Biraz mı?ben sevemedim, parfum isimleri ve kokuları biraz avon taklidi gibi...
Biraz mı?tamamen avon taklidi ama ben seviyorum
Ben hasaki şef bıçağını kullanıyorum çook çokk memnunum hatta o kadar keskin ki,kullanırken elimi filan kesicem diye korkarak kullanıyorum.bir bıçağı daha var onu da arkadaşım kullanıyor o da çok memnun.Yalnız bu 2. şef bıçağının özelliği sürterek ekmek keser gibi değil de,bıçağı iki tarafından tutup vurdurarak kesmek de çok iyi,özelliği öyle yani.başka da bıçak yok zaten.he bir de yeşillik bıçağı var,o da zaten mika.mika ürünleri her yerde satılıyor,ucuzcularda,1 milyoncu vs.. gibi yerlerde satılıyor ama dore de biraz daha kaliteli üstelik aynı fiyat veya daha ucuza. (indirimli olduğu zamanlardan bahsediyorum + temsilci indirimi de giriyor tabii işin içine)
ok şimdi oldu çünkü inanamamıştım bıçakları keskin değil yazıncadoğrayıcılarının bıçaklarının çabuk köreldiğini başka birinden daha duymuştum.Kendim kullanmadım,bir şey diyemicem o yüzden.Yalnız yine de bence,birkaç tane ürünü kullanıp,tüm ürünleri karalamamak lazım.Şahsen ben kullandıklarımdan çok memnunum.Kek kalıpları bir harika mesela,herkese şiddetle tavsiye ediyorum.Aynı şekilde saklama kapları tupperı aratmıyor,şimdi bir de yeni vakumluları çıktı,süper ötesi.yok satıyor onlar zaten
dorede değişik bir baş havlusu var...onu kullanan var mı acaba? ya da satanlara soruyorum nasıl kullanışlımı?
Ben dore ve avon satış temsilciliği yapıyorum ve ürünlerinide beğenerek kullanıyorum müşterilerimde memnun ya siz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?