb sonra ovulasyon oldu catladigini dusundigum icin progesteron testi yaptirdim bugun pazartesi bat gunum insallah tutmustur.
Canim progestron sonucum 17 cikti gebelik icin kan verdim şimdide hemen ise yaramis ilac.Tmm cnm
Süper benim baya düşük çıkmıştı sanırım yumurtam kalıteli değil 5.6 dı benim....hadi bakalım inşallah bebeği vardır onu da haber et bekliyorumCanim progestron sonucum 17 cikti gebelik icin kan verdim şimdide hemen ise yaramis ilac.
Insallah canim ya doktor bile bu ayda catlamaz demisti ama dostenix yumurtlamadan 4 gun once bitmisti 2 tanecikti 12.30 cikcak heycandan midem agrio gece uyumadm hic ciksin hemen yazarm canim proloktin dusunce yumurtlama oluyor canim kalitesiz olunca klomenle duzelir hemen stres yapma ama hic bu ay olmuycak diye hic takmamistim mesela.Süper benim baya düşük çıkmıştı sanırım yumurtam kalıteli değil 5.6 dı benim....hadi bakalım inşallah bebeği vardır onu da haber et bekliyorum
Canım nasıl çıktı sonuçInsallah canim ya doktor bile bu ayda catlamaz demisti ama dostenix yumurtlamadan 4 gun once bitmisti 2 tanecikti 12.30 cikcak heycandan midem agrio gece uyumadm hic ciksin hemen yazarm canim proloktin dusunce yumurtlama oluyor canim kalitesiz olunca klomenle duzelir hemen stres yapma ama hic bu ay olmuycak diye hic takmamistim mesela.
Canim 13 cikti kan degerim progestron yaotirmistim oda 17 cikti xok sukur adet gecince tekrar gitcem o zamana artmis olur tekrar kan veririm doktorda keseye bakariz dedi.Canım nasıl çıktı sonuç
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımCanim 13 cikti kan degerim progestron yaotirmistim oda 17 cikti xok sukur adet gecince tekrar gitcem o zamana artmis olur tekrar kan veririm doktorda keseye bakariz dedi.
Saol canim benim.Hadi inşallah hayırlısı olsun canım
İnşallah iyi sonuçlar alırız bende 10 günde 1 tane içiyorum dün ikinci hapımı aldımBenim de 38 cıkmıstı, 2 tabletlik dostinex kullandım (haftada 1 kere, 2 haftada bitti)
Aynı ay klomen + catlatma iğnesi tedavisi de gördüm.
Bu ay bomba gibi hazırlandım yani de umarım sonuç alabilirim. Çok korkuyorum
Maşallah. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizlere de versin.. Kaçtı değeriniz? Tedaviniz ne kadar sürdü hamilelik ne kadar sonra oldu? Tekrar tebrikler..Kızlar hamileyimm allahım isteyen herkese nasip etsin . Süt hormonum 4.20 miye düşmüştü ve o ay hamile kalmışım ihmal etmeyin için mutlaka allahım isteyen herkese nasip etsin
42di sanırım ilk bakıldığında tedaye başladıktan 7 ay sonra hamiş kaldım allahım hepinize hayırlı ile nasip etsin inşallahMaşallah. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizlere de versin.. Kaçtı değeriniz? Tedaviniz ne kadar sürdü hamilelik ne kadar sonra oldu? Tekrar tebrikler..
Merhaba yorumunuzu gördüm sonuc ne oldu sizin.Süper benim baya düşük çıkmıştı sanırım yumurtam kalıteli değil 5.6 dı benim....hadi bakalım inşallah bebeği vardır onu da haber et bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?