DORHA Meme Estetiği Ameliyatı

Teşekkür ederim,sanada geçmiş olsun ve hayırlı olsunŞu sigarayı ne yapacağız biz heryerde zararlarıyla karşımızda ve içmeye devam ediyoruz.Birde sıkıldıkça sigaraya sarılıyoruz.E vitamini kullanıyordum devam ediyorum inşallah bu hızla düzelip kapanır birdahada yaşanmaz böyle birşey.Teşekkürler desteğin için görüşmek üzere

yara temizleyici tarzı birşey zaten ben dr. aramadan başladım kullanmaya sonra sordum kulanabilirsin dedi..dr.u aradığımda kuaförden dönmüştüm duşa giriyordumki sordum duş yok deyince vazgeçtimhalbuki ne planlarım vardı hafta sonu denize inecektim işler bitmiş tatil başlamıştı:82: vardır herşeyde bir hayır değilmi...zaten havada bozdu ist.da yağmur,bodrumda rüzgar ıslık çalıyor bu haftada böyle geçsin bakalım.Sanada çok geçmiş olsun bende öpüyorum görüşmek üzere:80:

dorhacım merhaba canım iyileştiğine sevindim inşallah daha iyi olursun tatlım. sen şansını yarın bi dene ama tuğba hanım bu hafta izinli olabilir. haziran sonunda izne çıkacaktı hatta ben de bu sebeple daha erken oldum ameliyatımı

İyi olduğuna sevindim canım inşallah daha da iyi olursun yaz devam ediyor geçmiş olsun

Merhaba canım biliyorum tatilde tuba hanım ben ulaştım konuştum problem yok.İlaca devam,hareketlere dikkat akıntı olmaması iyiyie işaret ama enfeksiyon korkutur bizi dedi.Neyse ilaç bittikten 10 gün sonraya kadar maasaj falan da yok dedi.Hadi bakalım hayırlısı:80:

dorhacım nasılsın tatlım?inşallah iyileşiyorsundur aklım sende kaldı yahu. bu da nazar boncuğundur inşallah da bir an önce toparlanırsın bak ne güzel iyileşme sürecine girmişsin bile. ilaçlarını aksatma tatlım ben pazartesi tuğba hanımın yanına gideceğim canım sormamı istediğin bişey varsa sorabilirm ben de. ben şahsen herşeyi konuşacağım özellikle şu meme altımdaki sargılar çıktıktan sonra ne yapmam nasıl hareket etmem gerektiğini falan hep konuşacağım. yahu madem akıntıya falan antibiyotik iyi geliyor neden baştan içmiyoruz ki.olası akıntıya rahatsızlığa karşı direkt kurutsun yarayı. dur bakalım ben bi konuşayım bakalım neler söyleyecek.

dorhacım canım ben 1 haftadır yoktum nasıl oldun hayatım ya merak ettim seni umarım daha iyisindir inşallah cok cabuk iyileşirsin

Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.sol tarafım iyi antibiotiğe devam ediyorum ama bugünnde sağ gögsümden minik bir leke gelmiş nedir bu anlamadım.dikişlerin kapanış yerleri sanırım kabuk tutmuş gibi sertler onlarmı kalkıyo nedir anlamadım.sen gittiğinde sor iyice öğren bakalım ne diyecek??hareketlere dikkat dedi elimden geldiğince etmeye çalışıyorum ama daha ne kadar böyle sürecekki az zamanda geçmedi 18 mayıs ta oldum ameliyatımı can sıkıyor bu durum..

dorhacım canım ben 1 haftadır yoktum nasıl oldun hayatım ya merak ettim seni umarım daha iyisindir inşallah cok cabuk iyileşirsin

canım sağol iyileşmeye çalışıyorum işte çok keyifli şeyler yaşamıyorum malesef.Buda benim şansızlığım sanırım.Sen nasıl oldun atlatabildinmi zor dönemleri?görüşmek üzere tatlım sağlıklı ve keyifli günler hepimize :80:

ay canım ya bende iyi sayılırım artık ağrım yok denecek kadar az sadece göğüs uclarımda acı ve hissizlik var bildiğim kadarıyla herkeste oluyormuş canım benim cok sağol sanada sağlıklı günler :79:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır meme estetiğiyle ilgili yorumlarınızı okuyorum ama ilk kez yazıyorum.. sayfada tugba hanım ın adı geçmiş doktor olarak tugba demiray mı merak ettim.. bende yaklaşık 20 gün önce ameliyat oldum ilk 10 günü problemsiz atlattım ama neden bilmiyorum sonra sağ göğsümde açılma oldu ve hafif akıntı oldu hemen doktorumu aradım kontrol tarihini öne aldık dikişte kullnılan ipe reaksyon göstermiş dedi.. bepanten sürmemi ve gazlı bezle kapamamı istedi hergün.. son kontrolden bu yana 4 gün geçti ama açılmalar çok arttı parmak genişliğinde açıklıklar oluştu hafif koku da yapıyor göğüs uclarımda bir problem yok ama sağ göğsümün ucundan aşağıda ki dikişlerin neredeyse tamamında açıklık oluştu yarın tekrar gidicem umarım sorunsuz atlatırım bu dönemi tayinim çıktı bayramdan sonra istanbul dışına taşınacağım gitmeden düzelmesini istiyorum..:44:

canım gecmıs olsun,
keske hemen baska bır doktorada gorunseydın canım yaaa..
ınsallah bıran once ıyılesırsın.benımde ıctekı ıpler kendını atmaya calısıyordu bı sure bende akıntı ıle bırlıkte sıkıntı cektım.suan sol gogsumun dıkıs baslangıcında kırmızı mercımek tanesı kadar acıklık var kabuk baglamıs sekılde ve etrafıı cok sert.merhem surdum her ıkı dıkısmde tahrıs oldu,suan sol gogsumde batmalar oluyor dıkıs yerlerınde.
moralımı bozmak ıstemıyorum ama hemen doktorumu arıcam ve yarın ılk ıs kontrole gıtmek olucak..
sana kac cc takıldı?kasaltı mı ustumu yapıldı? boyun kılon kac canım?

dorhacım merhaba,
cok gecmıs olsun.suan nasılsın?enfeksıyon durdumu?yaraların kapanmıstır buyuk ıhtımalle.umarım hersey yolundadır.benımde sol dıkıs yerının baslangıcında mercımek tanesı buyuklugunde kacıklık var.etrafı cok sert.kabuk baglamıs sekılde.umarım bısey cıkmaz canım.benım 1 ay 3 gun oldu

Çook geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey değildir ama bir an önce doktoruna göster. Göğüs ucundan mı ameliyat oldun?

göğüs ucu da yukarıya taşınıyor ya ordaki dikişlerde bir problem olmadı demek istedim.. her hafta doktoruma kontrol için gidiyorum ama düzeleceğini söylüyor enfeksyon olmadıgını sadece dikişe reaksyon gösterdiğini söyledi ama görünüşü fena kocaman açıklıklar oluştu yeşilimsi akıntılar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…