Merhaba canım , çok geçmiş olsun..
Öncelikle durum gerçekten moral bozucu fakat düzelmeyecek sıkıntılı bir durum değil merak etme ben meme protezi ameliyatı olalı yeni sayılır fakat başka bir ameliyatımda(apandisit) benzer bi sıkıntı yaşamıştım üstelik 2 ay sonra,kendimi çok yorduğum için dikiş yerimin ufak bir tarafında hafif açılma vardı kahverengimsi yapış yapış bir sıvı çıkıyordu bastırınca içten eriyen estetik dikişti fakat gene de açılmış aynı şekilde doktorum antibiyotik verdi banyoyu yasakladı orayı sık sık temizlememi önerdi 10 güne hiçbirşeyim kalmadı iyileşme süresi az da olsa uzuyor ama sonuçta iyileşiyor şuanda hiç iz yok diyebilirim baştaki dikiş yerlerindeki doku sertliği bile kayboldu.Herşey düzeliyor merak etme.Sigara içiyorsan içmemeye hatta sigara içilen yerde bile bulunmamaya gayret et.E vitamini kullanmak yaranın iyileşme sürecini hızlanırıyor doktoruna sor istersen ben kullanmıştım çünkü.
Umarım hızla iyileşirsin tekrardan geçmiş olsun..
Teşekkür ederim,sanada geçmiş olsun ve hayırlı olsunŞu sigarayı ne yapacağız biz heryerde zararlarıyla karşımızda ve içmeye devam ediyoruz.Birde sıkıldıkça sigaraya sarılıyoruz.E vitamini kullanıyordum devam ediyorum inşallah bu hızla düzelip kapanır birdahada yaşanmaz böyle birşey.Teşekkürler desteğin için görüşmek üzere