- 30 Mayıs 2017
- 15
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi polyanna90
Merhabalar. Bugün basimdan gecen olayi anlatmak istiyorum. Bir arkadasim var sınıftan adi gamze. bu kızın geçen sene derslerle alakası yoktu. Bu sene sevgilisi askere gitti bunun da sosyal bir cevresi olmadigi ve ailesiyle yasadigi icin surekli ev okul yapti ve kendini derslere verdi. Buraya kadar bir sıkıntı yok ben de bunu tesvik ettim yaparsin bak gordun mu calisinca oluyor v.s. Sonra bir derste hoca proje odevi verdi ve 5 kisilikgruplar halinde yapilacakti. Ben de bu isten anlayan 2 erkek arkadasa dedim ayni grupta olalim tamam dediler geriye kalan iki kisi de arkadaslarimi onerdim eger onlari gruba almazsam satmis gibi olurum diye dusundum. Neyse onlar basta kabul etmediler merabamiz yok onlarla diye ben ikna ettim bak arka da sim da anliyor kod yazmaktan cok iyi falan diye. Simdi gelinen noktada ben dışlandim onlar yakin oldu. Benim derslerim iyi ama programlamaya bir turlu isinamadim arkadas da bunda cok iyi. Kodlari cogunlukla bu yazdi falan. Digerleri buna sen kendini astin ya v.s deyip duruyorlar. Ve her bulusmaya katilmama ragmen bir is yapmiyor olarak gozuktum oyle ki rapor ve sunu hazirlanacakti zafer dedi onu da gamze yapmasin artik diye isler bana kaldi. Halbuki 6 kere bulustuysak diger arkadaslar 2 sine falan gelmedi donusumlu olarak. Gamze bir havalandi ben yaptim havalarinda. Gercekten degisti ve simardi. Surekli sanki grubu o yonetiyormuscasina davraniyor ve konusuyor o kadar sinir oldum ki. Bakin ben gercekten onun boyle olmasina vesile oldum. Tesvik ettim, her bildigimi paylastim ne ogrendiysem ona da aktardim mukafati ne mi oldu? Bugun kulup genel kurul toplantisi vardi ve ben kulubun baskan yardimcisiyim. Gamzenin de hic boyle etkinlikmis kulupmus alakasi yok. Bana diyordu gereksiz bunlar diye. Ben de diyordum olur mu bunlar onemli ileride cvme yazacagim. Sen de etkinliklere katilsana bak bu gun bunlar var v.b cinsinden konusuyordum. Neyse aday oldum gamze de adayligini koydu . zafer de kulup baskani ona kaldi secme ici ve gamzeyi secti. Bizim kuralimiz vardi aktif rol almayan secilemeyeckti. Bu kiz bir toplantiya bile katilmadi uye bile degildi. Olay burda benim secilememem degil baska biri olsaydi boyle koymazdi. Hatta ben birinci siniflarin olmasini istiyordum ama kimse aday olmayinca ben oldum. Bunlar daha oncesinden anlasmis sanirim cunku daha once konustugumuzda bana ne adayliktan bahsetti ne birsey. Resmen bir canavar yetistirdim kendi kendime basima corap ordum. Zaferin bahanesi de ney her isi o yapiyormus. Kendisi yapmak istedigi icin de ondan. Kac kere dedim oraya gideyim yok ben giderim neden cunku illa kendiai gidip taniscak. Her katildigim etkinlikte adamlarla konusup kartvizit aldim bahsettim boyle boyle kulubumuz var gelir misiniz soylesiye ikna ettim buna gosteriyorum getirtmeye kalksak cok insan var dedi . getirt o zmaan lan sene basindan beri 2 kisi getirtti. Ne yaptiysam engel oldu bana hep ayak isleri yaptirdi. Tabi gamze de benim yakin arkadasimdi ya bunlarin hepsini biliyordu secilmeden once sey diyor zafere sen bana soylersin her etkinlikte ben sana etkilesim halinde oluruz v.s
Uzun lafin kisasi iyilik yaptim kotuluk buldum. Bir sene boyunca whatsapp grubuna yazmayan kiz simdi secildi ya etkinlik paylasiyor cok faydali olacagini dusunuyorum diye. Komik. Her seyi kendi elimle yaptigim buna ben sebep pldugum icin cok koyuyor. Yoksa secilsin etsin ama resmen kullanildim beni basamak olarak kullandi. Ben tanistirmadan once merhabasi yoktu simdi gelinen nokta... Resmen yerimde gozu varmis onceleri diyordu zaten benim notlarim kotu simdi ama gor bak seni gecicem diyordu saka olarak algiliyordum meger gozunu hirs buyumus simdi sira sinif birinciligimde galiba onu da kaptirmaya niyetim yok. Bu donem benim icin cok kotu gecti ailevi nedenlerden dolayi ve gwrcekten saldim dersleri ama toparlanicam firsatcilara gecit vermemek icin. Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda
Bu olay yeni oldu: bugun projemizi sunduk ve gruptaki diger arkadas bana dedi ki sunumu basta sen sun kodlama kisminda gamzeyi donanimda zaferi cagirirsin falan tamam dedik. Sira bize geldi ciktim tahtaya birinin bilgisayardan sunumlari degistirmesi gerekiyor onlar da projenin basinda konusuyorlar ben de dedim arkadaslar biriniz bilgisayari degistirsin dedim arkadas dedi ki gamzeye sunumlari degistirir misin bu bir bagirdi butun kodlari ben yazdim simdi oturup sunum mu degistirecegim diye hocalar sok oldu gozleri portlemis sekilde birbirlerine baktilar. Gercek yuzunu gostermis oldu herkese. Neyse boyle devam etsin kendi kendini batirir zaten.
Uzun lafin kisasi iyilik yaptim kotuluk buldum. Bir sene boyunca whatsapp grubuna yazmayan kiz simdi secildi ya etkinlik paylasiyor cok faydali olacagini dusunuyorum diye. Komik. Her seyi kendi elimle yaptigim buna ben sebep pldugum icin cok koyuyor. Yoksa secilsin etsin ama resmen kullanildim beni basamak olarak kullandi. Ben tanistirmadan once merhabasi yoktu simdi gelinen nokta... Resmen yerimde gozu varmis onceleri diyordu zaten benim notlarim kotu simdi ama gor bak seni gecicem diyordu saka olarak algiliyordum meger gozunu hirs buyumus simdi sira sinif birinciligimde galiba onu da kaptirmaya niyetim yok. Bu donem benim icin cok kotu gecti ailevi nedenlerden dolayi ve gwrcekten saldim dersleri ama toparlanicam firsatcilara gecit vermemek icin. Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda
Bu olay yeni oldu: bugun projemizi sunduk ve gruptaki diger arkadas bana dedi ki sunumu basta sen sun kodlama kisminda gamzeyi donanimda zaferi cagirirsin falan tamam dedik. Sira bize geldi ciktim tahtaya birinin bilgisayardan sunumlari degistirmesi gerekiyor onlar da projenin basinda konusuyorlar ben de dedim arkadaslar biriniz bilgisayari degistirsin dedim arkadas dedi ki gamzeye sunumlari degistirir misin bu bir bagirdi butun kodlari ben yazdim simdi oturup sunum mu degistirecegim diye hocalar sok oldu gozleri portlemis sekilde birbirlerine baktilar. Gercek yuzunu gostermis oldu herkese. Neyse boyle devam etsin kendi kendini batirir zaten.
Son düzenleme: