• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Ürünlerinden memnun musunuz ?

bende geçen ay ilk siparişimi verdim öncelikle 3 lü cam reçellik berbat camların kalitesi sanki 1 tl'lik gibi kremlar ve rmelleri iyi kalıcı rujların renkleri cıpcırtlak sarımsak rendesiyle fındık kıracağı idare eder yumurta kalıplarıda iyi sonuç itipariyle 15 20:53: liralık satabildim gerisi iadeeeee

dore nin parfümleri eskisi gibi değil canım. ilk başlardakiler daha kalıcıydı şimdikiler hemn uçuyor. avonun parümleri daha güzel ama yinede onda da eskisi gibi kalıcılık yok

Merhaba..

Arkadaşlar sık sık bu uyarımızı bu tür temsilcilik içeren konulara yazıyoruz ama ne yazık ki dikkate alınmıyor..

Bu firmalara üye olacaklar ürünlerin kendi sitelerine, üye toplayacak olanlar ise lütfen eşine,dostuna,etrafına yönelsin..Sitemizin kuralları vardır ama bu tür konularda mesaj yazarken hiçbir üyemiz ne forum kurallarına göz atıyor ne de konu içine yazdığımız uyarıları dikkate alıyor..

Aşağıda belirteceğim noktaları iyi anlayalım, bilmeden yazanlara da anlatalım lütfen..

Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.

Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

Ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

Bu şekilde paylaşım yapmayanlar siteden bir süre uzaklaştırma alacaktır..

bir kaç ay önce bir ruj almıştım dore'den.attığım için adını ve numarasını bilemiyorum ama beyaz kapaklıydı. okadar kalitesiz ki,pastel boya olarak bile kullanmazsınız. dudakta topak topak oluyor,mumsu bir tabaka varmış hissi uyandırıyor :47: .dolayısıyla dore ye hayır diyorum:63:

göz kalemini aldım ucu kırılmış halde geldi ruju zırt pırt yerrinden çıkıyor çantamın içinde kendi kendine kapağı açılıp çıkıyor bütün çantamı batırıyor 2 tane almıştım birisi bu şekilde çöpte şu an bi dudak dolgunlaştırıcı rujunu aldım çamur gibi bi rengi var hiç ama hiç beğenmedim alışveriş ettiğim arkadaş kendini kötü hissetmesin diye çok saol güzelmişler dedim ama ı ıh bi daha asla almam....

bende dore ve avon temsilcisiyim dediklerinize katılıorum dorenin temizlik ürünleri güzel tavsiye ederim hele perde beyazlatıcı çok güzel

Back