- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Bu arada sevgilisi ile aram çok iyi. Sürekli beni arar bana düşkündür ama bunu herkes bilir.
Erkek arkadaşının arkadaşıyla günde iki üç kez ne konuşuyorsun ayy ben de rahatsız olurdum one yaMerhabalar,
Erkek arkadaşımın erkek arkadaşıyla benim yakın kız arkadaşımın aralarını yaptık ve sevgili oldular.
Kızla biz liseden beri uzun soluklu bi arkadaşlığımız var. Bu arada sevgilisi ile aram çok iyi. Sürekli beni arar bana düşkündür ama bunu herkes bilir.
Kız arkadaşımla şöyle bir konuşma yaptık. Biz şimdi dörtlü bir grup olduk ama kız kıza konuştuğumuz her şey aramızda kalsın erkeklere bu durumu yansıtmayalım. Sır paylaşıyoruz, dedikodu yapıyoruz yeri geliyor eleştiriyoruz. Çocuğa x diyeceğim.
X beni son zamanlarda arayıp sormaz oldu ki günde 2-3 kere arardı. Dörtlü planlar bi anda kesildi. Ben de kimseye bir şey sormadım derdi olan gelsin konuşsun 30 yaşını aşmış insanlarız diye.
Dün erkek arkadaşıma dedim ki x in benimle derdi ne bi anda iletişimi kesti. Meğer benim bu kız arkadaşım x hakkında konuştuğum, eleştirdiğim ya da ifşaladığım her şeyi x'e ekran görüntüleri ile aktarmış. Ama aktarma şu şekilde mesela demiş ki x neden benim evime gelmiyor ben demişim ki x böyledir canı isterse gelir o hep böyleydi vs. Kendi yazdığı yerleri kesip benim yazdıklarımı atmış sadece.
Çok sinirlendim. Büyük ihtimalle bizim aramızı açmak için yaptı ama neden yani ? Bu dostluğa sığar mı sizce ?
Fevri davranmak istemiyorum ama sizce tavrım ne olmalı ?
Çok haklısınız. Baştan yapamadım bunu.E ama sizde onu çok iyi tanıdığınızı dile getiren o böyledir,o şöyledir tarzında mesajlar atmışsınız. Bu da doğru değil bana göre. Bir dönem abim dediğim bir tanıdıkla arkadaşım tanıştı bizim vesilemizle,görüştüler de ama asla ikisi ile de konuşmadım birbirleri hakkında. Hatta en başında da dedim,ben ilişkinizde taraf değilim/olamam,anlaşırsınız devam edersiniz anlaşamaz ayrılırsınız bilemem ama ben arada kalmak istemiyorum diye. Hatta ayrıldıklarında kız bana yazdı ayrıldık şöyle böyle anlatmaya hazırlanıyordu hemen mesajla önünü kestim,hakkınızda hayırlısı diyerek zira bir kez dinlesem konussam o mevzu hep bana gelecek ki beni ilgilendirmez yani,yetişkin insanlar kendi kararlarını verebilirler,birbirlerini tanımayı da becerirler benim yorumuma gerek kalmadan, o öyledir falan dememe gerek yok zaten. Kendisi tanıyıp karar versin.
Mantıkende doğru olan bu bana göre. Ha siz iyi niyetli olabilirsiniz ama arkadaşınız belli ki rahatsız olmuş ama sizin söyleminizden ama sevgilisinin size söylediklerinden bilemem.
Bence kızı arayıp sorun ne oldu diye. biz de öğrenmiş oluruz
Ama işte iyi niyetli de olsak,bu mevzularda olan hep aracı olanlara oluyor. Size de tavsiye ederim,kimseye kefil olmayın yada iyidir,kötüdür şöyledir,böyledir mevzularına girmeyin. Hatta tanışma durumu olursa en başından sınırınızı çizin ben aranızda kalmak istemiyorum, tarafta olmayacağım diye.Çok haklısınız. Baştan yapamadım bunu.
Tek niyetim kız arkadaşım üzülmemesi idi. Ben sürekli x'i değiştireceğim dediği için bak x böyle, değişmez bu adam 35 yaşında dediğim şeyleri alıp alıp göndermiş. Ne sevgilimi ne arkadaşını korurum. Korumak istediğim tek kişi kız arkadaşımdı. Üzülmesini istememiştim beklentiyi büyütüp.
Doğru haklısınız. Bana da ders olduAma işte iyi niyetli de olsak,bu mevzularda olan hep aracı olanlara oluyor. Size de tavsiye ederim,kimseye kefil olmayın yada iyidir,kötüdür şöyledir,böyledir mevzularına girmeyin. Hatta tanışma durumu olursa en başından sınırınızı çizin ben aranızda kalmak istemiyorum, tarafta olmayacağım diye.
Yetişkin insanlar kendi yollarını bulsunlar,sizde en başından sınır çizerseniz zaten size de maledilemez kötü bir durum olursa.
Ki zaten ilişki içinde ki bir insanın sevgilisine davranışı başka,size tavrı başkadır. Yüzde yüz bilemezsiniz iç yüzünü. Ne insanlar var dısardan bakıyorsun melek ama sevgilisine etmediğini bırakmıyor. Bilemezsiniz.
Zaten neyin hesabına soracaksınız ki? Sizin arkadaş grubunda herkes laf taşıyormuş. Siz X hakında olumsuz şeyler söylemişsiniz, kız arkadaşınız X’e laf taşımış, X sizin sevgilinize laf taşımış, sevgiliniz size laf taşımış. Bence sizin dörtlü görüşmeniz sakıncalı herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor kimse çenesini tutmuyor. Herkes kendi arkadaşıyla ve sevgilisiyle ayrı ayrı görüşse herkes için daha iyi olur.Erkek arkadaşımı zor durumda bırakırım o zaman. Yoksa çok istiyorum hesap sormak.
Bana tam pıck me geldiniz.Ayrıca kızın yerınde olsaydım kesınlıkle rahatsız olurdum ve onun yaptığından daha fazla aksiyon alırdım .Ne demek bir kız arkadaşıyla bu kadar samimi olacak ben neyim onun için ? hayırdır yani.Haftada 1 defa falan sohbet etmek için konuşmak belki okey ama karısı değilsin bişeyi değilsin günde 3 ne ...Merhabalar,
Erkek arkadaşımın erkek arkadaşıyla benim yakın kız arkadaşımın aralarını yaptık ve sevgili oldular.
Kızla biz liseden beri uzun soluklu bi arkadaşlığımız var. Bu arada sevgilisi ile aram çok iyi. Sürekli beni arar bana düşkündür ama bunu herkes bilir.
Kız arkadaşımla şöyle bir konuşma yaptık. Biz şimdi dörtlü bir grup olduk ama kız kıza konuştuğumuz her şey aramızda kalsın erkeklere bu durumu yansıtmayalım. Sır paylaşıyoruz, dedikodu yapıyoruz yeri geliyor eleştiriyoruz. Çocuğa x diyeceğim.
X beni son zamanlarda arayıp sormaz oldu ki günde 2-3 kere arardı. Dörtlü planlar bi anda kesildi. Ben de kimseye bir şey sormadım derdi olan gelsin konuşsun 30 yaşını aşmış insanlarız diye.
Dün erkek arkadaşıma dedim ki x in benimle derdi ne bi anda iletişimi kesti. Meğer benim bu kız arkadaşım x hakkında konuştuğum, eleştirdiğim ya da ifşaladığım her şeyi x'e ekran görüntüleri ile aktarmış. Ama aktarma şu şekilde mesela demiş ki x neden benim evime gelmiyor ben demişim ki x böyledir canı isterse gelir o hep böyleydi vs. Kendi yazdığı yerleri kesip benim yazdıklarımı atmış sadece.
Çok sinirlendim. Büyük ihtimalle bizim aramızı açmak için yaptı ama neden yani ? Bu dostluğa sığar mı sizce ?
Saçma bir yakınlık kurmuşsunuz ve kız da rahatsız olup nasıl halledeceğini bilemeyip iyice batirmis. Yaşlar lise çağı sandımMerhabalar,
Çünkü sizin normal gördüğünüz bu yakınlıktan içten içe rahatsız ve çocuk ile ciddi düşünüyor. Evlenince bu ilişki tamamen kesilir, belli bir seviye de haklı kız asıl garip olan erkek arkadasinizin bunu nasıl ilginç bulmadığı. Erkek arkadaşınızla da günde en az 2 3 defa konuşuyor musunuz? Ya da şöyle anlatalım, Erkek arkadasinizin sizin çocukluk arkadasiniza " düşkün olsa" ve onu da ayrıca günde en az 2 3 defa arasa me düşünürdünüz?Evet. Yani aslında iyi niyetli yazılmış şeyler mesajlar kesilince tek taraflı eleştirmek gibi olmuş.Kendi yazdıklarını silip atmış çocuğa.
Üzüntüsünde ve sevincinde insan ilk önce sevgilisini arar.Kelime rahatsız etmiş olabilir, doğrudur. Düşünmeden yazmışım. En ufak art niyet yok. Bi derdi olsa ilk beni arar, bi şeye sevinse en önce benimle paylaşır o yüzden düşkün dedim.
Ne bileyim ya 20li yaşlarda dörtlü gruplar olmaz ama artık büyüdük hala bunları sorun yapan insanların kaldığını bilmek üzücü.
Kimseye güvenme, sır verme , hayatta gerçek dost herkese nasip olmazArama dediğim uzun uzadıya değil. Mesajlaşma yerine arama diyeyim. Evet seviyeli bi samimiyet var ama art niyetli bi durum söz konusu değil. Erkek arkadaşımın çocukluk arkadaşı
Balık burcu mu veya yengeçBiraz duygusal bi çocuk erkek grubunda komik bulunuyor. Ne var ne yoksa benimle paylaşıyor o da. O yüzden düşkün kelimesini kullandım.
Zaten ben arkadaşlık bozuldu diye üzülmüyorum. Üzüldüğüm çocukluk arkadaşımın bana bunu yapabiliyor olması
Zaten neyin hesabına soracaksınız ki? Sizin arkadaş grubunda herkes laf taşıyormuş. Siz X hakında olumsuz şeyler söylemişsiniz, kız arkadaşınız X’e laf taşımış, X sizin sevgilinize laf taşımış, sevgiliniz size laf taşımış. Bence sizin dörtlü görüşmeniz sakıncalı herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor kimse çenesini tutmuyor. Herkes kendi arkadaşıyla ve sevgilisiyle ayrı ayrı görüşse herkes için daha iyi olur.
Eğer ki kız onun sevgili olduysa en önemlisi o, benim sevgilim eşim arkadaşına düşkün olacak direkt yolarım. O yüzden kız arkadaşınız iyi yapmış, haddinizi bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?