Dost Öpücüğü :)

Erkek arkadaşının arkadaşıyla günde iki üç kez ne konuşuyorsun ayy ben de rahatsız olurdum one ya

Çok haklısınız. Baştan yapamadım bunu.
Tek niyetim kız arkadaşım üzülmemesi idi. Ben sürekli x'i değiştireceğim dediği için bak x böyle, değişmez bu adam 35 yaşında dediğim şeyleri alıp alıp göndermiş. Ne sevgilimi ne arkadaşını korurum. Korumak istediğim tek kişi kız arkadaşımdı. Üzülmesini istememiştim beklentiyi büyütüp.

Ama işte iyi niyetli de olsak,bu mevzularda olan hep aracı olanlara oluyor. Size de tavsiye ederim,kimseye kefil olmayın yada iyidir,kötüdür şöyledir,böyledir mevzularına girmeyin. Hatta tanışma durumu olursa en başından sınırınızı çizin ben aranızda kalmak istemiyorum, tarafta olmayacağım diye.
Yetişkin insanlar kendi yollarını bulsunlar,sizde en başından sınır çizerseniz zaten size de maledilemez kötü bir durum olursa.
Ki zaten ilişki içinde ki bir insanın sevgilisine davranışı başka,size tavrı başkadır. Yüzde yüz bilemezsiniz iç yüzünü. Ne insanlar var dısardan bakıyorsun melek ama sevgilisine etmediğini bırakmıyor. Bilemezsiniz.

Doğru haklısınız. Bana da ders oldu

e işte adamın seninle günde 2-3 kere konuşmasından rahatsız , anlamak zor mu sence?
gayet açık
sevgilisine söylese çocuk ters yapacak belki, belki de tam tersi sonuçları olacaktı
çocuk sana daha da yakın olmak isteyecekti belki, yasak elma çekiciliği hesabı
o da böyle yapmayı tercih etmiş
kadınla erkek arkadaş olamaz düşüncesinde değilim, çok iyi iki ve sıkı dost olabilirler
ama iletişim bu kadar sık ise samimiyet de epey vardır

Erkek arkadaşımı zor durumda bırakırım o zaman. Yoksa çok istiyorum hesap sormak.
Zaten neyin hesabına soracaksınız ki? Sizin arkadaş grubunda herkes laf taşıyormuş. Siz X hakında olumsuz şeyler söylemişsiniz, kız arkadaşınız X’e laf taşımış, X sizin sevgilinize laf taşımış, sevgiliniz size laf taşımış. Bence sizin dörtlü görüşmeniz sakıncalı herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor kimse çenesini tutmuyor. Herkes kendi arkadaşıyla ve sevgilisiyle ayrı ayrı görüşse herkes için daha iyi olur.

Bana tam pıck me geldiniz.Ayrıca kızın yerınde olsaydım kesınlıkle rahatsız olurdum ve onun yaptığından daha fazla aksiyon alırdım .Ne demek bir kız arkadaşıyla bu kadar samimi olacak ben neyim onun için ? hayırdır yani.Haftada 1 defa falan sohbet etmek için konuşmak belki okey ama karısı değilsin bişeyi değilsin günde 3 ne ...

Kız arkadaşınızın yerinde olsaydım baştan x ile sevgili olmazdim ama olduktan sonra sizin aranızdaki samimiyetten rahatsız olması da çok anormal gelmedi. Bunu laf taşıyarak değil de farklı şekilde yapabilirdi o ayrı.

Ayrıca x de sevgilisinin yaptığı saçmalığı sizin sevgilinize söylemiş, sevgiliniz size, kimsenin ağzında bakla ıslanmıyor maşallah.

Saçma bir yakınlık kurmuşsunuz ve kız da rahatsız olup nasıl halledeceğini bilemeyip iyice batirmis. Yaşlar lise çağı sandım

Evet. Yani aslında iyi niyetli yazılmış şeyler mesajlar kesilince tek taraflı eleştirmek gibi olmuş.Kendi yazdıklarını silip atmış çocuğa.
Çünkü sizin normal gördüğünüz bu yakınlıktan içten içe rahatsız ve çocuk ile ciddi düşünüyor. Evlenince bu ilişki tamamen kesilir, belli bir seviye de haklı kız asıl garip olan erkek arkadasinizin bunu nasıl ilginç bulmadığı. Erkek arkadaşınızla da günde en az 2 3 defa konuşuyor musunuz? Ya da şöyle anlatalım, Erkek arkadasinizin sizin çocukluk arkadasiniza " düşkün olsa" ve onu da ayrıca günde en az 2 3 defa arasa me düşünürdünüz?

Bal gibi rahatsız olurdunuz ne alaka derdiniz.

Üzüntüsünde ve sevincinde insan ilk önce sevgilisini arar.

Siz ikiniz aslında sevgili olmak isterken, başkaları ile sevgili olmadığınıza emin misiniz? Asıl absürt durumu normallestirme çabanız enteresan.

Arama dediğim uzun uzadıya değil. Mesajlaşma yerine arama diyeyim. Evet seviyeli bi samimiyet var ama art niyetli bi durum söz konusu değil. Erkek arkadaşımın çocukluk arkadaşı
Kimseye güvenme, sır verme , hayatta gerçek dost herkese nasip olmaz

Balık burcu mu veya yengeç

+++++++
+++++++++

Eğer ki kız onun sevgili olduysa en önemlisi o, benim sevgilim eşim arkadaşına düşkün olacak direkt yolarım. O yüzden kız arkadaşınız iyi yapmış, haddinizi bilin

Yiyorsa sevgiliye, eşe artık neyse ona söylersiniz kimseyle samimi olmaz. daha da iyisi bu rahatsızlık duyacağınız ilişkileri kuran adamlara takılmazsınız olur biter.

Adam gevşek mi, konu sahibesine ilgi mi duyuyor , kanka mıdır nedir tabi ki bilemem ama gelip burda herkesin konu sahibesine nefret saçması saçma yani, sevgiliniz başka kadınlarla samimiyse o adamla sevgili olmayın olsun bitsin. 2 kişinin konuşmalarını ifşa etmek, laf taşımak, size güvenip konuşan başka bir kadının güvenini suistimal etmek gibi bir eylemi burda nasıl destekliyorlar, ben olsam ben de yapardım diyorlar inanılır gibi değil. Arkadaşlar dediğim gibi istemiyorsanız sevgili olmazsınız olur biter, eşşek kadar 35lik adamın ilişki kurma biçimini değiştiremezsiniz. Rezilce, basit, ahlakdışı yöntemlere başvurmaktansa adam gibi ya dürüstçe konuşun adamla ya da çıkın gidin bu kadar. Onun bunun arkasından iş çevirmeyin, ahlaklı olun rica ederim burda da insanların arkasından iş çevirmeyi desteklemeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…