Dore Ürünlerinden memnun musunuz ?

dorede değişik bir baş havlusu var...onu kullanan var mı acaba? ya da satanlara soruyorum nasıl kullanışlımı?

bir dore temsilcisi olarak, bebek malzemeleri, makyaj ürünleri -kullandığım için biliyorum- özellikle ve özellikle de parfümleri gerçekten hoş ve güzel..

makyaj ürünlerinde rimel için en güzeli Eveline in Volume maskarası diğerlerini de kullandım - max factorleri de maybelline leri de kullandığım için- sadece maskarada eveline volume maskarayı beğendim.. fırçası plastik tarak fırça, iyi sonuç veriyor o sebeple..
Classic serisinden de fondötenler güzel, kullandım ve kapatıcılığını filan beğendim..
Selülit karşıtı ürünleri de en az Vichy ürünleri kadar etkili.. tecrübe ile sabit :)) eveline serisini öneririm yani selülit için

parfüm olarak, erkekte, Grey point, red line, linitz , Black line, X change for men, koku olarak muhteşem parfümler.. en kalıcı da grey point bunlar içinde.. her alan bir kere daha indirimi bekleyip alıyor ve kalıcılığına hak veriyorlar..

bayanda da güzel ve kalıcı kokular var, sweet rose, amor amor kokusu mesela. princess diye bir kokusu var, tıpkı adı gibi insana prensesmiş hissi verdiren inanılmaz hafif ve etkliyeci bir koku..
music girl,disco girl,party girl bu 3 koku da hoş kokulardan..

Son düzenleme:
BEn de doreciyim tatlım üstelik grup lideriyim ev ve mutfak gereçleri avon da yok hakkını yemeyelim di mi

Ocak ayında ilk defa dore den alışveriş yaptım hatta iş yerimden bütün bayan arkadaşlarımda benim sayemde baya bi alışveriş yaptılar ama sadece mutfak gereçleri ve takılardan aldık kozmetiğinin kalitesini bilmiyorum. Açıkcsını söylemek gerekirse inanılmaz kalitesiz ürünlermiş çoğunu kullanamadan elimizde kaldı gerçi hoş elimizde kalmasa bile zaten bıçaklarıda hiç keskin değilmiş hiç bi işimize yaramadı malesef.. amacım burda markayı karalamak değil yanlış anlaşılmasın ama madem bu işi meslek edinmişler keşke görünüşleri kadar işlevleride güzel olan ürünler üretseler en azından memnun kalıp tekrardan alma şansımız olurdu. Doreden bir daha ne kendim alışveriş yaparım nede çevremdekilere alışveriş yaptırırım

Ben hasaki şef bıçağını kullanıyorum çook çokk memnunum hatta o kadar keskin ki,kullanırken elimi filan kesicem diye korkarak kullanıyorum.bir bıçağı daha var onu da arkadaşım kullanıyor o da çok memnun.Yalnız bu 2. şef bıçağının özelliği sürterek ekmek keser gibi değil de,bıçağı iki tarafından tutup vurdurarak kesmek de çok iyi,özelliği öyle yani.başka da bıçak yok zaten.he bir de yeşillik bıçağı var,o da zaten mika.mika ürünleri her yerde satılıyor,ucuzcularda,1 milyoncu vs.. gibi yerlerde satılıyor ama dore de biraz daha kaliteli üstelik aynı fiyat veya daha ucuza. (indirimli olduğu zamanlardan bahsediyorum + temsilci indirimi de giriyor tabii işin içine)

bende saklama kapları 5li ev gereçleri kek fanusu,sarmısak ezici filan almıştım,fiyatları tupper ware de göre daha iyi,kek kalıplarını almadım ama benzer bi set softbowl aldım onalrdan çok memnunum,çeyiz seti olarak gayet kullanışlı

Bıçakları derken yanlış anlaşılmışım ben foksiyonel rendesinden, doğrayıcısından bide gri siyah maydonoz soğan sarımsak doğrayıcısı varya onların bıçaklarından bahsetmiştim bunların çoğundan aldık ve inanın kullanamadan kırıldı çoğu :) şef bıçakları hakkında bi bilgim yok

ok şimdi oldu çünkü inanamamıştım bıçakları keskin değil yazınca doğrayıcılarının bıçaklarının çabuk köreldiğini başka birinden daha duymuştum.Kendim kullanmadım,bir şey diyemicem o yüzden.Yalnız yine de bence,birkaç tane ürünü kullanıp,tüm ürünleri karalamamak lazım.Şahsen ben kullandıklarımdan çok memnunum.Kek kalıpları bir harika mesela,herkese şiddetle tavsiye ediyorum.Aynı şekilde saklama kapları tupperı aratmıyor,şimdi bir de yeni vakumluları çıktı,süper ötesi.yok satıyor onlar zaten

Yok canım zaten amacımın firmayı karalamak olmadığını ilk mesajımdada yazmıştım Saklama kaplarının greçekten güzel ve kullanışlı olduğunu kullanan arkadaşlarımdan biliyorum :) Ama benim ilk alışverişimdi ve çoğu doğrayıcı modelinden aldım çeyizime koymak için çünkü çok kullanışlı görünüyorlardı ama hiç biri beklediğim gibi çıkmadı iyiki deneme amaçlı bakmışım İlk alışverişimde bu tarz ürünlerlede karşılaşınca doğal olarak firmaya olan güvenim azaldı

ürünler aldığınız ayı 1. ay sayarak 3 ay hem garantili hemde iadeli.. hatta müşteriler için 3 ay geçse bile faturalarda aynı üründen varsa onun faturası gibi gösterip yine değişime gönderebiliyoruz.. bence bu avantajı çok güzel.. kırıldıkça gönderin yenisi gelsin

Aslında doğrayıcılardan çok memnunlar??? size kötüsü denk gelmiş olabilir mi... tavsiyem aldığınız kişiye verin değişim yapsın yada iade yapın..

kullandıklarımı ve memnun olduklarımı sayayım
manikür pedikür yüz peelingleri, el kremi kadife hissi olan, ayak kremi, diz ve dirsekler için yoğun nemlendirici, yüzüm için hassas ve kuru bir cilde sahip olduğum için keçi sütü serisi, sivilce kurutucu jel, temizleme sütünü jelini tonik, yumurta kalıplarından kalpli olan kızıma krep yapıyorum artık her sabah kalpli krep diye tutturuyor, bulaşık kurulama bezi, derz kalemi, rötuş kalemi, ütü spreyi, ütü teflon altlığı, 4 lü kahvaltı seti, ben kullanmadım ama ilk indirimde alacam kullanan bir temsilcimiz her indrimdeyken 4 tane aldığını söyledi çok memnunmuş venüsün göğüs sıkılaştırıcısı damlalıklı. ımmm daha biblo rende, sweet dreams şampuan parfümlerden bueno ve amor di notte.... daha varmı hımm tabiki vazgelmezim eyeliner ilk ısabelleninkini almıştım o biraz kalın uclu ama şimdiki classics eyelineri hem ince hemde 3 rengi var 3 ü nüde aldım memnunum maskarada çift taraflı güzel bir tane daha vardı ismini unuttum :) başkaa.... aklıma gelmedi şimdilik bu kadar olsun

Ben de Dorelerimden memnunum,daha çok parfüm satışım iyi, özellikle erkek parfümleri..

hem eşim hem babam herkese ben de alıyorum herkes çok şaşırıyor kokuları çok tutuldu yani; mesela LArive Cash, Speed up, Play up, Larive Grey line, LArive Black line, LArive Red line.. bunlar en güzel ve en çok satılanlar hem kocamanlar 100 ml veya 90 ml hem de çok uygun oluyorlar indirimde 19-25 arası oluyorlar..

çift taraflı Mikrofiber cam bezi indirime girdiğinde kapış kapış gidiyor, tek bir hav bırakmaması en büyük etkeni sanırım..

el kremleri özellikle eveline Kadife eller..

kendim de eveline selülit karşıtı kremlerini kullanıyorum walla 4-5 ay oldu nerdeyse gayet memnun kaldım ki önceden de hep vichy ninkileri aldığımdan bunlar da onu aratmadı hem daha uygun fiyata aldım..

şimdilik böyle

Ben dore ve avon satış temsilciliği yapıyorum ve ürünlerinide beğenerek kullanıyorum müşterilerimde memnun ya siz???

bende çok memnunum tapurverde yapıyorum avonda ama herkesın tercıhı var dore bıraz daha uygun olduğu ıçın ev hanımları tarafından kullanılıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…