Dore'nin mavi çizgili beyaz teflon tencere ve tavaları...?

esinran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
86
0
86
bikaç zamandır dikkatimi çekiyor... acaba kullanan var mı burada? nasıllar? rengi görüntüsü çok hoşuma gidiyor... gündelik böyle har vurup harman savurmalık nasıl olur ki? hisarın altın sarısı teflon tencere setini satın almıştım daha önce ama içinde sadece 1 tane tavası var. şimdi dore'nin 3'lü tavasını wok tavasını alayım diyordum sonra almışken hepsini (tencerelerini de) mi alsam demeye başladım.... kararsızım yani... bu ay da %35 indirimdeymiş gelişini dedüşünürsek uyguna gelicek baya... işte tek problemim dayanıklı mıdır, nasıldır, kulalnan var mı burada? eğer var ise bilen duyan bilgilendirirse beni çok mutlu eder... ilginiz şimdiden çok teşekkürler... :9:

$656C8CF2-F7D3-642F-E4C565FCBA30F121.webp

$656AA006-F8DB-4B11-2808F0D43D1C8D9C.webp

$656D3373-B793-3049-4B755744B401AFBD.webp

$5EB91F49-CF40-4F40-04DBD719190A4594.webp

$656DE994-A6AF-0653-34A6607468E78144.webp

$5EBC2DB2-C528-6D94-EE6B5014841DCB9F.webp

$656EA487-0D27-19B1-664E4C21968EEDA4.webp

[sıze="3"]bahsettiğim ürünler bunlar... Bunlar hakkında bişey gören duyan bilen var mı...?[/sıze]

Canım sadece uygun diye teflon tencere setin olduğu halde bence alma.
Çelik tencere setin varmı bilmiyorum ama, çelik tencereler, teflon tencereler derken, epey tenceren olacak.
Hediyede gelir mutlaka :))
Onun yerine küçük sahan setleri, güveç setleri daha ideal.
Kalan yemeklerini koymak için, az yemek pişirmek için ( zaten 2 kişi olacaksınız )
Birde o koca tencereleri koyacak yer lazım.
Tava çok kullanılıyor, özelliklede kapaklı olanlar.

Birde sakın kampanya tuzaklarına düşme, hep mantıklı olmaya çalış.
Önceliğin hep ihtiyaçlarını tamamlamak olsun.
Yedekler için acele etme. Hediye gelir, kullandıkça neyi daha rahat kullanıyorsun tecrübe edersin.

Sevgiler...

Seti şimdi gördüm. Güzelmiş :)
Bu set standart setler gibi değil, bol tavalı aslında tava ihtiyacında varken düşünebilirsin canım.

Fiyatı nedir bu modelin ?

doğru diyorsunuz... ben o büyük ihtiyaçlarımı aldım... bi tek günlük yemek takımım kaldı onu da yaza alıcam. netten aldığım siparişler ağrıya geliyor sonra bide onları samsuna taşımak çokzor olucak... kargoda hasara uğrar bizimkiler farkedemezler diye ağrıyı veriyorum adres olarak, iyice inceliyorum bi tarafında bişey var mı diye... aslında okadar çok problem yaşadım ki... muhakkak kırıklar çıkıyo içlernde hobaaa tekrar geri gönder vs... liste yaptım o listeye göre alıcaklarımı belirledim yazın samsundan alıcam... listedekileri çıkardığımda ıvır zıvırlar(saklama kapları, plastikler vs vs...) kalmış oluyor, onlar daha çok tutcak gibi...

ama çok haklısınız daha ben ne sözlüyüm ne nişanlı yedekleri alma işine girişiyorum... çok mantıksız geldi şimdi bu bana... bazen birinin insanı kendine getirmesi gerekiyo, o da siz oldunuz benm için... çok teşekkürler...

şöle kikatalog fiyatı hepsinin %35 indirimli 200-205 gibi bişey ama gelişini düşünürsek 155-160 gibi bişey... iç kısmı teflona da seramiğe de benzemiyo. cem'in seramik kaplama olanı çok kalın güzel sağlam bişeye benziyo ama rengi kırmızı diye beğenmedim(çünkü öteki teflon tencerelerim sarı, sarı ve kırmızı hep aşırı uyumsuz gelmiştir bana). bu dore'ninkiler ceminkinden daha ince bi kaplaya sahip ancak rengi hoşuma gtmişti. işte kullanan biri deyok çevremde merak ettim sağlam mı diye...

gerçi bunları parça parça da alabiliyoruz... tenceresini anneme veririm diye düşünmüştüm zaten...

doğru diyorsunuz... ben o büyük ihtiyaçlarımı aldım... bi tek günlük yemek takımım kaldı onu da yaza alıcam. netten aldığım siparişler ağrıya geliyor sonra bide onları samsuna taşımak çokzor olucak... kargoda hasara uğrar bizimkiler farkedemezler diye ağrıyı veriyorum adres olarak, iyice inceliyorum bi tarafında bişey var mı diye... aslında okadar çok problem yaşadım ki... muhakkak kırıklar çıkıyo içlernde hobaaa tekrar geri gönder vs... liste yaptım o listeye göre alıcaklarımı belirledim yazın samsundan alıcam... listedekileri çıkardığımda ıvır zıvırlar(saklama kapları, plastikler vs vs...) kalmış oluyor, onlar daha çok tutcak gibi...

ama çok haklısınız daha ben ne sözlüyüm ne nişanlı yedekleri alma işine girişiyorum... çok mantıksız geldi şimdi bu bana... bazen birinin insanı kendine getirmesi gerekiyo, o da siz oldunuz benm için... çok teşekkürler...

Canım seni üzdümmü bilemiyorum, eğer üzdüysem özür dilerim.
Aslında sen en doğrusunu yapıyorsun, sonuçta çeyiz senin aldıkların ve senin kendi zevkine göre kullanacakların.
Bunları bir an önce tamamlaman senin yararına, zaten nişanlı olsan farklı ihtiyaçlarını almak için çok sıkışabilirdin.
O zamanda damatlık, yüzük, takı, eşine özel giysiler, bohçalar derken epey bir yük oluyor.
Zaten büyük eşyalardanda bir kısmını alacaksın.
Bende ortada hiçbirşey yokken, hemen herşeyimi almıştım. ( Halende büyük keyifle ve beğeniyle kullanıyorum )
Eşimle tanıştığımda da tüm eksiklerimi tamamladım ve biz birlikte nişanlıyken evimizi aldık.
Hemde tamamen kendi imkanımızla...
Allahım sizede kendi yağınızla kavrulmayı ve kendi evinizde oturmayı nasip etsin.

Sevgiler...

slm arkadaslar bende bu setten sipariş verdim..
cem'in seramaik serisinden alıcaktım ama mavi renk hoşuma gitti şimdi yorumları okuyunca kafam karıştı domonun bu tencereleri SERAMİK Mİ BEYAZ TEFLON MU bilen varsa yArdımcı olabilirmi...

snnzlsdtcbc

ne demek üzülmedim, diyorum ya haklısınız şimdi zaten yeterince taksitim var bide o çıkıcaktı, başka sefer alırım hem rahatlamış olurum bu aralar... çok da iyi olur yani... ben 4 ay oldu çalışmaya başlayalı, ehliyet aldım hisar çeyiz seti aldım, tüm vücut lazer epilasyona başladım, bide çeyiz adına ne görsem alıyorum... yani zaten boğazıma kadar doluyum... çok teşekürler beni durdurduğunuz için... :52:

sezenumut

ne seramik ne teflon, arası bişey... ceminkilere baktım ben daha b kalın tabaka ile kaplanmış. domo ise biraz daha krem renkli ve ince bir tabakayla kaplamış... ben kırmızı mutfak sevmiyorum kırmızı beğenmediğim için cem almayı düşünmedim, domo mavi serisi çok hoşuma gitti...

yalnız bu ürünlerden kullanan birine rastlamadım henüz... nasıldır dayanıklı mıdır acep?

Son düzenleme:
ben kullanıorum canım gayet güzel beyaz teflon..bnm teflon setim karacanın yeni evliyim ve açıkçası hiç memnun değilim çok çabuk çizildi o kadar dikkat etmeme rağmen,bende küçük tavasını aldım kullanıorum ve süper..sonra kayınvalidem dore temsilciliği aldı görümcemin teflon takımını burdan düzdü.sözün özü kaliteli cnm bnm çizilmiyor en azından..

ayyy çok teşekkürler bu başlığa bu ürünlerden kullanan biri yazabildi nihayet... :36:

madem iyiyse memnunsanız inşallah önümüzdeki aylarda bida indirime girer de ben de alabilirim...

çok teşekkurler arkadaslar verdiğiniz bilgiler için...
(küçük bi sorum daha olucak beyaz teflonda diğerleri gibi metal kaşık v.s kullanmak tehlikelimi)
şimdiden çok çok sağolun

zarar veriri büyük ihtimalle...

bide ben tencerenin içinde metal kaşık sevmiyorum, annem saolsun hiç dokundurmazdı metal kaşıkları teflon tencerelere de çelik tencerelere de... böyle şoray kuralları gibi bişey oldu.... şimdi tek kalıyorum ve tencerelerimin içine hiç metal kaşık koymam, ahşap kaşık kullanıyrm genellikle...

Canım %35 değil mutfak ürünleri %23 indirimli aklında olsun..ben doreden vakumlu saklama kapları aldım kesinlikle harika

canım bu ay katalogda %35 indirim varmış bi de onun üzerine %23 gelişfiyatı var onu kastetmiştim :52:

Aynen bi tane sipariş ettim önümüzdeki hafta geliyor, çok merak ediyorum, mavinin rengini çok beğendim.

Back
X