DORHA Meme Estetiği Ameliyatı

DORHA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
59
0
Arkadaşlar canım çok sıkıldı ameliyat olalı 38 gün oldu herşey yolunda derken az önce çamaşırımı çıkardığımda hafif canımyandı elimi dikiş yerime götürdüğmde elime bi sıvı geldi sürdüğüm jel zannetim önce sonra sütyenimde minik bi kırmızılık gördüm.sol kesi yerime bakayım dedim peçeteyle sildiğimde hafif kanlı bi akıntı geldi aynı sivilcenin içinden çıkan iltahap gibi hafif bastırınca içinden biraz daha akıntı geldi daha yakından bakınca 2 ayrı yerde iğne deliği gibi açıklık var diğerinde yok jeli sürerken elime kabuk gibi sertlikler geliyordu saanırım onlar düşmüş ama bu iltahap nedir anlamadım yarın dr. arıycam.bana yardımcı olabilecek varsa aranızda lütfen acilen yazsıın

canım çok geçmiş olsun tekrar inşaallah sıkıntı yaratacak birşey değildir. doktor görüşmenden sonra bizi haberdar et mutlaka, önemli bişey değildir inşaallah dua ediyorum..

canım o ıltıhap degıl..aynısını bende yasamıstım ve cok panık oldum bıde evde yanlızdım aılem 1500 km uzaklıktaydı..hemen doktorumu aradım ve onemlı bısey degıl dedı bana..senın kabukların oldugu yerde cok acık renkte sarı bı su gıbıyse ıctekı dokuların ıyılesıyo ondan kaynalanıyo..bende masaj yaparken fazla bastırdım sanırım o zamanlar kabukların oldu yerden cok acık renkte sarı bıs sıvıydı..ıctekı dokuların ıyılesıyo ve normal..ben dıkıs mı actım dıye cok korkmustum ama korkulcak bısey yoktu..

canım çok geçmiş olsun tekrar inşaallah sıkıntı yaratacak birşey değildir. doktor görüşmenden sonra bizi haberdar et mutlaka, önemli bişey değildir inşaallah dua ediyorum..

Teşekkür ederim canım.Dr.uma 1 saat önce ulaştım derdimi anlattım göreyim dedi ama ben ist. ayrıldım malesef öyle bi şansım yok.Büyük ihtimalle enfeksiiyon oluşmuş dedi (antibiotik tedavisi verdi umarım çok uzamaz pztesi tekrar görüşücem iyileşme göstermesi gerekiyormuş pztesiye kadar.Birde dün iğne deliği gibi olan yerler bugün biraz daha genişlemiş söyledim kol hareketlerini kısıtla mümkün olduğu kadar kullanma dedi.Banyo yok masaj yok jel yok .Canım inanılmaz sıkıldı 2 çocuğum var biri 5 yaşında diğeri 14 aylık burada ailemden uzakta yalnızım inşallah bununla geçer gider daha büyük işler açılmaz başıma görüşmek üzere dualarınıza ihtiyacım var gerçekten...

Gizem umarım dediğin gibidir ama gelen resmen iltahap gibiydi dünden beri yara temizleyici sürüp gazlı bez koyuyorum her açtığımdada gazlı bez o iki deliğe yapışmış oluyor demekki gelen bişey var.İlacımı aldım hemen başladım umarım geçer gider birdahada böyle bişey yaşanmaz.Ben ist. döndüğümden beri fazla normale döndüm evi kaldırıp indirdim belliydi bukadar yormak sonrası başıma bi iş geleceği

Kalem1981 teşekkür ederim arkadaşım özelden mesaj atamadım.Görüştüm dr.umla hemen,göz ardı edilecek bir mesele değil dün gece uyku uyuyamadım bu yüzden.İnşallah biranönce iyileşir üzmez beni.görüşmek üzere...:80:

dorhacım merhaba canım. yazdıklarını dehşete düşmüş bi şekilde okudum tatlım. çok geçmiş olsun. nasıl bir enfeksiyonmuş bu böyle?bak canım gerçekten şimdi çok korkmaya başladım. benim bugün daha 11.günüm inan deli gibi endişelendim benim de başıma böyle bişey gelir mi diye biliyosun canım aynı doktora ameliyat olduk. tatlım benim 4 temmuzda randevum var kısmetse sporcudan kurtulacağım ve de masaj verecek bi de ilaç tabi bunu sen demiştin bana. ne dedi doktor ne yapmışsın da böle olmuş?yani ameliyat olduktan sonra da böyle dikkat etmek mi gerekecekmiş. baksana senin kaç gün geçmiş yani. olur mu böyle şey ya.

Canım çok telaşlandım şuan senin adına, bende uzun zaman oldu forma bakmıyordum inşallah mühim bir şey yoktur antibiyotiklerle çözülür. Canını sıkma lütfen

canım yapma allahaşkına kızı iyice telaşlandırıcaksın. ben koltukaltından ameliyat oldum. aynı durum mu bilmiorum sarı akıntı oldu sag koltukaltımda. gittim açıklık oluşmuş dedi bi ilaç verdi sürdüm bikaç güne kapattı orayı. sonra bi ara da dikiş içten batma yaptı (estetik dikişti benimki, kendi eriyor) bir yer şişti kırmızı oldu battı. ona da pomad sürdüm geçti. 4 ayıma yaklaştım hala koltukaltımın bazı noktaları hafif uyuşuk memelerim biraz acıyabilio nadir de olsa. sol mememde his kaybı olmuştu bi kısmında o düzelio düzelirken batma yapıo birden bişey batıo ayh diorum seviniorum iyileşio die. anlayacagın burda kime sorsan sana bu tarz deneyimlerden bahsedebilir. vücuda yabancı bir cisim konuyo ameliyat olunuo. alışması zaman alabilir. böyle ufak şeyleri (düzelecegine inandıgım için öyle diorum) çok takmamak lazım. sag salim ameliyat olduk. Allah saglıklı kullanmayı nasip etsin..

canım benim bak arkadaşlarımız da atlatmış benzer şeyleri; geçecektir inşaallah sıkıntısız bi şekilde sen de kötü düşünme evham yapma kendikendine şimdi o antibiyotikler enfeksiyonun canına okur iyileştirir bence. çocuklarını Allah bağışlasın maşaallah, memişlere de maşaallah iyileşecekler kısa sürede daha büyük işler de açılmaz Allahın izniyle sen gönlünü ferah tutmaya çalış.. dualarımızdasın zaten

Merhaba canım gözünü korkutmasın bu sendede olacak diye birşey yok ama enfeksiyon ve kapsül ameliyat sonrası oluşabilecek risklerden.önemli olan erken tedavi ben biraz yordum zorladım diye düşünüyorum bide çok sıcak terledim tahriş oldu sanırım ameliyat yerim dr.a neden diye soramadım telefonuda çok net çekmiyordu ben anlattım o düşüncesini ve ilaçları söyledi pztesiye kadar iyileştirme gösterir dedi.bununla geçer gider inşallah.Takma sen kafanı allah korusun.öpüyorum

Canım çok telaşlandım şuan senin adına, bende uzun zaman oldu forma bakmıyordum inşallah mühim bir şey yoktur antibiyotiklerle çözülür. Canını sıkma lütfen

Emolyacım bukadarla geçer diye dua ediyorum daha iyiyim ilk panik halim geçti sadece tedirginim biraz.inşallah pztesiye bişeyim kalmaz diyelim.Tam işlerim bitti rahat edeceğimi düşünürken bu çıktı.Yinede Allah beterinden korusun sağlıkla kal canım .:80:

Evet okudum canım daha bi rahatladım. ilacımada başladım inşallah sorun kalmaz.Teşekkürler güzel dileklerin desteğin ve duaların için hayırlı haberlerde görüşmek üzere inşallah:80:

canım öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun.sanırım benzer bir durum bizimki.Diyorum ya Allah beterinden korusun bende de dikiş yok estetik ama nasıl olduysa 2 küçük deliğim var:)kurur kapanır en kısa zamanda diye umud ediyorum.Teşekkür ederim görüşmek üzere :79:

dorhacım nasılsın?iyi misin birazcık daha şimdi?inşallah iltihabın en kısa sürede iyileşir canım. acil şifalar diliorum

Canım güzel haberlerini bekliyoruz, benim araştırdığım sonuça göre olası ameliyat sonrası akıntılar vücudun reaksiyonmuş kendini fazla yorma, kollarını zorlama, sık banyo alma zaten doktorunda söylemiştir. Antibiyotik tedavisiyle geçiyormuş. Şimdiden geçmiş olsun canım korkma, moralini bozma yolu tamamladık sayılır herşey güzel olacak acil şifalar

Merhaba canım , çok geçmiş olsun..
Öncelikle durum gerçekten moral bozucu fakat düzelmeyecek sıkıntılı bir durum değil merak etme ben meme protezi ameliyatı olalı yeni sayılır fakat başka bir ameliyatımda(apandisit) benzer bi sıkıntı yaşamıştım üstelik 2 ay sonra,kendimi çok yorduğum için dikiş yerimin ufak bir tarafında hafif açılma vardı kahverengimsi yapış yapış bir sıvı çıkıyordu bastırınca içten eriyen estetik dikişti fakat gene de açılmış aynı şekilde doktorum antibiyotik verdi banyoyu yasakladı orayı sık sık temizlememi önerdi 10 güne hiçbirşeyim kalmadı iyileşme süresi az da olsa uzuyor ama sonuçta iyileşiyor şuanda hiç iz yok diyebilirim baştaki dikiş yerlerindeki doku sertliği bile kayboldu.Herşey düzeliyor merak etme.Sigara içiyorsan içmemeye hatta sigara içilen yerde bile bulunmamaya gayret et.E vitamini kullanmak yaranın iyileşme sürecini hızlanırıyor doktoruna sor istersen ben kullanmıştım çünkü.

Umarım hızla iyileşirsin tekrardan geçmiş olsun..

canım bendekiyle aynıymış sanırım. kırmızı sıvı bi ilaç verdi (çok bilimsel bi açıklama oldu) onu sürmüştüm günde 3 kere. açıklıgı kapadı kısa zamanda. seninki de geçer kısa sürede. yalnız doktorun demiştir duş alırken fln oraya su degdirme mikrop kapmasın.. benimki bir de koltuk altı.. en oynak yer terlio edio. ona ragmen toparlamıştı. inşallah daha büyük sorunlarımız çıkmaz öpüyorum..

dorhacım nasılsın?iyi misin birazcık daha şimdi?inşallah iltihabın en kısa sürede iyileşir canım. acil şifalar diliorum

Teşekkür ederim canım daha iyiyim akıntı durdu zaten çok fazla değildi,ağrım acımda da yok şükür herhalde normale dönecek.Dr.umun dediği gibi kol hareketlerimede dikkat ediyorum sabah olsun arıyalım bakalım ne diyecek haberdar ederim sizi görüşmek üzere

Daha iyiyim Emolyacım Teşekkür ederim.Senin yukarıda yapma dediklerini okadar fazla yaptımki geçtiğimiz 1 hafta içinde tez canlıym ya sonuç bu oldu neyse şimdi çok daha dikkatliyim.akıntı kesildi yara kurumaya başladı içim rahatladı.Yarın dr.la konuşalım bakalım ne diyecek güzel haberlerde görüşmek üzere.:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…